Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, IV tema

QUOTE(AŠA @ 2009 01 08, 14:53)
na nežinau g.gif kabinėjimosi "ne tas žodis" tikrai nėra, jei neduodi tam preteksto mirksiukas.gif o jei jau tikrai mergina supersexy, kad net LT vaikinai atsisuka, tai žinoma biggrin.gif bet tokios moka nekreipti dėmesio tongue.gif

drinks_cheers.gif reikia moketi pastatyti juos i vieta. mes ir buvom marilijoje ,dvi blondines ilgakases flirt.gif ,bet jei pasakai Ne jie atsoka. Nors kaip supratom, kai kuriu vietiniu, moteru kabinimas ir yra pagrindinis biznis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sama: 08 sausio 2009 - 18:08
Visai norėčiau į normalų tuniso kurortą... Gal tada pasitaisytų mano nuomonė apie pačią šalį, gyventojus ir pan. 2008m vasarą buvome Suso mieste. Siaubas kažkoks. Jau nesu išlepus keliautoja jokių būdu, bet tikrai ne man. Nuolatinė kanalizacijos smarvė, šiušklių tuntai gatvėse, ypač po medžiais. Žmonės... Nu nespėjau atsakinėti hi. Dėl rūbų, tai tikrai daugiau nė pusės nebuvau išėmus iš lagamino. Vakare vaikščioti buvo beveik neįmanoma, nes arabai tik skersai žiūrėjo, suprask, vos ne laisvo elgesio panos (tryse buvom)... Vienu žodžiu į Tunisą jeigu važiuoti, tai tik į 5* viešbutį gerame kurorte, o ne trečiam pagal dydį mieste. (tiesa, prieš tai buvau buvus Turkijoje, tai nesulyginami dalykai)
Atsakyti
Na aš manau, kad į Susą tikrai neverta važiuoti - vis tik didmiestis.
Atsakyti
Man Tunise patiko. Gyvenome tame išpeiktame Suse, bet galiu pasakyti, kad nemačiau jokių šiukšlių krūvų (na, išskyrus pramoninę miesto pusę, bet ten tik autobusu važiavom, nemačiau reikalo eiti ten pasivaikščioti). O visur kitur - normaliai sutvarkyta. Dėl kabinėjimosi irgi nemanau, kad būtų peržengtos ribos. Taip, tunisiečiai kalbina, sako komplimentus, bet tikrai už rankų ar kitų kūno dalių nesikabina. Buvau su vyru, gal dėl to nepajutau to kabinėjimosi mirksiukas.gif Šiaip apie Tunisą nieko blogo pasakyti negaliu, važiuočiau ten dar kartą thumbup.gif
Atsakyti
Buvom tunise, Hamamete, na betoninis desneylendas turistams, nes medina ir ta passtatyta paga senovini stiliu ir ryskiai matosi, kad skirta turistams, nes kainos kainos visokiu sudiku doh.gif norejau sesei lauktuviuparvezti sidabrinius auskaus su zaliais akmenukais, radau kazkokia bezdzluske su bilekaip priklijuotais akmenukais, klausiu kaina, ja zinoa padalinau is keturiu sakua cia net ne sidabras, o pardavejas i mane pasiziuri ir sako cia tunisietiskas sidabras doh.gif zodziu apgaudineja ant kiekvieno kampo, tas tai vargina.

Viesbutis buvo 4* viskas ok, tik maistas tikrai neskanus, makaronai, picos, sintetiniai ledai doh.gif o jau aptarnavimas doh.gif viesbucio restorane uzsisakydavom buteli vyno, tik izenge i resorana, na tai desertui atnesdavo doh.gif o padavejai tik zuja i visas puses, dar niekda nebuvo teke matyti tiek daug padaveju vienoje vietoje ir tokio prasto bei vangaus aptarnavino.

Jura irgi nepatiko, gal vaziavom netinkamu metu, buvo rugpjucio pradzia, bet vanduo baisiai purvinas buvo, issimaudydavau, zinome maudomuke likdavo pilna dumbliu ir nezinia kokiu zoliu, duso plaiza aisku nebuvo, o su tokiu maudomu irgi negaledauvau puse dienos isbuti, dar oda blogai butu sureagavusi.
Tai taip puse dienos prie baseino ir prasededavom doh.gif

mes tai nusivylem, jau geriau Turkija
Atsakyti
Na aš irgi taip galvoju - nieko blogo apie Tunisą negaliu pasakyti... Nei kas ten kabinėjosi, nei ką... Ir kai pagalvoji, dar daug kas liko nepamatyta, dar daug kas nepatirta - nevažiavau su vietiniu autobusu ir neragavau ką tik išdarinėtų avių, nekeliavau visą savaitę su kupranugariais po Sacharą... O tuo labiau sako, kad nuo šių metų gal būt pagaliau bus pažintinis turas po Alžyrą...
Atsakyti
Tai taip, dar niekas kitas kainų neskelbia
Atsakyti
Senai šioj temoj nesilankiau, nes Tunise buvau pernai metais, tai kažkurioj temoj buvau labai viską išsamiai aprašiusi kas ir kaip. Tikrai labai nustebau perskaičiusi keletą paskutiniųjų komentarų dėl vyrų kabinėjimosi. g.gif Taip sutinku, kad jie yra kitokie žmonės, bet kad paeit negalėtum ar neatsigintum tai nieko panašaus nebuvo. Vieną kartą tik kai pati persūdžiau apsivilkau tokius labai jau mini šortukus, tai tada žmonės į mane kreivai žiūrėjo, bet juk aš LT tai taip nevaikštau, tai nieko keisto Jei per daug neišsinuogini tai niekas ten ir nekreipia dėmesio. Man kaip tik atvirkščiai Turkija daug prastesnį įspūdį tuo atžvilgiu paliko.

