Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, IV tema

QUOTE(Editukė @ 2009 09 05, 13:18)
Kažin,kaip oras Tunise rugsėjo pab.-spalio pradžioje? g.gif Mane tai gąsdina,kad 2 sav.į priekį per Gismeteo rodo lietų su perkūnija schmoll.gif doh.gif  Ar ilgai ten trunka lietingos dienos?

Sveika,
ir mane sitas klausimas domina. Dabar paziurejau kazkur nuo 16-17 dienos oro temper. +24, +25... ir vanduo +19-20 schmoll.gif , tai ko ten varyt...jei pas mumis panasiai. blink.gif Ziurejau per gismeteo....

Atsiliepkite, kas buvote rugsejo pabaigoje ar siaip nusimantieji, kaip ten tie orai Tunise rugsejo pabaigoje.

Aciu
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 09 11, 13:51)
Sveika,
ir mane sitas klausimas domina. Dabar paziurejau kazkur nuo 16-17 dienos oro temper. +24, +25... ir vanduo +19-20  schmoll.gif , tai ko ten varyt...jei pas mumis panasiai. blink.gif Ziurejau per gismeteo....

Atsiliepkite, kas buvote rugsejo pabaigoje ar siaip nusimantieji, kaip ten tie orai Tunise rugsejo pabaigoje.

Aciu

Labas,
per meteoprog šiek tiek geresnės prognozės,nei gismeteo ax.gif ,bet tada kaip atsirinkti tiesą g.gif Nors manau,kad rugsėjo pabaigoje ten vis tiek bus šilčiau nei tuopat metu pas mus smile.gif ,tik tie lietūs neramina verysad.gif

Dar įdomu,iš kokių vietinių agentūrų Tunise ekskursijas galima pigiau nusipirkti?Norėtųsi į Sacharą vykti,bet 400 lt. gana brangu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2009 09 12, 09:57)
Labas,
per meteoprog šiek tiek geresnės prognozės,nei gismeteo ax.gif ,bet tada kaip atsirinkti tiesą g.gif Nors manau,kad rugsėjo pabaigoje ten vis tiek bus šilčiau nei tuopat metu pas mus smile.gif ,tik tie lietūs neramina verysad.gif

Dar įdomu,iš kokių vietinių agentūrų Tunise ekskursijas galima pigiau nusipirkti?Norėtųsi į Sacharą vykti,bet 400 lt. gana brangu schmoll.gif

Vis delto patarciau pirkti ekskursija i Sachara is musu agenturu, patikimiau. Ekskursija trunka 2 dienas, taigi kaina nera tokia jau ir didele, nes cia iskaiciuotas ir viesbutis Duzo mieste prie "Sacharos vartu", keli pavalgymai kavinese, kai kurios ekskursijos 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xero: 13 rugsėjo 2009 - 11:34
QUOTE(Editukė @ 2009 09 05, 13:18)
Kažin,kaip oras Tunise rugsėjo pab.-spalio pradžioje? g.gif Mane tai gąsdina,kad 2 sav.į priekį per Gismeteo rodo lietų su perkūnija schmoll.gif doh.gif  Ar ilgai ten trunka lietingos dienos?

aš vakar grįžau iš Tuniso, tai vieną naktį lijo ir kai skridom namo lijo.
o šiaip oras buvo lb karštas. vienas arabas sakė, kad pas juos tik kartais lyja.
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2009 09 12, 09:57)
Labas,

Aš tai kitą kartą rugsėjį nevažiuočiau tenai, nes 19 val vietos laiku jau budavo tamsu. man diena per trumpa atrodė. Rugsėjo pabaigoje tems dar anksčiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leblon @ 2009 09 13, 21:57)
aš vakar grįžau iš Tuniso, tai vieną naktį lijo ir kai skridom namo lijo.
o šiaip oras buvo lb karštas. vienas arabas sakė, kad pas juos tik kartais lyja.

Melavo arabas kaip ir visi arabai. biggrin.gif Lietaus sezonas prasideda nuo lapkricio.
Gal gali papasakot kur buvai, koks viesbutis, kas keliones organizatorius ir t.t.
ACIUZZZZZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 09 14, 07:30)
Melavo arabas kaip ir visi arabai.  biggrin.gif Lietaus sezonas prasideda nuo lapkricio.
Gal gali papasakot kur buvai, koks viesbutis, kas keliones organizatorius ir t.t.
ACIUZZZZZ  4u.gif

