Sveikutes
ar sia vasara kasnors vaziuosite I Tunisa ? Manau, karas baigsis iki birzelio
QUOTE(Diamond'e @ 2011 01 28, 20:38)
Sveikutes
tikiuosi ir aš . Ruošiamės važiuoti 05,28 tai laiko dar yra, o ir blogų naujienų vis mažiau per tv rodo, ne taip kaip Egipte
QUOTE(rom@ntika @ 2010 09 26, 10:59)
Na ka gi, sianakt grizom is Tuniso Pirma kart gyvenime nebesulaukiau, kada skrisim namo. Zodziu pati blogiausa kelione Kita karta, net uz aciu ten nebeskrisciau. Gal kitiems ir patiko, bet man
Tie patys pojuciai - pati blogiausia kelione. Man dar nieko, bet maniskes ten suristos nenuveztum
QUOTE(KRV @ 2011 01 29, 12:19)
tikiuosi ir aš . Ruošiamės važiuoti 05,28 tai laiko dar yra, o ir blogų naujienų vis mažiau per tv rodo, ne taip kaip Egipte
Taip viskas rimsta.. Mes tai birzeli mastom.. Noreciau i hamameta traukti, bet kad nelabai novature pasiulymu daug yra
Papildyta:
QUOTE(Matomas @ 2011 01 29, 22:43)
Tie patys pojuciai - pati blogiausia kelione. Man dar nieko, bet maniskes ten suristos nenuveztum
Kodel?
QUOTE(Matomas @ 2011 01 29, 22:43)
o kas jus čia taip nuvylė? kada ir kur buvote?
QUOTE(Diamond'e @ 2011 01 30, 12:23)
Taip viskas rimsta.. Mes tai birzeli mastom.. Noreciau i hamameta traukti, bet kad nelabai novature pasiulymu daug yra
Papildyta:
Kodel?
Papildyta:
Kodel?
ir mes pasirinkome Hamametą , užsisakėme viešbutį Vinci Nozka Beach. Mums labai gyrė šį kurortą dėl jo ramumo ir civilizuotumo, tikimės nenusivilti ir aišku labai norisi išvykti
QUOTE(KRV @ 2011 01 30, 18:24)
o kas jus čia taip nuvylė? kada ir kur buvote?
Buvome lapkricio menesi. Aciu Dievui vos viena diena. Ir toji prailgo lyg simtmetis Tikrai nesame ispindeje, bet visur tvyranti nesvara, netvarka, prekybos centruose smirinejancios valkataujancios kates, smarve, ikyrus ir negeranoriski vietiniai, kiekviename zingsnyje bandantys "api..st" paliko slogius ispudzius. Vienas pavyzdys. Su taksistu (tikrai legalus geltonas VW Polo su licenzijos numeriu) sutareme, kad nuves i centra, mes pasivaiksciosim pusvalandi ir parves atgal. Suderejom kaina, regis 30 E (10-15 km i viena puse). Ir ka, vaziuojam. Taksistas lyg gidas lauzyta anglu kalba pasakoja apie savo puikia sali, pakeliui aprodo architekturos "stebuklus". Viskas puiku. Bet nuvaziavus pusiaukele lyg tarp kitko pareiske, kad mums kainuos dvigubai. As jam sakau nelaikyk kvailiais mus, juk viska detaliai aptarem ir pats pakartojai kelis kartus visa pilna suma. Bet matau suds gaunasi, kyla agresija, jo akys krauju pasruvo, maniske nejuokais issigando. Bandau raminti, bet ir paciam nejauku pasidare kai pamaciau, kad vietoj centro i kazkoki baisu, purvina rajona nusuko. Stabteli prie kitu taksistu, kazka mala jiems savo kalba. Atveze jis mus i kazkoki lusnynu rajona ir liepe lipti lauk. Tada jau ir as isiutau, saukt ant to asilo lietuviskai pradejau. Vaizdelis - jis rekia arabiskai, as lietuviskai Apsmurge vietiniai rinktis pradejo. Maniske perbalus sedi, nekvepuoja . Pareiskiau, kad skambiju policijai, surinkau numeri...Ir ka, stebuklas! Iskart persimaine taiksistas, atlego. . "Draugu" patapo. Nuveze i miesto centra, palauke pusvalandi ir parveze is kur paeme.
QUOTE(Matomas @ 2011 01 30, 21:14)
Tikrai nesame ispindeje, bet visur tvyranti nesvara, netvarka, prekybos centruose smirinejancios valkataujancios kates, smarve, ikyrus ir negeranoriski vietiniai, kiekviename zingsnyje bandantys "api..st" paliko slogius ispudzius. Vienas pavyzdys.
O tai ko tikėjotės? Nors Tunisas tai žymiai švaresnis už kitas arabų šalis, na gal išskyrus Arabų Emyratus arba Omaną. Ir smarvės jokios niekur nejutau.
O gal čia tiesiog nusiteikimas ir kultūrinis šokas pirmą kartą patekus į kitokio mentaliteto šalį.
Derėtis visur tokiose šalyse reikia ir privalu - kitaip ir nebus.
O šiaip važinėjom ir taksi, ir traukiniais, ir tramvajais - viskas gerai.
O as noriu I Tunisa, ir tikrai vaziuosiu o geriausiai butu su novaturu keliauti taip ?
QUOTE(Matomas @ 2011 01 29, 21:43)
manes irgi niekas ten nebeišsiųstu
Papildyta:
QUOTE(KRV @ 2011 01 30, 18:28)
ir mes pasirinkome Hamametą , užsisakėme viešbutį Vinci Nozka Beach. Mums labai gyrė šį kurortą dėl jo ramumo ir civilizuotumo, tikimės nenusivilti ir aišku labai norisi išvykti
Tame paciame viešbutyje apsinuodijus buvau, neradau ka valgyti, visas maistas bent man asmeniškai žiaurus, o i ale karte restoranai gyvenime nebeičiau paskutinė šlykštynė, tai likusias tris dienas, valgiau tik po Pringls traškučių pakelį už 15 Lt (išvertus mūsų pinigais) per dieną, grįžau svorio 4 kg numetus, kai iš Turkijos grįžau per savaitę 5 kg priaugus daugiau ten net kojos nekelčiau. O patys jų turgai (medyna) tai siaubas, geriau iš viešbučio teritorijos kojos nekelti. ten jei esate blondinė visi rėks Šakira, vyrus Rembo vadins, rėk sabotaž, kapitalist.....ir pan. Pirkti nėra ką, ir kainos juokingos....kokybės nulis, Iš Turkijos parsivežiau rankinę, piniginę tai 2 metai vaikštau ir jokio nutrynimo ar įplyšimo. O iš ten parsivežiau rankinę, tai net savaitės nepavaikčiojau viskas suplyšo, pradedant užtrauktukais ir baigiant pamušalu.....
Papildyta:
QUOTE(Aruna @ 2011 01 31, 09:10)
O tai ko tikėjotės? Nors Tunisas tai žymiai švaresnis už kitas arabų šalis, na gal išskyrus Arabų Emyratus arba Omaną. Ir smarvės jokios niekur nejutau.
O gal čia tiesiog nusiteikimas ir kultūrinis šokas pirmą kartą patekus į kitokio mentaliteto šalį.
Na čia jaučiu kaip kam pasiseka
Prisiskaitai tiek skirtingu nuomoniu, ir net nebezinai zmogus kaip bus.. Bet reikia bandyti.. Kas nerizikuoja, tas negeria sampano
Žinoma bandyti visada reikia, nes kas vienam prastai atrodo, kitam patinka. Pritariu jums kiek žmonių tiek nuomonių