Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, IV tema

QUOTE(AŠA @ 2009 03 04, 18:40)
oi ne, į Sacharą tik su lietuviais - juk ten tiek info gauni ir visada maloniau, kai šalia sava (lietuviška) kompanija... be to, nemanau, kad ką išloštumėt ir pinigine prasme... Oasis tour gidės labai stiprios ten wink.gif
Papildyta:
pažiūrėjau į kelionės kainas ir supavydėjau sad.gif mes pernai dviems virš penkių sumokėjom doh.gif

Gal ir tiesa, su Lietuviais i tokia kelione ir smagiau ir saugiau jausimes, nebijosim, kad kur dykumoj paliks lotuliukas.gif

Tik tiek, kad mes vaziuojam per Novatura, tai tikriausiai sia ekskursija is Novaturo isigysim ir bus Novaturo gidai.

O kaina 14kai dienu tikrai labai nebloga, planavom mes 7niom dienom , bet paskui paziurejom, kad skiriasi tukstanciu, o busim dvigubai ilgiau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglyte @ 2009 03 05, 00:03)
Mes pirmu reisu isskrendam, tai 14 dienu 2 zmonem 4200lt smile.gif 7 dienom butu kainave 3200lt smile.gif Galima dar pigiau i kitus viesbucius, kur tik pusryciai-vakariene arba ne AI smile.gif

tai jei pirmu reisu, imeskit ir ka siltesnio, nes rytai ir vakarai vesoki, reik uzsimest ka nors mirksiukas.gif o paskui uzkepina nerealiai drinks_cheers.gif
Jei vaziuosit i sachara, tai oazej butinai nusipirkit datuliu, jos tokios neralios ten (neparduotuvines mirksiukas.gif aisku nusipirkt galit viena ir paragaut ar ir siemet bus tokios pat, o tada imt daugiau), as gailejausi, kad tik 5 indelius lauktuvem paemiau, tai jei kada grizciau imciau daugiau
Galvoju ten jos po dinara ar po du krepsiukas buvo
Dar ju apelsinai nerealus, irgi pirkau turguj prie oazes drinks_cheers.gif siaubingai negrazus, bet skonis, su vyru per vakara du kilus suvalgem, nes skonis thumbup.gif

Jei kas domina, tai klausk, nes mes pernai irgi pirmu reisu skridom mirksiukas.gif
Atsakyti
Uj, kiek geru patarimu !!

As cia tik rasausi, rasausi biggrin.gif

O ar daug pinigu papildomai issileidzia kelioneje i Sachara?? Kiek reikia ten ju pasiimti?

Ir ar ten doleriais veztis ar reiks keisti i dinarus, nes dinaru jei neisleisi visu, tai ir issivezti ju negali, beto jais ir oro uste duty free zonoje negali atsiskaityti..

Ir is vis, kiek pasiplanuoti papildomai pinigeliu, jei planuojame i Sachara ir patys savarankiskai aplink pavazineti, o gyvensime 5km nuo oro uosto..

Kaip reikalai su arbatpinigiais, kam duoti ir po kiek? Viesbutyje kambarinems, berniukui kur lagaminus tempia, pileciams, kurie mieste tau alia parodo kur eiti, autobuso vairuotojams??

uoj laukiu laukiu... vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
Siaip atiskaityti gali tik dinarais, jiem draudziama turet kitos salies valiutos mirksiukas.gif
O viesbutyje visad gali pasikeist ar is $ i dinarus, ar isvykstant atvirksciai

