Na aš jau po biški gryžtu i realų gyvenimą
po dviejų savaičių poilsio Tunise
Visumoj kelione esu patenkinta. Viskas buvo gerai, o svarbiausia geras oras buvo visą laiką, na gal tik porą dienelių buvo apsiniaukę, ir viena dieną nulijo.
Gyvenome apie 5 km nuo Monastyrio oro uosto, Skanes Rivage 3* viešbutyje. Viešbutis tikrai normalus, tik kad gautume geresnį kambarį teko pamokėti papildomai. Nes ten yra tokiu kambarių kuriouose nėra langų. Šiaip skamba baisokai, ale draugai gavo toki kambarį, bet nebuvo jokių nusiskundimų, nes juk kiek tame kambaryje ir būni. Maistas buvo tikrai geras, bet kaip bebūyų keista, jau antros savaitės pradžioje jis man taip nusibodo
Teritorija viešbučio gan nemaža, normaliai sutvarkyta, paplūdimys irgi neblogas toks. Ir all inclusivas yra geras dalykas
alus, vynas, bucha, muskatas, romas....
Buvome išvykę į dviejų dienų kelionę i sacharą. Šiaip neaikčiojom iš susižavėjimo, bet prisiminimai tikrai malonūs, tikrai nesigailiu kad važiavom. Tik buvo keli minusiai šioje išvykoje: pirmas dalykas, kad autobuse labai sugrustos sėdynės, na kojoms vietos laaaabai mažai. Kitas blogis buvo matinimas..... palyginus ką mes gavome viešbutyje, tai ten buvo baisu.... keli musu kolegos kaip reikiant apsirgo nuo to maisto
Ir paskutinis dalykas, viešbuty kuriame apsistojome irgi buvo prastas. Na bet kuprangariai ir pasivažinėjimas su džipais jau užgožia blogus dalykus
Beje buvo dar vienas nemaloniai nustebinęs dalykas, tai neitin didelis noras pasirūpinti savo klientais.... čia metu akmenį i kelionių organizatorių gidus....
Ai ir dar vienas bejeris buvo
pasirodo tame viešbutyje kuriame gyvenome, baigėsi sezonas ir viešbutis užsidaro
tai persikraustyti buvom į kitą viešbutį. Kaip kompensacija, jis buvo 4*, tačiau su ta papildoma žvaigždute gavome kokį milijona žmonių
na visai kitokio pobudžio viešbutis. Na bet paivairinimui buvo smagu pamatyti ir pagyventi kelias dieneles kitaip.