Dėl Suso tai labai šaunus miestas, teko ir po vietinių rajonus palandžioti ir po turistų lankomas vietas pasibastyti. Šiaip mano įspūdžiai iš Tuniso tai tik patys geriaus, kiek atostogavau tai nei apie vieną šalį tiek daug info nesurinkai, ir tiek daug skirtingų būdų nekeliavau (ir traukiniu, ir karieta, ir laivu, ir parašiutus ir kupranugariu ir t.t.)
Atsakyti
As apie Tunisa irgi nieko bloga negaliu pasakyti, taip ten vyrai kiek kitokie nei europieciai, bet tai irgi tam tikra egzotika mirksiukas.gif Manes irgi uz ranku nieks netampe, gal del to, kad su vyru buvau? Aisku komplimentu tai ivairiausiu prisiklausiau, bet ar tai yra blogai?...
Atsakyti
man iegi teko tunise pabuvoti. souse ir hamamet siais metais vel riedesim ten pat tikriausiai i souse. man labiau prie sirdies. saip man viskas patinka viezbutis liuks ,stafas irgi malonus svarbiausei jiems nenusileisti tai viska gausi. abu kartus teko gauti kambarius be vaizdo nors jie lyg ir brangesni ir is anksto uzsisakyti reik nu nezinau. bet man nepatiko tai po 5min kalbos atsirado kambarys su vaizdu ir dar didele sypsena isspaude. mieste irgi tas pats labai jau jie tu pinigeliu nori tai kainas nerealias sako man teko su vienu net susipykti,bet galaiausiai atbego paskui mus per puse miesto rekdamas kad paims kiek duosiu biggrin.gif tai va tik pakariaut reikia truputeli. maistas man ju patinka kazkas cia rase kad gerimai su vandeniu maisyti niu as tai nepastebejau o alu tai buteliuose pirkom visai nieko buvo. siais metais ramadanas rugpjuti bus teks atostogas anksciau planuot. P.S geresnes salies atostogoms nera na bent jau man biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
schmoll.gif
QUOTE(Chippie @ 2009 01 13, 23:39)
Buvom tunise, Hamamete, na betoninis desneylendas turistams, nes medina ir ta passtatyta paga senovini stiliu ir ryskiai matosi, kad skirta turistams, nes kainos kainos visokiu sudiku doh.gif  norejau sesei lauktuviuparvezti sidabrinius auskaus su zaliais akmenukais, radau kazkokia bezdzluske su bilekaip priklijuotais akmenukais, klausiu kaina, ja zinoa padalinau is keturiu sakua cia net ne sidabras, o pardavejas i mane pasiziuri ir sako cia tunisietiskas sidabras doh.gif  zodziu apgaudineja ant kiekvieno kampo, tas tai vargina.

Viesbutis buvo 4* viskas ok, tik maistas tikrai neskanus, makaronai, picos, sintetiniai ledai doh.gif  o jau aptarnavimas doh.gif  viesbucio restorane uzsisakydavom buteli vyno, tik izenge i resorana, na tai desertui atnesdavo doh.gif  o padavejai tik zuja i visas puses, dar niekda nebuvo teke matyti tiek daug padaveju vienoje vietoje ir tokio prasto bei vangaus aptarnavino.

Jura irgi nepatiko, gal vaziavom netinkamu metu, buvo rugpjucio pradzia, bet vanduo baisiai purvinas buvo, issimaudydavau, zinome maudomuke likdavo pilna dumbliu ir nezinia kokiu zoliu, duso plaiza aisku nebuvo, o su tokiu maudomu irgi negaledauvau puse dienos isbuti, dar oda blogai butu sureagavusi.
Tai taip puse dienos prie baseino ir prasededavom doh.gif

mes tai nusivylem, jau geriau Turkija

4u.gif nepasiduokit gal tik negeras viezbutis pasitaike.beje mes irgi rugpjuti hamamete buvom tik nepamenu as kazkaip kad jura apsepus buvo mes maudemes lyg ir svari buvo. o del juveliriniu dirbiniu tai juos pirkti reikia padoriose pard arba viezbucio parduotuvese tik ne turguje.
Atsakyti
mes prie hamameto buvom rugsėjį, prieš mus buvusieji sakė, kad jūra l. nešvari, bet mums tai galima sakyti pasaka buvo, tik antrą savaitę, kai pasikeitė oras, tai krante buvo kiek šapų, bet ežeruose ne ką mažiau būna ir mums tikrai netrukdė maudytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2009 02 01, 13:24)
Gal yra buvusių viešbutyje Club El Fell?
Būtų įdomu išgirsti nuomonę apie šį viešbutį.

man labai patiko, maistas ivairus jo trukumo nera, personalas super, kambarius valo gerai, papludimys svarus, gal kiek ankstokai tekdavo gultus uzsiimt 4u.gif Stai kelio foto, patys kambariai ir atitinka 3*
user posted image
vaizdas pro langa
user posted image
patalpa rukyt kaljanui
user posted image
vienas iš barų
user posted image
pagrindinis viesbucio iejimas
user posted image
Atsakyti