dar jaučiu pareigą paskelbti,jog turgus Suse pilnas nuostabiausių odos gaminių -ir švarkelių ir rankinių,taigi,pasiimkit atliekamų doleriukų,jei norit pasipuošti.Dukra rašo,kad nebežino,ką besirinkti,tokia gausi pasiūla.
na, manau nesušalsit.jei anglų kelionių organizatoriai į Tunisą prekiauja kelionėmis ištisus metus.Turėtų būti temperatūra spaly apie 25,bet tai ne taisyklė.gali būti ir 30,vandens -22,argi ne puiku?Ten būsiu spalio 10 dieną, taigi gali būti per vėlu paskelbti lietuviukams apie oro komfortą,kad suskubtų keliauti.Tad tenka pasikliauti ilgalaikėmis metų prognozėmis.O jos puikios,lyginant su mūsų vasaros duomenimis(šiemet Palangoj per pačius karščius vanduo-vos 18 laipsniukų)
QUOTE(Giedre.P @ 2008 09 21, 20:13)
dar jaučiu pareigą paskelbti,jog turgus Suse pilnas nuostabiausių odos gaminių -ir švarkelių ir rankinių,taigi,pasiimkit atliekamų doleriukų,jei norit pasipuošti.Dukra rašo,kad nebežino,ką besirinkti,tokia gausi pasiūla.
pasiūla gausi, bet kokybė labai prasta
QUOTE(barskuolyte @ 2008 09 22, 09:05)
pasiūla gausi, bet kokybė labai prasta
Jeigu norit kokybiškų ir įdomių, o ne tokių, kur kiekvienoje parduotuvėje tokios pačios, tai prieš pat įėjimą į Suso mediną, šiek tiek paėjus už fiksuotų kainų pardos su kupranugariais yra fiksuotų kainų parduotuvė, kur parduoda rankines ir truputį avalynės. Kainos, žinoma aukštesnės, bet kokybė, tai tikrai gera ir modeliai visai nematyti (labai originalių yra). Vieną tokią šviesiai violetinės odos matėm, kad oho, bet kaina jau buvo apie 300Lt. Sėkmės pirkiniuose.
Ir dar viena parduotuvė yra fiksuotų kainų Port el Kantaujyje uoste, kai įeinate, eiti į dešinę ir link molo, tarp baltų arkų įsikūrus nemaža parduotuvė, galima atsiskaityti kortelėmis, tik nenustebkite, jei teks tuo pačiu ir PIN kodą suvest ir dar ant dviejų čekių pasirašyt
QUOTE(Aruna @ 2008 09 23, 07:56)
Ir dar viena parduotuvė yra fiksuotų kainų Port el Kantaujyje uoste, kai įeinate, eiti į dešinę ir link molo, tarp baltų arkų įsikūrus nemaža parduotuvė, galima atsiskaityti kortelėmis, tik nenustebkite, jei teks tuo pačiu ir PIN kodą suvest ir dar ant dviejų čekių pasirašyt
ten 3 rankinukus nusipirkau gide sake kad Port el Kentaujyje viskas zymiai brangiau, o kai uzejom i sita parduotuve labai nustebom, nes kainos laaaabai normalios
o kas liecia svarkelius, tai nemaciau nei vieno verto demesio, nesu labai inoringa, bet kad visu vienodi modeliai, tik spalvos skyresi, teko dolerius parsivezt namo
QUOTE(Kadra @ 2008 09 19, 21:51)
na ir kaip tau, Bulbul, tas Marhaba Club viesbutis pasirode? Mes vykstam i ji rugsejo 26 diena savaitei, tai gaudau visa informacija Ka pasiimti, ko neimti, kur vaziuoti ir pan. Buciau dekinga
QUOTE(ta2kas @ 2008 09 20, 11:09)
na, ka imti- ko ne tai tikrai praverstu... o ten yra juros eziu? nezinau ar panelei reiks pirktis batus pries juos...
Marhaba club labai neblogas, ka tik baigtas remontas, svaru grazu, jokiu skruzdeliu ar tarakonu nera maistas ne pats geriausias, bet per savaite nespejo labai atsibost
labai nepatiko tvarka su papludimio ranksluosciais - mes savo is namu nesivezem, ai galvojam daug vietos uzims lagamine 4 ranksluosciai, juk vis tiek ten duoda, bet mes juos gavom tik trecia diena, ir tai varinejo vienas nuo kito, tai dabar dar plauna, tai uz 10 min ateik, tai to zmogaus nera, kuris atsakingas, po to dar reikejo uz kiekviena ranksluosti po 10 dinaru uzstata palikt, pries isvaziuojant vel varinejo vienas prie kito, kol tuos pinigus atgavom taip kad patariu savo veztis ranksluoscius
apie ekskursijas nieko nepatarsiu, mes niekur nevaziavom, ai nu vyras vaziavo i zvejyba, visai patiko...
