Gal kas lankete 5* viesbutyje Oriental palace (Sousse miestelyje~)
Paskutinis komentaras, isgasdino del Tuniso. Na negi ten tokie bjaurus zmones? Jau tiek Turkijoj, tiek Ispanijos kurortose labai visi graziai elgesi su mumis. Kazkaip keista, kad taip tunisieciai negatyviai nusiteike turistu atzvilgiu, juk turistai - jiems sventas reikalas, bo is ju gyvena.
Susisuko galva kur skrist velykom. Norejom i Rhodo sala - streikai gasdina. Egiptas - vel ten dabar nesklandumai su Obama
Tunisas - isgasdino paskutinis komentaras
Na jei ka, vel skrisim i Turkija . Ten jau turistas jiems dievas:lotuliukas:
QUOTE(JurgiukasR @ 2012 01 10, 16:21)
Gal kas lankete 5* viesbutyje Oriental palace (Sousse miestelyje~)
Paskutinis komentaras, isgasdino del Tuniso. Na negi ten tokie bjaurus zmones? Jau tiek Turkijoj, tiek Ispanijos kurortose labai visi graziai elgesi su mumis. Kazkaip keista, kad taip tunisieciai negatyviai nusiteike turistu atzvilgiu, juk turistai - jiems sventas reikalas, bo is ju gyvena.
Susisuko galva kur skrist velykom. Norejom i Rhodo sala - streikai gasdina. Egiptas - vel ten dabar nesklandumai su Obama
Rasydama paskutini komentara ir as lyginau aptarnavima su turkija,ten jautemes kaip karaliai,as nesakau,kad taip blogai buvo,manau tik su viesbuciu mums nepasiseke,pasiskaitykit komentarus apie viesbuti,as apie savaji tik gryzus pasiskaiciau,dauguma nuomoniu buvo tokiu kaip mano,kaip sakoma gyveni ir mokaisi,kita kart pries pirkdama bilietus pirma paskaitysiu atsiliepimus
Papildyta:
QUOTE((tulpe) @ 2011 12 06, 23:29)
Aciu labai uz informacija,nes tikrai jau buvom sunerime...Pirkdami bilietus nepagalvojome,kad mano vyras neturi paso,o tik ID kortele,tai pasirodo ir su ja neina skristi uz ES ribu,taigi teks dabar jam greitai susivyniot i Lietuva,nes ambasadoj be menesio nieko nebus.Nu,koroce,vienas vargas...buciau sedejus sau namie,o darbar va kiek bedu...arba geriau Lietuvon skridus buciau...taip nervina mane tokie reikalai,kai pati dorai visko nesuprantu ir paklaust yra ribotos galimybes.
Jei nepatingesit,papasakokit kaip sekesi,kuriam viesbuti buvot apsistoje,idomu kokia jusu patirtis?
Su tais komentarais irgi visko buna. Kiek pastebejau tai jau anglams visad viskas blogai Maistas jiems neskanus, kambariai nesvarus, atrakciju ner.. Tai vienas duoda 2 zvaigzdutes atsiliepime, o sekantis komentaras su 5 zvaigzdutem ir pasakojimu kaip viskas buvo nuostabu
Na ziuresim..gal visdelto rizikuosim i Tunisa, nors mane labiau traukia Turkija Taciau norisi pamatyt nauja sali...
Na ziuresim..gal visdelto rizikuosim i Tunisa, nors mane labiau traukia Turkija Taciau norisi pamatyt nauja sali...
Sousse didelis uostamiestis, o ne miestelis
Dėl aptarnavimo, tai visokių būna. Pati gyvenau ne vienam viešbuty, tai teko susidurti su visokio plauko veikėjais. Tačiau mažiau reikia dėmesio kreipti, o arbatpinigių irgi reikia duoti. Be to, maža paslaptis, aptarnaujantis personalas praktiškai didžiojoj daugumoj viešbučių nemėgsta turistų, kurie perka all inclusive, nes tada jie gauna mažiau arbatpinigių. Be to, kiekvienam viešbuty galit susirast viena vyruką, kuriam duosit arbatpinigių ir jis jus asmeniškai aptarnaus.
Oriental palace neblogas variantas, bet nėra pats geriausias.
Dėl aptarnavimo, tai visokių būna. Pati gyvenau ne vienam viešbuty, tai teko susidurti su visokio plauko veikėjais. Tačiau mažiau reikia dėmesio kreipti, o arbatpinigių irgi reikia duoti. Be to, maža paslaptis, aptarnaujantis personalas praktiškai didžiojoj daugumoj viešbučių nemėgsta turistų, kurie perka all inclusive, nes tada jie gauna mažiau arbatpinigių. Be to, kiekvienam viešbuty galit susirast viena vyruką, kuriam duosit arbatpinigių ir jis jus asmeniškai aptarnaus.
