QUOTE(AŠA @ 2009 02 02, 21:04)
prašom, nėra už ką
dar šiek tiek info yra mano temoj apie Tunisą (nuoroda paraše)
šiaip, galima pažiūrėt ir kiek kritiškiau nei Tafi (tik nereikia pamiršti, kad žvaigždės tik trys, tai nėra ko reikalauti daugiau), pvz., maistas man nebuvo labai įvairus, bet kad jo niekada netrūkdavo - faktas, ir pagyrimą galėčiau pasakyti gėrimams, išskyrus tai, kad lauko bare kartais anksti alus baigdavosi...
dėl kambarių tvarkymo... pasigedau "vykruntasų" ant lovos ir rankšluosčiai tokie gerokai "padrengti"...
dėl gultų prie jūros - niekada nebuvo problemos, tik neduodavo imti ir gultus, ir čiužinius, tai čiužinių trūkdavo...
dar šiek tiek info yra mano temoj apie Tunisą (nuoroda paraše)
šiaip, galima pažiūrėt ir kiek kritiškiau nei Tafi (tik nereikia pamiršti, kad žvaigždės tik trys, tai nėra ko reikalauti daugiau), pvz., maistas man nebuvo labai įvairus, bet kad jo niekada netrūkdavo - faktas, ir pagyrimą galėčiau pasakyti gėrimams, išskyrus tai, kad lauko bare kartais anksti alus baigdavosi...
dėl kambarių tvarkymo... pasigedau "vykruntasų" ant lovos ir rankšluosčiai tokie gerokai "padrengti"...
dėl gultų prie jūros - niekada nebuvo problemos, tik neduodavo imti ir gultus, ir čiužinius, tai čiužinių trūkdavo...
na mes buvome 5* turkijoje, tad su maistu tas pats per pa pati, tik man pliusa uzsideda tunisas del vaisiu skanesniu ir pyragu skanesniu. Mums gerimai niekada nesibaige, na gal mes alaus maziau gerem, pagrinde prasem kokteilio baltas vynas + švepsas, skanumelis ir atsigaivini, viena kart kambary buvo kazkoks marazmas islankstytas ant lovos per 2 sav, laikotarpi, del gultu velgi nebuvo problemu, visada uzsiimdavom tris tiek ir turedavom
Pamenu tik , kad labai skundesi BYBLOS ir AZUR PLAZA, kad jiems ten nekas keliauninkai, kai vykom kartu i sachara