Ta2k, nera ten juros eziu, ir meduzu nera nei vienos, as vaikui veziausi vandens basutes, bet neprireike, basi vaikai lakste, smeliukas labai svelnus, svarus, rytais pravaziuodavo kazkoks traktorius ir smeli prasijodavo, siuksles surinkdavo
juros vanduo skaidrus, ibrendi iki bambos ir matai savo kojas, tiesa juroj kaip pas mus Palangoj - brendi brendi, bet vis iki keliu, labai toli reikia brist, kad gilet pradetu
QUOTE(AŠA @ 2008 09 24, 02:13)
AŠA dviem savaitėm buvo jau grįžo ir jau su ryšiu
įspūdžiai tai labai dviprasmiški... pasistengsiu kada surašyt viską, o jei kas labai dega - klauskit
įspūdžiai tai labai dviprasmiški... pasistengsiu kada surašyt viską, o jei kas labai dega - klauskit
man aktualu kaip ten su higiena, ar labai prastai, ar vaisius reikia perplauti ir pan. kokiu vaistu veztis? Kaip jura? Ar yra meduzu, kazkur skaiciau apie jas na, siaip tai viskas labai idomu
QUOTE(Kadra @ 2008 09 24, 09:42)
man aktualu kaip ten su higiena, ar labai prastai, ar vaisius reikia perplauti ir pan. kokiu vaistu veztis? Kaip jura? Ar yra meduzu, kazkur skaiciau apie jas na, siaip tai viskas labai idomu
Buvau Ell Fell (Primasol club) viešbutyje, tai info tik iš jo: kadangi nesu iš tų, kurie laikosi ypatingos higienos, o ir važiavom be vaikų, tai nieko neperplovinėjom, valgėm viešbutyje viską, ką duodavo, nepaisant to, kad ant kokio pyragaičio lauko bare ir būdavo patupėjusi musė pirktus mieste vaisius nusiplaudavom, dantis valėm krano vandeniu - man nieko, vyrui truputį buvo ne kas, bet ne nuo vandens, o nuo vyno vaistu? susikraunu visada visokių: nuo skausmo, nuo temperatūros, virškinimui, jodo, binto, pleistro, nuo viduriavimo (nepadėjo jokie, tik degtinė su pipirais suveikė), nuo gerklės, nuo pykinimo...) Pirmą savaitę ir jūra, ir oras buvo super mirkom neišlipdami net pasidegint, kur jau ten tokia šilta arbartytė paskui kai nulijo po savaitės naktį, tai oras iš karto pasikeitė: vakare be megztuko vėsu, jūroj ilgai nebepasipliuškensi bet kas atvažiavo po savaitės ir šltų orų neregėjo tai džiaugėsi ir mūsų nesuprato taigi, antrą savaitę lijo tris naktis ir vieną dieną, buvo debesuota jei lietus nesiliaus, tai karščių jau ir nebebus medūzos nematėm nė vienos
o kodėl jūs nenorėtumėt? aš dėl to, kad manau, jog viską, kas yra esminio, būdingo šaliai ir verto dėmesio, pamačiau
Nu koki smagu kampeli radau, net nuotaika pakilo skaitant planuojanciu keliaut pasnekesius Mes Suse medaus menesi leidom lygiai pries 2 metus, viskas ziauriai faina, bet tikrai bus super jei susieisit dar ten i kruvele, nes po keliu dienu jau norisi su kokiais lietuviais ar pazistamais pabendraut, ka nors kartu nuveikt, juk linksmiau. Su mumis visam viesbuty is lietuviu buvo tik vyresnio amziaus porele , bet ir su tais smagiai kas vakara susesdavom uz vieno staliuko po atviru dangum prie baseino vakarines programos paziuret, vyno isgert
Sekmes jum
Sekmes jum
Kaip ir žadėjau, pasidalinsiu trumpai įspūdžiais apie "Tour Khalef" galiu sakyti, kad tikrai normalus viešbutis, viskas ten gerai. Aišku, tiems, kas tikisi Afrikoje rasti stebuklus, tai gal ir nepatiks,bet aš važiavau žinodama kur, tai viskas buvo ok susirinko daug lietuvių į tą viešbutį, tai buvo tikrai linksma, smagu tiesa, teko keisti kambarį, nes manasis buvo prastas, bet su Novaturo atstovės pagalba po poros dienų gavau nerealų ir be jokių papildomų mokesčių pats miestas didelis ir sakyčiau gana tvarkingas. Vienintelė mano aplankyta ekskursija-afrikietiškas vakaras-man nepatiko, sakyčiau geriau tą laiką skirti savarankiškam laiko leidimui mieste, Port el Kentoujyje ar pan. Tiesa, kas liečia viešbutį, patarčiau nemiegoti ilgai ir užsiimti gultus prie jūros, nes visi tai daro apie 7 val. oras jau gana vėsus, padaugėjo lietaus paskutinėmis dienomis, debesuota-sezonas ten jau baigiasi. Man, kaip šilumos mylėtojai, ten jau vėsoka
Mano kelionės įspūdžiai
P. S. Iš Oasis turo gidžių tikėjausi daugiau... Visada stengiusoi rinktis kompaniją, kuri specializuojasi kelionėmis tam tikrame krašte, deja, šiuo kartu teko nusivilti. Gidės viešbutyje nebuvo nė karto - visi klausimai, jei iškiltų, sprendžiami jai skambinant telefonu (gerai, kad mums neprisireikė). Informacija kelionės metu pateikiama išsami, įdomi, bet ir viskas. Paklausus apie savarankišką keliavimą dažniausiai išgirsi "to nedarykit", "geriau ne" ir susidaro įspūdis, kad "pirkit mūsų keliones"... Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė...
P. S. Iš Oasis turo gidžių tikėjausi daugiau... Visada stengiusoi rinktis kompaniją, kuri specializuojasi kelionėmis tam tikrame krašte, deja, šiuo kartu teko nusivilti. Gidės viešbutyje nebuvo nė karto - visi klausimai, jei iškiltų, sprendžiami jai skambinant telefonu (gerai, kad mums neprisireikė). Informacija kelionės metu pateikiama išsami, įdomi, bet ir viskas. Paklausus apie savarankišką keliavimą dažniausiai išgirsi "to nedarykit", "geriau ne" ir susidaro įspūdis, kad "pirkit mūsų keliones"... Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė...