Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, IV tema

QUOTE(baltė @ 2009 03 08, 18:10)
Merginos, kurį regioną/miestą patartumėt rinktis keliaujant su mažu vaiku? Kurią turizmo agentūrą rekomenduotumėt? smile.gif Gal net viešbutį rekomenduotumėt (3+* - 4*)? Labai sunku išsirinkti pagal nuotraukas...  unsure.gif

gal port el kantau - ten grynai isturistintas iscackintas jachtu uostas
Nebuvau hammamete, tai nezinau kaip ten
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2009 03 06, 17:15)
Laba diena  smile.gif  klausimas toms kurios buvote ir Turkijoje ir Tunise... Siemet renkuosi kelione viena is siu, nes nebuvau nei ten nei anam, tai kur patartumete labiau keliauti ir i koki kurorta? kodel? gal ir viesbuti rekomenduotumete? labai aciu
p.s. esam be vaiku  smile.gif

Jei norite pasyvaus poilsio- tinka ir Tunisas ,ir Turkija, jei norite suderinti poilsi ir pramogas - Turkija. Kiek skaiciau forume, dauguma rekomenduoja Tunise apsistoti aukstesnes klases viesbuti, bet mes buvome 3* (tiesa, tais metai gavo 4*, tai gal skaitosi 4*), tai maistas buvo geresnis, stalas gausesnis, nei Turkijos 5*, papludimys geresnis. Nepatiko tunisieciai, ju poziuris i turistus, savo tvarkos, paprociu primetimas, svaros stoka. Bet neuzpykite Tuniso myletojos, pirmuma teikiu Turkijai ax.gif .
Buvau Suse, rekomenduociau Port el Kontou (buvau nuvykus keleta kartu) thumbup.gif . Tai miestelis sukurtas turistams, kur atostogauja ir patys tunisieciai, svaru, tvarkinga.
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 03 08, 18:10)
Merginos, kurį regioną/miestą patartumėt rinktis keliaujant su mažu vaiku? Kurią turizmo agentūrą rekomenduotumėt? smile.gif Gal net viešbutį rekomenduotumėt (3+* - 4*)? Labai sunku išsirinkti pagal nuotraukas...  unsure.gif
Tik nesirinkit Azur Plaza viešbučio. doh.gif
O šiaip tai man patiko Yasmine Hammamet kurortas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 03 09, 12:43)
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Taip pat esu skaičius apie Y.Hammamet ir Port El Kantouis, kad ten verta keliauti...  smile.gif
Kurį viešbutį patartumėt, jei rinktumėmės ir turizmo agentųrų siūlomų?
VINCI TAJ SULTAN 5* (Yasmine Hamametas)
TOUR KHALEF 4* (As Susas)

Buvau aš Tour Khalefe, normalus viešbutis, nieko ypatingo, jame atostogavo lietuviai su mažais vaikais, bet aš vistik rinkčiausi kitą viešbutį jei su vaiku rolleyes.gif
tik tiek, kad jo kaina tokia visai nebloga ir dislokacija, iki centro kažkur apie 20 min pėstute rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barskuolyte: 09 kovo 2009 - 12:03
Sveiki, noreciau jusu pasiteirauti ar imanomas toks budas nukeliauti i Tunisa. Nusiperku is kelioniu agenturos bilieta pirmyn, atgal, o viesbuti uzsisakau pati? ne is agenturos, o internetu? Radau Hotel Vincci Resort Taj Sultan, 26 eurai parai. Sakau, gal as ji uzsisakau, nueinu i agentura su voucheriu ir jie man parduoda tik bilieta... Ar nebus problemos su viza? g.gif Sakykit, ar galimas toks budas, ar vistik reikia viska imti is agenturos, nes kitaip manes neileis? Nelabai gaudausi, tai sorry, jei biski nusisnekejau, bet mane tikrai labai domina sitas dalykas. 4u.gif
Atsakyti
Na mes vaziuosime i Azur Plaza Hammamete, atsiliepimu ivairiausiu - nuo pragaro iki gerovisebutuko. Tai daug is jo nesitikim, vistiek kambaryje praleisim tik kokias 6 val.

Tik va, niekur internete neradau hammamet miestelio ir kitu zemelapiu. Ar viesbutyje buna miesto, salies zemelapiai, kokios nors brosiuros apie lankytinas vietas ir t.t.

Jei kas turi kokiu zemelapiu ar geru nuorodu apie hammamet, nabeli ir tunisa, siuskit ar rasykit i az.

Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

ketiname važiuoti i tunisą gegužes men, gal žinote kaip ten tuo metu orai, ar nėra dar labai karsta? taip pat kiek kainuoja panašiai ekskursijos kad ir i sachara internete radau aprašymą ir kainos nurodytos tuniso dinaras ar kuo ten ax.gif nelabai susigaudau kiek čia butu USA ar LT blush2.gif
Taip pat gal kas buvote viešbutyje Tour Khalef 4* ? kokie atsiliepimai, ką blogo ar gero galite papasakoti, kaip ten su maistu, ar pakas jei imsime tik pusryčius ir vakariene ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkiukei: 16 kovo 2009 - 12:30
QUOTE(baltė @ 2009 03 08, 17:10)

As asmeniskai buvau su mazu vaiku tarp Suso ir Port-el Kentoujo. Sakyciau, kad visai neblogai, nes atstumas nedidelis ir iki Suso ir iki Port-el Kentoujo, galima nuvaziuoti su taksi, nes i ekskursijas su mazu vaiku turbut nevaziuosit, vargina. Na, neaisku koks tas vaikas. Maniskiui tada buvo 2 metai, tai apvaziavom aplinkynius miestelius su taksi.
Siemet vel vaziuojame i Tunisa, tai jau planuojame ir didziasias ekskursijas i Sachara ir Tuniso sostine, nes vaikui jau 5 metai.
Pirma karta buvome Marhaba Royal Salem, tai maistas buvo prastokas, bet jeigu 2 metu vaikas neapsinuodijo, neviduriavo ar panasiai, tai jau yra neblogai. Siemet vaziuosime i Riu Belevue Park netoli Port-el-Kontoujio, labai neblogu atsiliepimu apie si viesbuti prisiskaiciau www.tripadvisor.com
Tad sekmes kelioneje!
Papildyta:
QUOTE(vilkiukei @ 2009 03 16, 12:24)
Sveikos,

ketiname važiuoti i tunisą gegužes men, gal žinote kaip ten tuo metu orai, ar nėra dar labai karsta? taip pat kiek kainuoja panašiai ekskursijos kad ir i sachara internete radau aprašymą ir kainos nurodytos tuniso dinaras ar kuo ten  ax.gif nelabai susigaudau kiek čia butu USA ar LT  blush2.gif
Taip pat gal kas buvote viešbutyje Tour Khalef 4* ? kokie atsiliepimai, ką blogo ar gero galite papasakoti, kaip ten su maistu, ar pakas jei imsime tik  pusryčius ir vakariene ?  biggrin.gif

Mes buvome 2005 geguzes gale, birzelio pradzioje. Rytais ir vakarais reikdavo megztuko, o diena susildavo iki 30C, vanduo buvo apie 23C, tai maudytis buvo galima. Beje paskutinias pora dienu apsiniauke, lijo, pute stiprus vejas, tai apsirengem viska ka turejom, bet vistiek buvo salta. 20C Tunise ir dar vejas - tikrai saltoka...
Tokia mano patirtis. 1 dinaras kazkur truputi virs 2 litu.
Atsakyti
Turiu klausimą. Ar kas važiavot i Sacharą liepos mėnesį? Ar neiškepėt?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif norime keliauti su 2 mazais vaikais, patiko viesbutis Tour Khalef, norejau buvusiu paklausti ar labai garsiai vakarais groja muzika ir mzd iki kelintos valandos? g.gif gal problema bus uzmigdyti vaikus...
ir antras klausimas - ar yra kokiu neilgu ekskursiju, kur su vaikais butu imanoma vaziuoti (vaiku amzius bus 1,6m mirksiukas.gif )
aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucky_star: 20 kovo 2009 - 13:12
QUOTE(lucky_star @ 2009 03 20, 14:06)
sveikutes  4u.gif  norime keliauti su 2 mazais vaikais, patiko viesbutis Tour Khalef, norejau buvusiu paklausti ar labai garsiai vakarais groja muzika ir mzd iki kelintos valandos?  g.gif  gal problema bus uzmigdyti vaikus...
ir antras klausimas - ar yra kokiu neilgu ekskursiju, kur su vaikais butu imanoma vaziuoti (vaiku amzius bus 1,6m mirksiukas.gif )
aciu

na mes dar nebuvom tunise, bet ruosiames. smile.gif ekskursijos kur tiktu vaikams manau butu: zoo sodas nuo suso 40km (ten vyksta kazkokie afrikietiski vakarai, bet manau vaikams jau butu per sunku) paskui ur alyvuogiu muziejus suse. grojantys fontanai port el kantojus, tiksliai nepaziurejau bet gal kokie 30km nuo suso, (bijau del sito sumeluot) vietiniai siulo piratu laivu paplaukiot, kaip supratau tai cia praplaukia pakrante, aquaparkas ir kantajui, bet skaiciau kad nerimtas ax.gif jei atvyktumete iki kantajaus tai dar yr hawai centras, na ten skulpturos, kavines dar gal kas smile.gif dar yr alyvuogiu giraites al zahros medina vadintusi nuo suso taip pat 30km. bet siaip manau kad suse paciam turetu but ka veikt smile.gif
o viesbutuki skaiciau, kad beveik vieni rusai, na cia kaip kam gerai kaip kam gal ne.nzn. blush2.gif
Atsakyti
Sveiki
Gal kas galėtų ką papasakoti apie viešbutį Houria Palace*4,(Port-el Kentoujo )?
gal kas lanketės tame viešbutyje?Kokie jūsų atsiliepimai?Planuojame vykti gegužės pradžioje.
ačiū 4u.gif
Atsakyti