QUOTE(Habbi @ 2012 01 10, 20:25)
Sousse didelis uostamiestis, o ne miestelis
o koki rekomenduotumete viesbuty? Mes skrisim su vaikais, tai noriu, kad jiems butu idomu
QUOTE(JurgiukasR @ 2012 01 11, 00:32)
o koki rekomenduotumete viesbuty? Mes skrisim su vaikais, tai noriu, kad jiems butu idomu
Na žinot, kaip su tom rekomendacijom būna - kas vienam gerai, tas kitam gali būti ne kas
Aš asmeniškai važiuočiau į Tour Khalef.
Jei planuočiau sėdėti tik viešbutyje rinkčiausi prabangesnį, o jei planuočiau keliauti - tai rinkčiausi paprastenį.
QUOTE(Habbi @ 2012 01 12, 08:19)
Na žinot, kaip su tom rekomendacijom būna - kas vienam gerai, tas kitam gali būti ne kas
Jei planuočiau sėdėti tik viešbutyje rinkčiausi prabangesnį, o jei planuočiau keliauti - tai rinkčiausi paprastenį.
Mes planuojam viesbutyje ilsetis, nebent pora dienu kazkur iseit.
As dabar pagalvojau, kad balandzio pradzioje bus Tunise vesu..Man +20 - salta Gal geriau i tas sali vaziuot koki spali
QUOTE(JurgiukasR @ 2012 01 12, 10:36)
Mes planuojam viesbutyje ilsetis, nebent pora dienu kazkur iseit.
As dabar pagalvojau, kad balandzio pradzioje bus Tunise vesu..Man +20 - salta Gal geriau i tas sali vaziuot koki spali
Ten orai, kaip ir Lietuvoje - nenuspėjami
Kartą buvau balandį, tai dienomis + 30 būdavo
Balandį gerai, tik vakarai vėsūs, bet užtat jau šviežių braškių gali gauti Dar nuo turtistų darbuotojai nepavargę
Spalį irgi gerai, vaisių daug, vakarai šilti.
QUOTE(Habbi @ 2012 01 12, 10:22)
Ten orai, kaip ir Lietuvoje - nenuspėjami
Balandį gerai, tik vakarai vėsūs, bet užtat jau šviežių braškių gali gauti Dar nuo turtistų darbuotojai nepavargę
aciu uz informacija...kuo daugiau skaitau, tuo labiau metytis pradedu Daug kur raso, kad balandzio menesi labai vejuota , gali lyti visa savaite ir temperatura neuzkils daugiau nei 20. O as noriu pagulinet ir imerkt kojas i vandeni. Del to, jau pradejau metytis, kad gal vaziuot i Maroka,nes ten tikrai bus karsta, bent 25 laipsniai...Vyras jau bumba, kad neapsisprendziu ir delsiu....Jetau, nezinau net ka daryt
QUOTE(JurgiukasR @ 2012 01 12, 12:08)
aciu uz informacija...kuo daugiau skaitau, tuo labiau metytis pradedu Daug kur raso, kad balandzio menesi labai vejuota , gali lyti visa savaite ir temperatura neuzkils daugiau nei 20. O as noriu pagulinet ir imerkt kojas i vandeni. Del to, jau pradejau metytis, kad gal vaziuot i Maroka,nes ten tikrai bus karsta, bent 25 laipsniai...Vyras jau bumba, kad neapsisprendziu ir delsiu....Jetau, nezinau net ka daryt
Orų gerų nieks pažadėt negali, bet manau, kad nusiteikimas svarbiausia Kiekvienas rašo iš savo varpinės, taigi nieks netrukdo nuvykti ir pažiūrėti, kaip ten yra iš tikrųjų
Jei važiuosit pilną bagažą prisikrovę geros nuotaikos, tai ir oras geras bus
Na, ka, apsisprendziau rizikuot ir balandzio 5-12 skrist i Tunisa. Tik vietove pakeiciau: Hamammet Jasmine issirinkau. Cia jau simtas porcentu. Metausi tarp 2 viesbuciu:
VINCI TAJ SULTAN 5* ir
AL SUITES RESIDENCE DIOR LEMDINA 5*
VINCI TAJ SULTAN 5* ir
QUOTE(JurgiukasR @ 2012 01 12, 14:57)
Na, ka, apsisprendziau rizikuot ir balandzio 5-12 skrist i Tunisa. Tik vietove pakeiciau: Hamammet Jasmine issirinkau. Cia jau simtas porcentu. Metausi tarp 2 viesbuciu:
VINCI TAJ SULTAN 5* ir
VINCI TAJ SULTAN 5* ir
Sėkmės, tikiuosi, kad patiks, kad ir kurį beišsirinktumėt