Ar skrendant i sia sali, pasas nuo ivaziavimo butinai turi galiot 6 men, ar uztenka 3. Mes skrendam balandzio pradzioj o pasas vaiko baigiasi rugojucio gale. Gaunas nepilni 5 menesiai. Kai skridom i Turkija, taip pat visur rase kad butina 6 men galiojimas, bet pasiteiravus ambasados pasake, kad uztenk 3 men. Dabar irgi laukiu kols atsakys Lietuvos ambasadorius Tunise.
Negi niekas nebevaziuoja i Tunisa, kad visai apmirus tema?
Uzsisakem kelione balandzio 5 dienai i Jasmin Hammamet kurorta Vinci Taj sultan 5* viesbuti
Laukiu keliones. Bandau skaityt senesnius forumus ir rinktis info. Kadangi vaziuosim su vaikais is kuriu vienam tik 2 su puse metuku, tai kazkokiu dideliu isvyku nedarysim. Bet pora dienu iseisim is viesbucio teritorijos ir pavaziuosim aplinkui. Leisimes Kartaginos oro uoste. Deja bus vakaras, tai nelabai ka pamatysim, bet isvaziuojant namo, gal spesim siek tiek pasizvalgyt po Kartagina. Tiesa, skaiciau, kad rugsejo menesi 7 vakaro, jau buna tamsu. Kaip su balandzio menesiu?
P.S. Atrase man is ambasados del paso. Tai pasake, kadd pasas po isvykimo is salies turi galiot 3 menesius o ne 6 Taip pat atmenu buvo ir su Turkija, raso visur , kad 6 men turi galioti, bet faktiskai uztenka ir 3 menesiu.
Uzsisakem kelione balandzio 5 dienai i Jasmin Hammamet kurorta Vinci Taj sultan 5* viesbuti
Laukiu keliones. Bandau skaityt senesnius forumus ir rinktis info. Kadangi vaziuosim su vaikais is kuriu vienam tik 2 su puse metuku, tai kazkokiu dideliu isvyku nedarysim. Bet pora dienu iseisim is viesbucio teritorijos ir pavaziuosim aplinkui. Leisimes Kartaginos oro uoste. Deja bus vakaras, tai nelabai ka pamatysim, bet isvaziuojant namo, gal spesim siek tiek pasizvalgyt po Kartagina. Tiesa, skaiciau, kad rugsejo menesi 7 vakaro, jau buna tamsu. Kaip su balandzio menesiu?
P.S. Atrase man is ambasados del paso. Tai pasake, kadd pasas po isvykimo is salies turi galiot 3 menesius o ne 6 Taip pat atmenu buvo ir su Turkija, raso visur , kad 6 men turi galioti, bet faktiskai uztenka ir 3 menesiu.
O be to, Tunise dabar dar ir ne pats geriausias sezonas
Jei nepatingesit,papasakokit kaip sekesi,kuriam viesbuti buvot apsistoje,idomu kokia jusu patirtis?
[/quote]
Na mes buvom Tunise pradzioje sio menesio,praleidom 10 dienu.Apsistoje buvom Sousso mieste,THALASSA SOUSSE viesbuty.Skridome pirma karta,tai strioko buvo biskiuka,bet viskas tikrai gerai buvo organizuota.Oro uoste pasitiko ir nuveze atgal,jokiu problemu nebuvo.Kas liecia viesbuty,tai visas personalas buvo labai malonus,visi su sypsenos.Atvirksciai,kaip cia skaiciau komentarus,tai kur tik atsisestum pasedet,is karto prisistato padavejas ir klausia ar ko norim.Aptarnavimas buvo supper.Maistas irgi neblogas,bet as kai esu,kaip vadinu save,spirgu seimos,tai nelabai megstu tas visas juros gerybes,o ju ten buvo daug.Mano vyras tai prisivalge ju,o as rinkausi paprastesny maista.Kambarys irgi buvo neblogas,visur svaru,grazu,ko nepasakyciau apie paty miesta.Labai visur nesvaru,vairuotojai nemandagus,per pereja tave nepraleis,reikia labai saugotis.Jei tik taxi uzmato,kad eini,tai butinai pristos arba pyptels,kad tik susigundytume vaziuoti su juo,reikia vis sakyti,kad nereikia.Zodziu viskas man buvo supper,gal tik oro siltesnio norejosi,nes buvo tik apie 15,bet man,kaip beprotei ir tokio oro uzteko,kad issimaudyciau juroj. Uztat po maudyniu sirgau kelias dienas gryzus namo,bet buvau patenkinta,kad visgi ylindau i jura.Pamatyti tikrai yra ka,vis delto kita kultura...siulyciau butinai ten pabuti,jei tik yra galimybe...
