Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, IV tema

QUOTE(AŠA @ 2009 02 02, 21:04)
prašom, nėra už ką
dar šiek tiek info yra mano temoj apie Tunisą (nuoroda paraše)
šiaip, galima pažiūrėt ir kiek kritiškiau nei Tafi (tik nereikia pamiršti, kad žvaigždės tik trys, tai nėra ko reikalauti daugiau), pvz., maistas man nebuvo labai įvairus, bet kad jo niekada netrūkdavo - faktas, ir pagyrimą galėčiau pasakyti gėrimams, išskyrus tai, kad lauko bare kartais anksti alus baigdavosi...
dėl kambarių tvarkymo... pasigedau "vykruntasų" ant lovos biggrin.gif ir rankšluosčiai tokie gerokai "padrengti"...
dėl gultų prie jūros - niekada nebuvo problemos, tik neduodavo imti ir gultus, ir čiužinius, tai čiužinių trūkdavo...

na mes buvome 5* turkijoje, tad su maistu tas pats per pa pati, tik man pliusa uzsideda tunisas del vaisiu skanesniu ir pyragu skanesniu. Mums gerimai niekada nesibaige, na gal mes alaus maziau gerem, pagrinde prasem kokteilio baltas vynas + švepsas, skanumelis ir atsigaivini, viena kart kambary buvo kazkoks marazmas islankstytas ant lovos per 2 sav, laikotarpi, del gultu velgi nebuvo problemu, visada uzsiimdavom tris tiek ir turedavom 4u.gif
Pamenu tik , kad labai skundesi BYBLOS ir AZUR PLAZA, kad jiems ten nekas keliauninkai, kai vykom kartu i sachara 4u.gif
Atsakyti
aš tai alų su sirupu maukiau - mrrrrrrr wub.gif Turkijoj ir mes buvom, bet irgi 3 žvaigždžių, tai ten servisas europietiškesnis , maistas (išskyrus saldumynus) skanesnis ir įvairesnis, o jau "vykruntasų" kokių iš jo pridarydavo rolleyes.gif o Tunise, pvz., kriaušes, likusias nuo pietų ir palaikytas šaldytve, reikėdavo lupte lupti iš ledo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 03 vasario 2009 - 13:15
Aša, būtinai atidžiai perskaitysiu tavo pasakojimą biggrin.gif
Kadangi nesu labai išranki keliautoja, vaikai jau nemaži, tai per daug nesuku galvos, nebent būtų kažkas laaaabai blogai, kaip pvz skaičiau apie Azur Plazą. Man svarbiausia kad būtų švara kambariuose, dušas ir tualetas (ir vanduo karštas), ir aišku jūra. Maistas man išvis neaktualu, nebent dėl vaikų, nors jie nėra išrankūs, ir mėsiaėdžio vyro, bet gali ir nevalgę būti, jei nepatinka doh.gif tongue.gif
Šilumos bet kokiu atveju ten užtenka, tuo labiau kad planuojame kelionę birželį. Žvaigždutės ne visada byloja apie kokybę. Buvom Egipte 3 žvg viešbutukyje, tai man patiko, nes atitiko mano kriterijus. O pažįstami buvo 5, tai pagal jų pasakojimus, mes gyvenom rojuje, o jie pragare.
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2009 02 03, 16:09)
Aša, būtinai atidžiai perskaitysiu tavo pasakojimą  biggrin.gif
Kadangi nesu labai išranki keliautoja, vaikai jau nemaži, tai per daug nesuku galvos, nebent būtų kažkas laaaabai blogai, kaip pvz skaičiau  apie Azur Plazą. Man svarbiausia kad būtų švara kambariuose, dušas ir tualetas (ir vanduo karštas), ir aišku jūra. Maistas man išvis neaktualu, nebent dėl vaikų, nors jie nėra išrankūs,  ir mėsiaėdžio vyro, bet gali ir nevalgę būti, jei nepatinka  doh.gif   tongue.gif
Šilumos bet kokiu atveju ten užtenka, tuo labiau kad planuojame kelionę birželį. Žvaigždutės ne visada byloja apie kokybę. Buvom Egipte 3 žvg viešbutukyje, tai man patiko, nes atitiko mano kriterijus. O pažįstami buvo 5, tai pagal jų pasakojimus, mes gyvenom rojuje, o jie pragare.

kambariai švarūs, dušas (vonia) yra ( tiesa, man kartą nukrito ant galvos nuo laikiklio, bet nieko - gyva, kaip matot), WC yra, jūra irgi tongue.gif maniškis mėsaėdis irgi, tai alkanas nebuvo tongue.gif kartą daugiau, kartą mažiau, bet pavalgydavo biggrin.gif tik va lovoj aš buvau pratu minkštesnėj miegot tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 03 vasario 2009 - 16:31
QUOTE(SilvijaG @ 2009 02 13, 23:43)
O su mazais vaikais kas nors buvote Tunise, jei taip, tai kokiame viesbutyje?  bigsmile.gif

