Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, IV tema

QUOTE(spokas @ 2008 10 10, 21:36)
Labas, gal zinote ar siuo metu Tunise bus uodu, nes skaiciau kad kazkuriuo metu laiku jie labai puola.

Tunise mes buvom rugsejo 16-28d tai ispradziu nebuvo, o po to pradejo dauget ir jau vakarais sakes tai manau, kad dabar bus daug arba jau pradeja mazet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguteee @ 2008 10 08, 12:33)
aaa, na tada manau aš irgi išsikeisiu, pasirodo brangoka nusiiminėti  g.gif  o kortelę tada pasiimsiu nenumatytiems atvejams, tokiems kaip pirkimo manijos priepuolis:)
ačiū labai už info smile.gif

Nuemimas bet kokios sumos 10 lituku. Jei prireiks didesnes sumos, tai normaliai mirksiukas.gif As VisaElektron turejau, bet tas bankomatas (Tunise ju kruva visur) ir MasterCard aptarnavo smile.gif O su kortele galima atsiskaityti Generale parduotuveje (tik su Master card), fiksuotu kainu parduotuvese, restoranuose. Daugiau niekur nemaciau g.gif
Atsakyti
as jau po atostogu rolleyes.gif
gyvenom Yasmine Hamamete-Marillia viesb. 4*
Viesbutis gana paprastas, jau reikia remonto, nes kitais metais bus 10 metu nuo atidarymo
maistas nieko ypatingo, turkijoj ir Egipte man buvo geriau, drauge teko gydyti, net su laselinem, po saltos vistienos su majonezu pavalgymo
Prekeiviai ne tokie ikyrus thumbup.gif kaip Egipte ar Turkijoj
Oras buvo neblogas
Papludymys ir jura thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kelione i sachara first.gif
jei grysciau tai tik del juros ir papludymio ir tik i 5* prabangu viesbuti pagulet mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sama: 15 spalio 2008 - 17:46
Noriu paklausti del oru Tunise. Maciau prognozes kitai savaitei, kai ten busiu, tai plius minus su lietum, bet silumos ~25, pakankamai, tai kokio siltumo rubu imt? smile.gif diena manau megztiniu neprireiks, bet isimesiu, o kaip del striukes? sako Sacharoj nakti buna laaaabai salta, tai man idomu kas tas laaaabai??? minusine temperatura ar +15?
Atsakyti
na asmeniskai mes nakti po sachara nevaiksciojom. vakare atvykom i viesbuti nakbvoti. prireike man megztuko. nes maudemes baseine dar gryze ir paksui jau islipus buvo vesoka. o paskui isvaziavome pasitikti saules. tai irgi reikejo megztuko. mes buvom rugsejo gale
Atsakyti
Na va, vakar ir mes gryzom is Tuniso, oras buvo pasakiskas, tikrai jokiu megztuku nepreike, nei vakare, nei anksti is ryto smile.gif
Gyvenom Neptunia Beach 3* viesbuty, ka galiu apie ji pasakyt, nei labai geras, nei labai prastas, manau tas tris zvaigzdutes ir atitinka, didelis pliusas, kad beveik visi kambariai su nuostabiu vaiszu i jura, mes gyvenom treciam aukste, tai tikrai super vaizdelis wub.gif Kambariai tvarkingi, papludimys grazus, pats viesbutis nedidelis, teritorija sutvarkyta, papludimi taip pat tvarko kiekviena diena. Animatoriai saunus thumbup.gif Vienas minusas kad maistas seip sau, na man tai uzteko, bet va vyrui tai sake mazas pasirinkimas, na bet is bado tikrai nenumirem, alkogoliniai gerimai alus vynas ir keli kokteiliukai, tai as gurksnojau daugiausiai vyna, o vyras alu.
Pati salis labai idomi, tikrai verta pamatyt ir kelione i sahara nepakartojama... wub.gif
Maciau raset del uodu, tai ju buna tik vakare nuo kokiu 20val. iki 21val. po to jie visi dingsta kazkur, diena taip pat ju nera mirksiukas.gif
Taigi, jei kam dar kas idomu klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
Na aš jau po biški gryžtu i realų gyvenimą biggrin.gif po dviejų savaičių poilsio Tunise biggrin.gif
Visumoj kelione esu patenkinta. Viskas buvo gerai, o svarbiausia geras oras buvo visą laiką, na gal tik porą dienelių buvo apsiniaukę, ir viena dieną nulijo.
Gyvenome apie 5 km nuo Monastyrio oro uosto, Skanes Rivage 3* viešbutyje. Viešbutis tikrai normalus, tik kad gautume geresnį kambarį teko pamokėti papildomai. Nes ten yra tokiu kambarių kuriouose nėra langų. Šiaip skamba baisokai, ale draugai gavo toki kambarį, bet nebuvo jokių nusiskundimų, nes juk kiek tame kambaryje ir būni. Maistas buvo tikrai geras, bet kaip bebūyų keista, jau antros savaitės pradžioje jis man taip nusibodo blush2.gif
Teritorija viešbučio gan nemaža, normaliai sutvarkyta, paplūdimys irgi neblogas toks. Ir all inclusivas yra geras dalykas thumbup.gif alus, vynas, bucha, muskatas, romas.... drinks_cheers.gif
Buvome išvykę į dviejų dienų kelionę i sacharą. Šiaip neaikčiojom iš susižavėjimo, bet prisiminimai tikrai malonūs, tikrai nesigailiu kad važiavom. Tik buvo keli minusiai šioje išvykoje: pirmas dalykas, kad autobuse labai sugrustos sėdynės, na kojoms vietos laaaabai mažai. Kitas blogis buvo matinimas..... palyginus ką mes gavome viešbutyje, tai ten buvo baisu.... keli musu kolegos kaip reikiant apsirgo nuo to maisto unsure.gif Ir paskutinis dalykas, viešbuty kuriame apsistojome irgi buvo prastas. Na bet kuprangariai ir pasivažinėjimas su džipais jau užgožia blogus dalykus smile.gif
Beje buvo dar vienas nemaloniai nustebinęs dalykas, tai neitin didelis noras pasirūpinti savo klientais.... čia metu akmenį i kelionių organizatorių gidus....