[quote=(tulpe),2012 01 19, 00:04]
[/quote]
[/quote]
Tai dziaugiuos,kad jums su viesbuciu pasiseke,nes mes tai galedavom ir valanda sedet,niekas nesiteikdavo prieit paklaust ar ko noretumem,pats turedavai nueit prie baro paprasyt,tik tada atnesdavo...
[/quote]
[/quote]
Tai dziaugiuos,kad jums su viesbuciu pasiseke,nes mes tai galedavom ir valanda sedet,niekas nesiteikdavo prieit paklaust ar ko noretumem,pats turedavai nueit prie baro paprasyt,tik tada atnesdavo...
Tai Susas apskritai yra britkiausias Tuniso miestas, turiu omeny iš tų, į kuriuos veža turistus ilsėtis.
Kita vertus, tai ir autentiškas miestas su vietiniais, o ne kurortas turistams.
Labai gražus yra Port El Kantauras. rekomenduočiau rinktis jį, o kitus apkeliauti kad ir vietiniu autobusu, viskas ten pakankamai civilizuota.
tiesa, buvau aš ten iki islamiškųjų revoliucijų.
Jaunimas apsikritai labai toks europietiškas, naktiniai klubai, etc.
Labai gražus yra Port El Kantauras. rekomenduočiau rinktis jį, o kitus apkeliauti kad ir vietiniu autobusu, viskas ten pakankamai civilizuota.
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 19, 14:57)
Tai Susas apskritai yra britkiausias Tuniso miestas, turiu omeny iš tų, į kuriuos veža turistus ilsėtis.
Port el Kantaujis yra Sousse dalis, priemiestis
Sousse yra normalus uostamiestis, turintis mažytę turistinę zoną. Jei jums reikia spec. aplinkos turistams, taip prašom į Hamametą arba Monastyrą
Normali šalis Tunisas, gal ne viskas sutvarkyta taip, kaip mes norėtume, bet tikrai ne tundra ir žmonės ten ne laukiniai
QUOTE(Habbi @ 2012 01 19, 15:37)
Port el Kantaujis yra Sousse dalis, priemiestis
Sousse yra normalus uostamiestis, turintis mažytę turistinę zoną. Jei jums reikia spec. aplinkos turistams, taip prašom į Hamametą arba Monastyrą
Normali šalis Tunisas, gal ne viskas sutvarkyta taip, kaip mes norėtume, bet tikrai ne tundra ir žmonės ten ne laukiniai
Tikrai normali salis su savo paprociais...tik mums nepriimta kai kas...mane ta nesvara mieste tai tikrai sokiravo...Bet siaip esu patenkinta atostogomis...Dabar kur nors litur reikes varyt,tik nezinau kol kas kur...Noriu i kokia nors egzotiska saly,kur nevaziuoja daug lietuviu.
QUOTE((tulpe) @ 2012 01 19, 23:23)
Tikrai normali salis su savo paprociais...tik mums nepriimta kai kas...mane ta nesvara mieste tai tikrai sokiravo...Bet siaip esu patenkinta atostogomis...Dabar kur nors litur reikes varyt,tik nezinau kol kas kur...Noriu i kokia nors egzotiska saly,kur nevaziuoja daug lietuviu.
Pirmą kartą kai buvau, tai irgi šiukšlės šokiravo, bet paskui jau nekreipiau dėmesio, yra daug kitų įdomių dalykų
Libija labai egzotiška šalis ir lietuvių nedaug, o gal ir visai nėra
QUOTE(Habbi @ 2012 01 20, 08:50)
Pirmą kartą kai buvau, tai irgi šiukšlės šokiravo, bet paskui jau nekreipiau dėmesio, yra daug kitų įdomių dalykų
Va ir ideja,reikes pasidometi...tik man geografijoj nelabai sekesi,tai ir nezinau kur ta Libija yra...
QUOTE(Habbi @ 2012 01 19, 14:37)
taigi aš taip net neteigiau