Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, IV tema

QUOTE(Leblon @ 2010 05 27, 22:48)
tai Tuniso laiku viesbutyje busite ne anksciau 19val.
o Lietuvos laiku 21 val smile.gif
ilga diena turesit smile.gif

anksciau tikiuosi i vakariene spesim, pavalgyt, aplaistyti ilga kelione biggrin.gif
Atsakyti
Gal visgi kas nors jau buvojote viesbutyje Vincci Nozha Beach Hamamete...ar butu atsiliepimu? 4u.gif
Atsakyti
Gal merginos parekomeduos koki kluba pasisokti gera Hamamete bigsmile.gif sestadieni kylam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šlamutis @ 2010 05 27, 05:30)
Laba visoms.Mūsų šeimyna niekaip negali apsispręsti,kur keliauti šią vasarą.Bet linkstame link Tuniso.Gal kas iš jūsų esate buvusios Tunise liepos pabaigoje?Norėtųsi sužinoti koks ten oras tuo metu?Ir kokį viešbutį patartumėte rinktis (domintų 3*- 4*).Ačiū.

mes kaip tik buvome liepos pabaigoje-rugpjucio pradzioje 2007 m. Karstis tai buvo nemenkas 35-38 pastoviai doh.gif bet ten jis kazkaip nesijaucia, gal kad jura salia g.gif viesbuti patarciau rinktis geriau su 5* ir viskas iskaiciuota, nes tie ju 3*-4* praktiskai neatitinka tu skaiciu. Mes buvom pasirinke Susse Royale Salem, tai buvo visokiu mulkinimu ir nepagarbos (cia manau ir musu Novaturo aplaidumas ir neprieziura), nors su vakariniais uzsienieciais jie elgiasi daaaug garbingiau g.gif ir siaip reikia tik ir ziureti kad neapmulkintu net ir paciose netikeciausiose vietose verysad.gif o siaip valgis, ekskursijos, jura, vaikams labai gerai organizuotas poilsis thumbup.gif bet kaip pasake mano vyras sedint lektuve kai skrydom atgal - i Tunisa daugiau nea schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukė: 10 birželio 2010 - 14:51
QUOTE(rutuliukė @ 2010 06 10, 14:47)
mes kaip tik buvome liepos pabaigoje-rugpjucio pradzioje 2007 m. Karstis tai buvo nemenkas 35-38 pastoviai  doh.gif bet ten jis kazkaip nesijaucia, gal kad jura salia  g.gif viesbuti patarciau rinktis geriau su 5* ir viskas iskaiciuota, nes tie ju 3*-4* praktiskai neatitinka tu skaiciu. Mes buvom pasirinke Susse Royale Salem, tai buvo visokiu mulkinimu ir nepagarbos (cia manau ir musu Novaturo aplaidumas ir neprieziura), nors su vakariniais uzsienieciais jie elgiasi daaaug garbingiau g.gif ir siaip reikia tik ir ziureti kad neapmulkintu net ir paciose netikeciausiose vietose  verysad.gif o siaip valgis, ekskursijos, jura, vaikams labai gerai organizuotas poilsis  thumbup.gif bet kaip pasake mano vyras sedint lektuve kai skrydom atgal - i Tunisa daugiau nea  schmoll.gif  lotuliukas.gif

Pamirsau kad viesbutis Marhaba Royale Salem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2010 06 10, 16:08)