Ai ir dar vienas bejeris buvo lotuliukas.gif pasirodo tame viešbutyje kuriame gyvenome, baigėsi sezonas ir viešbutis užsidaro biggrin.gif tai persikraustyti buvom į kitą viešbutį. Kaip kompensacija, jis buvo 4*, tačiau su ta papildoma žvaigždute gavome kokį milijona žmonių biggrin.gif na visai kitokio pobudžio viešbutis. Na bet paivairinimui buvo smagu pamatyti ir pagyventi kelias dieneles kitaip. 4u.gif

Atsakyti
MAno prisiminimai is sios keliones tik geri bigsmile.gif mes buvom paskutine Lietuviu grupele si sezona. Pradzioj nelabai nusiseke su viezbuciu nes mums atvykus kaip tik jis uzsidare ir mus perkele i kita, buvom visi suirze, bet kai pamatem kad vietoj 3* gavom 5* nuotaika iskart pagerejo tongue.gif personalas super, viezbucio teritorija tvarkinga, vietos uztektinai, papludimys sutvarkytas ir animatoriai puikiai atliko savo darba smile.gif gyvenom beveik pusiaukely tarp Monastyro ir Suso. Aplankem abu miestus, kurie paliko neisdildoma ispudi, taip pat buvom kelionej po sachara thumbup.gif oras labai nusiseke, nors pries isvykstan buvo pranasaujama visas dienas lietus, taciau lyjo tik viena diena, pyle kaip is kibiro, bet mums pasiseke isvengti, nes kaip tik buvom kelionej po sachara drinks_cheers.gif keliaujant i sezono pabaiga geras dalykas yra tas, kad mazai turistu, viezbuciai pustusciai o kai kurie ir dar tustesni biggrin.gif tik keliaujant tokiu metu daznai gali pasitaikyt nesklandumu del viezbuciu ar panasiu dalykeliu smile.gif siaip rekomenduociau visiems ten apsilankyti, salis palyginti su kitomis arabu salimis ganetinai liberali thumbup.gif
Atsakyti
Na mums irgi labai patiko kelione, gyvenom tour khalef viesbuty suse, seip normalus, bet nereik tiketis auksciausios klases, nepatiko tik valytojos, kurios nesugebedawo normaliai sutwarkyt kambariu ir chamai prekeiviai... o seip labai geri prisiminimai... smile.gif
Atsakyti
mes pries pora metu tunise buvom balndi t.y.per velykas. Ir labai dziaugiuosi thumbup.gif gamta buvo grazi,matesi zalumos,nes tik ka viskas po "ziemos" ten .Keliavimui super: sahara,oazes ir tt. As siaip nemegeja pragulet viesbuty ar prie baseino,tai man kaip tik buvo 4u.gif issirengus ten ir nepavaiksciosi nes vietiniai atakuoja labai,jiems viskas "sexy" bigsmile.gif tai jokiu sortu sijonu ar sukneliu net nebuvo minties uzsidet nors ir isidejus i lagamina buvau blush2.gif labai kabinejosi,nesvarbu,kad su vyru visur buvau doh.gif
vanduo tiesa buvo labai saltas kokie +17c
Atsakyti
issirengus ten ir nepavaiksciosi nes vietiniai atakuoja labai,jiems viskas "sexy" bigsmile.gif tai jokiu sortu sijonu ar sukneliu net nebuvo minties uzsidet nors ir isidejus i lagamina buvau blush2.gif labai kabinejosi,nesvarbu,kad su vyru visur buvau doh.gif
vanduo tiesa buvo labai saltas kokie +17c
[/quote]

man irgi panasiai buvo rolleyes.gif jau pirma keliones diena supratau, kad dalis mano garderobo taip ir liks lagamine schmoll.gif gal ju tas kabinejimasis buvo del to toks atkaklus, kad buvo sezono pati pradzia ir turistu nebuvo labai daug g.gif buvau siemet birzelio pradzioje, tai ir pasideginom, ir pasimaudet, ir pakeliavom. tiesa sakant sacharoj buvo labai karsta. Bet grizom labai patenkinti 4u.gif
Atsakyti
Aš buvau balandžio 14d.tunyse hamamete,viešbutų;marilija;oro temperatūra buvo 25laipsniai,jūra šilta.labai faina ,labai patiko ,tikrai dar karta nuvažiučiau,o kas dėl ;sexsi;kaip cia rašė tai tikrai ,kabinasi juodai,jai ne mano vyras kaip spinta tai nežinau kaip baiktusi,kabinėjasi ne tas žodis.
Atsakyti