Buvau Houda Golf & Beach Club, skridau su Novaturu.
Per 7 dienas net neišėjom iš viešbučio teritorijos smile.gif
lb greit jos prabėgo smile.gif
viešbutis labai patiko.
maistas kiekvieną dieną skirtingas ir daug jo (tik kažkodėl be prieskonių unsure.gif unsure.gif ); 2 baseinai, vienas iš jų su vandens kalneliais. viešbučio teritorija didelė.
Tik jūros vanduo nelabai skaidrus. Medūzų nematėm, maudėmės kasdien.
Vat čia padariau keletą viešbučio nuotraukų
http://public.fotki....blon/houdagolf/
Atsakyti
Pernai buvome rugsėjo vidury, lietučio buvo nemažai iš 7 dienų gal kokios 3. Jei ryte nelija tai popiet, jei poppiet lija, naktį neliją...
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 09 14, 12:19)
kaip su oru, ar pasiseke sugaudyt saulute? Kaip juroj vanduo?

oras buvo labai karstas, kiekvieną dieną saulė. tik vieną naktį lijo ir kai skridom į Lietuvą lijo. mes dėl kaitros ir nevažiavom į miestą, nes neištverčiau ilgai.
šiaip ant saulutės būdavau max 15 min ir į baseiną atvėsti smile.gif
Jūroje vanduo lb šiltas, nuo oro temperatūros tikriausiai net nesiskyrė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leblon: 14 rugsėjo 2009 - 11:35
QUOTE(leblon @ 2009 09 14, 12:34)
oras buvo labai karstas, kiekvieną dieną saulė. tik vieną naktį lijo ir kai skridom į Lietuvą lijo. mes dėl kaitros ir nevažiavom į miestą, nes neištverčiau ilgai.
šiaip ant saulutės būdavau max 15 min ir į baseiną atvėsti smile.gif
Jūroje vanduo lb šiltas, nuo oro temperatūros tikriausiai net nesiskyrė.

gal gali tikslia data parasyt nuo kad iki kada buvote? Zinai kad trikdo....ziuriu orus per gismeteo.ru ir hmn.ru - tai prognozes lievos verysad.gif , lietus......tad sedime ir galvojame, ar cia Egiptan ar Tunisan traukti.
Jei Jusu organizatorius Novaturas, gal gali papasakot kaip ten buvo su pirma diena skrydzio laikas 14 val. 30 min. ar spejote ka nuveikti pirma ir paskutine diena?

ACIU. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 09 14, 12:45)
gal gali tikslia data parasyt nuo kad iki kada buvote? Zinai kad trikdo....ziuriu orus per gismeteo.ru ir hmn.ru - tai prognozes lievos  verysad.gif , lietus......tad sedime ir galvojame, ar cia Egiptan ar Tunisan traukti.
Jei Jusu organizatorius Novaturas, gal gali papasakot kaip ten buvo su pirma diena skrydzio laikas 14 val. 30 min. ar spejote ka nuveikti pirma ir paskutine diena?

ACIU.  4u.gif

rugsėjo 5-12 dienomis. pirmą dieną į tunisą atskridom 16val vietos laiku (18 val Lietuvos laiku), bet kol nuvažiavom iki viešbučio (iki jo 10 min kelio), gavom numerius, tai spėjom tik išsimaudyt trumpai baseine, nes 18.30 ėjom vakarieniauti, o 19 val jau tamsu. tai po vakarienės iškart miegučio, nes išvargino skrydis. o paskutinę dieną reikėjo iki 12val išsikraustyti iš numerio, o autobusas iki oro uosto buvo tik 15 val. tai paskutinę dieną nieko aš nenuveikiau, nes nesimaudysi gi su pasu rankinėje smile.gif
Egipte manau šilčiau db nei Tunise
Atsakyti
QUOTE(leblon @ 2009 09 14, 12:57)
rugsėjo 5-12 dienomis. pirmą dieną į tunisą atskridom 16val vietos laiku (18 val Lietuvos laiku), bet kol nuvažiavom iki viešbučio (iki jo 10 min kelio), gavom numerius, tai spėjom tik išsimaudyt trumpai baseine, nes 18.30 ėjom vakarieniauti, o 19 val jau tamsu. tai po vakarienės iškart miegučio, nes išvargino skrydis. o paskutinę dieną reikėjo iki 12val išsikraustyti iš numerio, o autobusas iki oro uosto buvo tik 15 val. tai paskutinę dieną nieko aš nenuveikiau, nes nesimaudysi gi su pasu rankinėje smile.gif
Egipte manau šilčiau db nei Tunise

Na panasus skrydzio laikas. biggrin.gif Velokas pirmyn skrydis, pirma diena ,,suniui ant uodegos", na kaip ir paskutine, zodziu ,,grubiai" reikia skaiciuoti keliones trukme - 5 dienos. biggrin.gif
Egipte ziurejau +36 - kaitra. schmoll.gif
Atsakyti