Tunisas labai idomi salis, as ja isimylejau, bet vaiku ten nevezciau schmoll.gif
Teko matyt kaip jie elgiasi su maistu, pamirskit visas higienas, mesa pervezama karstyje atviruose "gruzavikuose", per zuvi lapioja katinai, batonai transportuojami motoroleriais ju nepridengiant
Ir jie maista valgomu islaiko tik prideja ten labai daug prieskoniu, o tai ar vaikam tinkama schmoll.gif
Siaip aisku gal viesbutis ir priverstas yra laikytis kazkokiu normu maisto ruosime, bet kaip tas maistas viebuti pasiekia doh.gif
Mes isgerdavom degtines, kad organizmas uzmustu zarazas, vaikui gi nepaduosi biggrin.gif
Ir permasciau visam lektuve skrido tik viena mazyte mergyte gal 4-5 metu, daugiau vaiku nebuvo unsure.gif o gal ir buvo, bet nemaciau, bent musu autobuse tikrai vaiku nebuvo rolleyes.gif , nes isskyre i du autobusus lektuvo keleivius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy: 14 vasario 2009 - 08:59
QUOTE(SilvijaG @ 2009 02 13, 23:43)
O su mazais vaikais kas nors buvote Tunise, jei taip, tai kokiame viesbutyje?  bigsmile.gif

Aš buvau su trimete dukryte. Na mums viskas buvo OK. Jokių problemų. Bet va tokia šeima iš Kauno susirgo rotu. Tačiau kaip vėliau paaiškėjo - tą rotą jie iš LT "atsivežę" buvo.
Mes buvom Eden Club. Ėmėm šį viešbutuką nes jis priklauso Novaturo šeimos klubui. Dirbo lietuvaitė animatorė ir užsiimdavo su mūsų vaikučiais. Pats viešbutis tai nelabai, maži kambariai...
Ar žinote, kad egzot.šalyse vaikams reikia gerti coca-cola? Kad ir koks brūdas, bet šis gėrimas turi dezinf.savybių cool.gif
Atsakyti
Sveiki
Patarkit viešbutį, kad būtų su vakarine animacija vaikams ir suagusiems kiekvieną dieną , gali būti už miesto, su gražia nemaža teritorija , kalneliai būtų +, ir svarbiausia švari jūra, nes skačiau kad būna medūzų ir dar kažko.
Apgyvendinimas 2+2, vaikams 7 ir 9 m. Maitinimas AI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 20 vasario 2009 - 11:02
Kai jau grizinejom i LT, tai gides kalbejosi (nes vaziavo kartu info turas) tai jugirdau kaip sake, kad skanes Rose viesbutys yra jau labai geras
http://www.oasistour....php/pageid/743
Tiek tezinau nebuvau nemaciau, bet girdejau
Atsakyti
QUOTE(spyglyte @ 2009 03 03, 20:48)
Hm  g.gif  Mes uzsisakem 14dienu i 3* viesbuti su AI, tai velniskai db bijau, kad nepatiks sad.gif Kad bus maistas blogas, kambariai baisus... sad.gif

Na ko jus is keliones norit 3* tai viesbuciai daugiau skirti kada norit keliaut po sali, o ne visas dvi savaites gulet sauluteje mirksiukas.gif
Nuvykit i sachara (2 dienos isbrauktos is atostogu) kelione gal nepigi, bet verta tu pinigu
Seskit i traukini ir aplankykit sostine, jos pasoneje senovnis miestas Kartaginos griuvesiai
Dar toliau amatininku miestelis, Sugaisit visa diena, ir dar mazai bus siem 3 objektam
Tunisas (sostine) yra mazasis Paryzius. nebuvot Paryziuj? pirmy i Tunisa praeisit ju "eliziejaus laukais"
Tunisieciai labai paslaugus
susisiekimas labai pigus, tai tik noro ir pirmyn drinks_cheers.gif
Atsakyti
Toks praktinis klausimėlis...
Ar pakanka važiuojant į Tunisą turėti tik asmens tapatybės kortelę? Skaičiau, kad vizos nereikia, vadinas, ir antspaudo pase nedės, iš to išplaukia, kad užtenka kortelės g.gif
Atsakyti
O kiek kainuoja ekskursija i Sachara? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jota @ 2009 03 04, 09:02)
Toks praktinis klausimėlis...
Ar pakanka važiuojant į Tunisą turėti tik asmens tapatybės kortelę? Skaičiau, kad vizos nereikia, vadinas, ir antspaudo pase nedės, iš to išplaukia, kad užtenka kortelės  g.gif

Tapatytes kortele nera dokumentas, tai yra tik asmens tapatybes kortele,su ja gali keliauti ES, bet kaip ir visur visiems dokumentas yra LR pasas 4u.gif
Atsakyti