Ačiū Jums 4u.gif
Atsakyti
sveikos , Tunise labai populiarus nebrangus (apie 8 lt ) aliejukas gaminamas ir pardavinejamas vadinasi Bronzage Naturel Ultra rapide, superinis daiktas , drekina oda , greit idega, ten jis labai populiarus , gal kas galetu prigriebt buteliuka licna , buciau labai labai dekinga. sorry kad ne i tema pas jus isiterpiau
Atsakyti
sveikos,
mes tai planuojam liepos viduri,12kazkur i tunisa?gal yra ir planuojanciu tokiu laiku?neisivaizduojam dar i koki viesbuti,lauksim kokiu geresniu pasiulymu...vaziuojam su 3metu dukryte....ji pirma kart skris,ir keliaus taip toli....kazkaip man truputi neramu...o kaip jusu vaikai nebijo skristi su lektuvu?kaip jiems tas karstis?ka galetumet patarti...ko nepamirsti vacation1.gif
Atsakyti
sveikos,
mes tai planuojam liepos viduri,12kazkur i tunisa?gal yra ir planuojanciu tokiu laiku?neisivaizduojam dar i koki viesbuti,lauksim kokiu geresniu pasiulymu...vaziuojam su 3metu dukryte....ji pirma kart skris,ir keliaus taip toli....kazkaip man truputi neramu...o kaip jusu vaikai nebijo skristi su lektuvu?kaip jiems tas karstis?ka galetumet patarti...ko nepamirsti vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita0711 @ 2010 06 18, 14:46)
sveikos,

Buvom Tunise birželio pradžioje. Ilsėjomės Suse, Marhaba Club viešbutyje. Atsiliepimai (mūsų subjektyvia nuomone) - kuo geriausi. Viešbutis ramioje vietoje, netoli jūra, yra baseinas ir suaugusiems, ir vaikams. Maistas geras.
Oras pasitaikė puikus, karštis nevargino, nes pūtė vėjelis. Prisikrovėm (dėl viso pikto) ilgarankovių drabužių, kurių net nereikėjo blush2.gif

Siūlau nepamiršti vaistukų (na, atsarga gėdos nedaro), kremo nuo saulės, galvos apdangalų ir.... geros nuotaikos, aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2010 06 18, 19:21)
Buvom Tunise birželio pradžioje. Ilsėjomės Suse, Marhaba Club viešbutyje. Atsiliepimai (mūsų subjektyvia nuomone) - kuo geriausi. Viešbutis ramioje vietoje, netoli jūra, yra baseinas ir suaugusiems, ir vaikams. Maistas geras.
Oras pasitaikė puikus, karštis nevargino, nes pūtė vėjelis. Prisikrovėm (dėl viso pikto) ilgarankovių drabužių, kurių net nereikėjo blush2.gif

Siūlau nepamiršti vaistukų (na, atsarga gėdos nedaro), kremo nuo saulės, galvos apdangalų ir.... geros nuotaikos, aišku biggrin.gif

Pritariu del viešbučio Marhaba club thumbup.gif Tikrai verta rinktis,nes ir teritrija didelė,nes bendra su kitu , ir animatoriai geri,ir maisto didelis pasirinkimas.Aš gryžčiau tik į šitą viešbutį.Buvau rugpjūčio mėnesį,tai buvo karšta, bet karštis kitoks nei pas mus, bet to buvo labai daug medūzų jūroje,tai tik tas nepatogumas ir buvo.Buvau kai jis buvo dar trijų žvaigždžių,o dabar jau keturios, tai tikrai nebus blogiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rozarka: 18 birželio 2010 - 19:31
QUOTE(Rozarka @ 2010 06 18, 20:29)
Pritariu del viešbučio Marhaba club thumbup.gif  Tikrai verta rinktis,nes ir teritrija didelė,nes bendra su kitu , ir animatoriai geri,ir maisto didelis pasirinkimas.Aš gryžčiau tik į šitą viešbutį.Buvau rugpjūčio mėnesį,tai buvo karšta, bet karštis kitoks nei pas mus, bet to buvo labai daug medūzų jūroje,tai tik tas nepatogumas ir buvo.Buvau kai jis buvo dar trijų žvaigždžių,o dabar jau keturios, tai tikrai nebus blogiau.

Et, Rozarka, aš dabar jau noriu grįžt atgal.... cool.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Poilsis buvo nuostabus, tikrai. Ramybė. Šiluma. Paslaugumas. Karališkos atostogos, tikrai 4u.gif
Atsakyti