turbūt tikrai visų lūkesčiai skirtingi, tai ir įspūdžiai skiriasi... draugai pernai buvo viešbutyje Vinci nocha beach ir liko sužavėti nors Tunise ir kitose šalyse buvę ne kartą. manau svarbiausia pačio žmogaus nusiteikimas geroms atostogoms, aš tikiuosi gero oro, smėlio ir šilto vandens
o dėl pirkinių, tai du kartus buvom Turkijoj, ir tik suvenyrų parsivežėm, nes viskas kita labai pigiai atrodė.
o kodel? del to karo ??
QUOTE(Diamond'e @ 2011 02 04, 19:08)
o kodel? del to karo ??
Manau dėl to, kad mažai pardavė kelionių per išankstinius pardavimus. Pamatė kad lėktuvai silpnai pildosi (jeigu pildosi) ir nuėmė.
Čia tik mano spėlionės
labutis,planuojame mes vaziuoti pailseti i tunisa.tik va problemele ,kreipemes i thomas cook agentura (UK) ir jie nezino ar reik vizu ar ne.internete radau ,kad turistinem kelionem ju nereik. bet va klausimas pas mane pasas zalias ar jis tinka? ar reik keisti pasa? gal kas zino?
QUOTE(Goldy000 @ 2011 02 06, 11:08)
labutis,planuojame mes vaziuoti pailseti i tunisa.tik va problemele ,kreipemes i thomas cook agentura (UK) ir jie nezino ar reik vizu ar ne.internete radau ,kad turistinem kelionem ju nereik. bet va klausimas pas mane pasas zalias ar jis tinka? ar reik keisti pasa? gal kas zino?
Nesvarbu kokios spalvos pasas, svarbiausia, kasd jis galiotu puse metu po grizimo is Tuniso, t.y. jeigu kelione planuojama geguzes men., pasas turi galioti iki gruodzio.
QUOTE(Goldy000 @ 2011 02 06, 11:08)
Zalias pasas tinka, ir vizos nereikia. Lektuve uzpildai imigracijos lapeli, paduodi ji pasienieciui, uzdeda antspauda pase, ir viskas.
Mes kaledine savaite praleidom pietu Tunise. Grizusi visiems pasakojau, kaip ten grazu ir faina, nedaug turistu, nes nesezonas, egzotiska ir kartu saugu, galima vieniems keliauti (mes emem fly&drive kelione savaitei). O po triju dienu revoliucija prasidejo... Laiku sugrizom.
QUOTE(Goldy000 @ 2011 02 06, 13:27)
mes vakar nuejom i agentura o jie nezino reik nereik vizu kokia nesamone aciu merginos ,labai padejot.ryt pirksiu keliones bet mes planuojam kovo gale idomu kaip oras ten bus
QUOTE(Goldy000 @ 2011 02 07, 00:20)
jau nevaziuosim
Gal ir neblogai, kad nevaziuosit, nes oras Tunise kovo menesi - abejoju ar geras bus. Mes buvom geguzes pabaigoj, turejom ir sauletu, ir lietingu dienu, o temperatura svyravo 22-27 silumos
QUOTE(Goldy000 @ 2011 02 06, 12:08)
Jeigu keliauji su kelioniu agentura, tai vizos neturetu reikalauti, isskyrus ta atveji, jei keliauji ilgam laikui...
Zalias pasas tinka tik galioti jis dar turi 3 ar 6 menesius po grizimo..
Papildyta:
QUOTE(Goldy000 @ 2011 02 07, 12:02)
nes ten perversmas ,tas pats kaip ir egipte
lietuvoje ,net bilietu nepardavines liktais iki rugsejo. o uk kisa isijuose
lietuvoje ,net bilietu nepardavines liktais iki rugsejo. o uk kisa isijuose
Na ne visai tas pats
Be to, priklauso kur vaziuosit, jei i sostine, tai aisku, tada reiktu pasvarstyti uz ir pries, jei i Sousse, tai ten ramu... Svarbiausia negyventi viesbuty, kuris priklause prezidento seimai, bet kiek zinau, tai jie ir taip nedirba
Papildyta:
QUOTE(Diamond'e @ 2011 02 07, 14:52)
O ka nesibaige tie neramumai ? as bendrauju su pora zmoniu is tuniso, tai jie sako kad viskas ramu.. NEjau ir vel kazkas prasidejo ... Turbut ir man teks rinktis kita sali
Visai ramu tam Tunise, tik sostinej vaizdas ne koks...
as vis nerimauju , vistiek nori i tunisa tokie geri pasiulymai nezinau ka daryti.ka manot paneles?
QUOTE(Goldy000 @ 2011 02 11, 18:27)
as vis nerimauju , vistiek nori i tunisa tokie geri pasiulymai nezinau ka daryti.ka manot paneles?
Na dabar tai gal ne bet, manau, kad vasarop tai jau bus galima vaziuoti...
o gal apsimoketu i Tunisa skirsti is kitos salies? Kitur daug daugiau pasiulymu..