Siaip Tunisas labai pigi salis, tad daug neisleisit, mes dviese per savaite isleidom 600$, is kuriu 400$ mokejom uz sachara mirksiukas.gif
Ir neribojom nieko, lakstem su keturaciais (2 zmones 50 dinaru) kadangi musu maitinimas buvo HB pietaudavom mieste (eidavom i arabu zona, ne i centra) lauktuviu privezem kalnus, patys traukiniu vaziavom i sostine (kelione dviem pirmyn atgal 26 dinarai, na ten kazkiek dar uz metro mokejom, bet nedaug)
O arbatos palikom tai tik autobuso vairuotojui ir pirma kart kamabrinem, bet kai grizus radau tik nuimtus pinigus, ir nesutvarkyta kambari - pasiutau ir ne kart nepalikinejau schmoll.gif (o nesiku tai nebuvo, patys nesemes lagaminus)
Papildyta:
p.s. i sachra vaziuojant, nu ten tai naglai praso visur arbatpinigiu, uz bet ka doh.gif
tai gale uzkniso ir neplaikinejau schmoll.gif
Atsakyti
dėl tunisiečių ir kitos šalies valiutos - ir mums sakė, kad jiems draudžiama jos turėt, kad palikinėt dinrais, bet ne kartą matėm barmenam duodamus dolerius... ir ėmė... ir džiaugės...
Atsakyti
O keliavot is Hammameto i sostine su traukiniu? Mat, mes gyvensime Monastir regione, ten turetu irgi buti traukiniu? Ar cia kaip smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(spyglyte @ 2009 03 05, 21:23)
O keliavot is Hammameto i sostine su traukiniu? Mat, mes gyvensime Monastir regione, ten turetu irgi buti traukiniu? Ar cia kaip smile.gif)

tai monastire ar hammamete?
Jei hammamete, tai galit nuvykti su persedimu, man rodos Nabule perset reik
is monasitr nezinau kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2009 03 05, 21:00)
tai monastire ar hammamete?
Jei hammamete, tai galit nuvykti su persedimu, man rodos Nabule perset reik
is monasitr nezinau kaip mirksiukas.gif

mes iš hamameto su traukiniu irgi važiavom, tai tas pats ir iš monastyro; su taksu nuvažiuoji į traukinių stotį ir pirmyn, tik prieš tai geriau žinot grafiką
Atsakyti
Aš pirmam kartui rekomenduočiau Tunisą, tada Turkiją ax.gif
Buvau ir ten ir ten. Bet jeigu žadate būti tik viešbutyje, tada Turkija ax.gif
Turkijoje lankytinų vietų yra ženkliai daugiau,bet po jos Tunisas toks "blankus", nors man Tunise kelionė į Sacharą wub.gif Tunise paplūdimiai geresni.Turkijoje tik Kleopatros (Alanijoje) paplūdimiai faini ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barskuolyte: 06 kovo 2009 - 20:59
QUOTE(*egzotika* @ 2009 03 06, 17:15)
Laba diena  smile.gif  klausimas toms kurios buvote ir Turkijoje ir Tunise... Siemet renkuosi kelione viena is siu, nes nebuvau nei ten nei anam, tai kur patartumete labiau keliauti ir i koki kurorta? kodel? gal ir viesbuti rekomenduotumete? labai aciu
p.s. esam be vaiku  smile.gif
Parašysiu ir aš savo nuomonę. smile.gif
Pirma buvom Tunise, tada Turkijoje. Tunise labai gera paplūdimys, kelionė į Sacharą- kažkas nepakartojamo. wub.gif Bet ten prastai su aptarnavimu...
Turkijoje geras patarnavimas, geresni viešbučiai, prastas krantas. Deja, Turkijoje pakeliauti nepavyko. Jeigu reikėtų rinkis dar kartą kur vykti- rinkčiausi Turkiją. smile.gif
Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė. smile.gif
Atsakyti
Iš savo patirties patarčiau rinktis Turkiją. Na, aš buvau gana kukliai -ir ten ir ten tik 2*. Tunise kelionė į Saharą liuksinė, bet visa kita - maistas, tvarka, žmonės, man labiau patiko Turkijoje.
Atsakyti
Merginos, kurį regioną/miestą patartumėt rinktis keliaujant su mažu vaiku? Kurią turizmo agentūrą rekomenduotumėt? smile.gif Gal net viešbutį rekomenduotumėt (3+* - 4*)? Labai sunku išsirinkti pagal nuotraukas... unsure.gif
Atsakyti