Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, IV tema

QUOTE(vetruze @ 2010 05 26, 13:11)
as,tai kazkaip kiek esu skridusi i Tunisa,tai is pacio ryto,tai visa diena budavo jau ten

aš pernai į Tunisą išskridau 14 val.
Šiemet irgi Novaturas tokia pat valandą skraidina.
Atsakyti
Reikia jau apsispręst dėl kelionės, o taip noriu į Tunisą, mano vaikystės svajonių šalis iš paveiksliukų geografijos vadovėlyje, bet neišeina dviem savaitėm, o tas popietinis skrydis kažkaip labai jau netikęs
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2010 05 25, 16:43)
Gal užmatėt kelionė daugiau nei 7 ir mažiau nei 14 dienų?

mes skrendam netrukus tai 8d zodziu atmetus skrydzius gaunasi pilnos 7 dienos smile.gif
QUOTE(Leblon @ 2010 05 25, 19:56)
o 8tą dieną reikėjo iki 12val palikti kambarį, iš viešbučio 15 val išvažiavom.

o tai kas daryti jei atgal musu skrydis vakare? bastytis belenkur? blink.gif
QUOTE(Leblon @ 2010 05 26, 16:24)
aš pernai į Tunisą išskridau 14 val.
Šiemet irgi Novaturas tokia pat valandą skraidina.

siemet skraidina 14.30 smile.gif
Atsakyti
Laba visoms.Mūsų šeimyna niekaip negali apsispręsti,kur keliauti šią vasarą.Bet linkstame link Tuniso.Gal kas iš jūsų esate buvusios Tunise liepos pabaigoje?Norėtųsi sužinoti koks ten oras tuo metu?Ir kokį viešbutį patartumėte rinktis (domintų 3*- 4*).Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(šlamutis @ 2010 05 27, 05:30)
Laba visoms.Mūsų šeimyna niekaip negali apsispręsti,kur keliauti šią vasarą.Bet linkstame link Tuniso.Gal kas iš jūsų esate buvusios Tunise liepos pabaigoje?Norėtųsi sužinoti koks ten oras tuo metu?Ir kokį viešbutį patartumėte rinktis (domintų 3*- 4*).Ačiū.

laba diena

mes buvom birželio pabaigoje/liepos pradžioje buvo karšta kiek žinau liepos pabaiga dar karščiau, nes tada jūra įšyla ir nebėra vėsinančio vėjelio.

mes buvome Suse marhaba viešbutyje 3* šalia buvo marhaba club 4* jie abu toje pačioje teritorijoje. labai geras maistas buvo patiko aplinka ir paplūdimys kuris yra prie pat viešbučio (nereikia eiti per gatvę ir vaiko prekeivius leidžia jiems tik palei pat vandenį vaikščiot, tai ganėtinai ramu) be to baras paplūdimy. gultai neblogi. iki miesto centro/turgaus ~1,5 km tad vakare [asivaiksciot visai neblogai
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2010 05 27, 11:25)
laba diena

mes buvom birželio pabaigoje/liepos pradžioje buvo karšta kiek žinau liepos pabaiga dar karščiau, nes tada jūra įšyla ir nebėra vėsinančio vėjelio.

mes buvome Suse marhaba viešbutyje 3* šalia buvo marhaba club 4* jie abu toje pačioje teritorijoje. labai geras maistas buvo patiko aplinka ir paplūdimys kuris yra prie pat viešbučio (nereikia eiti per gatvę ir vaiko prekeivius leidžia jiems tik palei pat vandenį vaikščiot, tai ganėtinai ramu) be to baras paplūdimy. gultai neblogi. iki miesto centro/turgaus ~1,5 km tad vakare [asivaiksciot visai neblogai

Mes sestadieni vykstam i Marhaba. Gal patartumete kur imti kambari - ar pagrindiniame pastate ar Neptune??
Ir kokia geriau valiuta veztis: dolerius ar eurus?
Dekinga uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2010 05 27, 11:25)
laba diena

Man šitie viešbutukai irgi patiko, linkstu prie jų. Papasakok daugiau. O ta bendra teritorija - tai galima naudotis abiejų viešbučių teikiamomis paslaugomis, pvz. restoranais, ar tik teritorija bendra?
O buvot ekskursijoje į dykumą? Jei taip, nebuvo per karšta liepos mėn?
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 05 26, 22:42)
1.cmes skrendam netrukus tai 8d zodziu atmetus skrydzius gaunasi pilnos 7 dienos smile.gif

2.cco tai kas daryti jei atgal musu skrydis vakare? bastytis belenkur? blink.gif

3.siemet skraidina 14.30 smile.gif

3. aš tvarkaraštyje matau, kad skrenda 14.10 į Tunisą
2. jeigu Jus skrendate į Tunisą su novaturu, tai skrydis atgal bus 17 val.
tai ne toks jau ir vakaras.
mes gyvenom lb arti viešbučio, ir taip turėjom išvažiuoti 15 val į oro uostą.
jeigu neklystu jus pasirinkot Suse viesbuti, tai dar toliau nei musu.
bastytis gali viesbucio teritorijoje, is viesbucio nieks neisvare, tik kambari reikejo iki 12 val palikti.
1. tai nesigaus Jums tu pilnu 7d. man tai paskutine diena buvo tokia bloga nuotaika, kad nebuvo noro nieko daryti, tik ziurejau i viena taska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 27 gegužės 2010 - 18:45
QUOTE(Leblon @ 2010 05 27, 19:42)
3. aš tvarkaraštyje matau, kad skrenda 14.10 į Tunisą
2. jeigu Jus skrendate į Tunisą su novaturu, tai skrydis atgal bus 17 val.
tai ne toks jau ir vakaras.
mes gyvenom lb arti viešbučio, ir taip turėjom išvažiuoti 15 val į oro uostą.
jeigu neklystu jus pasirinkot Suse viesbuti, tai dar toliau nei musu.
bastytis gali viesbucio teritorijoje, is viesbucio nieks neisvare, tik kambari reikejo iki 12 val palikti.
1. tai nesigaus Jums tu pilnu 7d. man tai paskutine diena buvo tokia bloga nuotaika, kad nebuvo noro nieko daryti, tik ziurejau i viena taska.

Taip skrendam su Novaturu
pas mus sutartyje parasyta 14.30 blink.gif
nea mes ne i Susa skrendam mes i Hamameta, tai mums iki oro uosto apie 110km doh.gif
na taip tuomet ŠŠŠŠŠŠŠŠŠ gaunasi su ta paskutine diena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 05 27, 22:16)
Taip skrendam su Novaturu
pas mus sutartyje parasyta 14.30 blink.gif
nea mes ne i Susa skrendam mes i Hamameta, tai mums iki oro uosto apie 110km doh.gif
na taip tuomet ŠŠŠŠŠŠŠŠŠ gaunasi su ta paskutine diena verysad.gif

mum buvo iki oro uosto tik 6 km.
ilgokai teks Jums i viesbuti ir atgal vaziuoti.
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 05 27, 22:22)
mum buvo iki oro uosto tik 6 km.
ilgokai teks Jums i viesbuti ir atgal vaziuoti.

kiek skaitinejau nete apie 2val doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 05 27, 22:32)
kiek skaitinejau nete apie 2val doh.gif

tai Tuniso laiku viesbutyje busite ne anksciau 19val.
o Lietuvos laiku 21 val smile.gif
ilga diena turesit smile.gif
Atsakyti