Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, IV tema

gal čia nuo miesto priklauso ar kaip... Hamamete ir Nabuelyje prekeiviai absoliučiai neįkyrūs, jei kainos iš lubų, tai visada gali nuleist iki realaus fiksuotų lygio ar dar žemiau... nežinau, po Turkijos ir Egipto įkyruolių ir rėksnių, tai mums šiuo požiūriu buvo tikra atgaiva thumbup.gif tiesa, kas važiavo į arabų kraštus pirmą kartą keikėsi biggrin.gif o mes kaifavom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 10 06, 15:52)
gal čia nuo miesto priklauso ar kaip... Hamamete ir Nabuelyje prekeiviai absoliučiai neįkyrūs, jei kainos iš lubų, tai visada gali nuleist iki realaus fiksuotų lygio ar dar žemiau... nežinau, po Turkijos ir Egipto įkyruolių ir rėksnių, tai mums šiuo požiūriu buvo tikra atgaiva thumbup.gif tiesa, kas važiavo į arabų kraštus pirmą kartą keikėsi biggrin.gif o mes kaifavom tongue.gif

Nu mes pirma karta ir buvome blush2.gif Man tai buvo sokas biggrin.gif
Atsakyti
Va čia žinokite su tomis derybomis tik turistinėse zonose:) Anksčiau kažkur rašiau, kad buvau nulėkęs į Sfax (Sifaks), tai kainos medinoje visur buvo užrašytos ir jokiu derybų nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 10 06, 16:52)

drinks_cheers.gif man irgi keista, kai kas raso, kad labai ikyrus prekeiviai, nes man rojus buvo, uzeini i parduotuve, apsidairai, kazka pasiulo pardavejas, pasakai: aciu, ne, ir iseini, o ikyriausi tai Egipte man pasitaike doh.gif uz rankos tempdavosai i parduotuve, mano vyra apsikabindavo "oj tu mano brolis, tu mano draugas" ir vesdavosi i pard. lotuliukas.gif

QUOTE(Ingulik @ 2008 10 06, 16:57)
Nu mes pirma karta ir buvome  blush2.gif  Man tai buvo sokas  biggrin.gif

dabar nuvykus i Egipta ar Turkija ne taip baisu bus lotuliukas.gif
Atsakyti
mes irgi pirma karta buvom arabu krastuose, tai uztat gal ir buvo sokas del prekeiviu ikyrumo. Bet girdejom, kad Egipte ziauriau viskas, tai turbut isvis nervinciausi lotuliukas.gif

Del pinigu, tai mes isleidome 200$ ir 200euru. Viesbutyje buvo viskas iskaiciuota. Vaziavome i Sachara dviem dienom, o daugiau jokiu ekskursiju neemem. Pirkit, kazko labai daug irgi nepirkom g.gif tai nezinau kur tuos pinigus isleidom lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Labai norėčiau pasitarti su buvusiomis Tunise, 19 dieną išsprendu į Tunisą, bet kilo toks klausimas, su kokiomis kreditinėmis kortelėmis ten tikrai nebus problemų, turiu ir Visa Electron ir MasterCard, galvoju kuria cia geriau pasiimti smile.gif gal kuri galėtų iš savo patirties patart? 4u.gif
Atsakyti
Laba, gal galite parasyti kur Hamamete randasi fiksuotu kainu parduotuve. ax.gif Ir dar klausimelis kaip galima nuvaziuoti iki Nabuelio ir kiek tai kainuoja. rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spokas @ 2008 10 08, 11:53)
Laba, gal galite parasyti kur Hamamete randasi fiksuotu kainu parduotuve.  ax.gif  Ir dar klausimelis kaip galima nuvaziuoti iki Nabuelio ir kiek tai kainuoja.  rolleyes.gif  smile.gif

labai netoli medinos, įėjimo į ją... ten tokia lyg aikštė yra, tai nuo jūros atsistojus veidu į miestą ją matytum...nemoku paaiškint, vietoj paklausi ko nors ir parodys wink.gif
iki Nabuelio taxi patogiausia (galima ir traukiniu, autobusu, tik stotys šone), mes iš pusiaukelės tarp Hamameto ir Nabuelio mokėdavom apie 4-5 dinarus į vieną ir kitą pusę, tai iš Hamameto bus apie 8-10 dinarų į vieną pusę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 08 spalio 2008 - 12:09
QUOTE(Jurguteee @ 2008 10 08, 11:51)
Sveikos, merginos,

Labai norėčiau pasitarti su buvusiomis Tunise, 19 dieną išsprendu į Tunisą, bet kilo toks klausimas, su kokiomis kreditinėmis kortelėmis ten tikrai nebus problemų, turiu ir Visa Electron ir MasterCard, galvoju kuria cia geriau pasiimti smile.gif gal kuri galėtų iš savo patirties patart?  4u.gif

Teko Monastyre apsilankyti banke,tai su Visa Electron tikrai nebuvo jokių problemų.O vat su Maestro pasakė iš karto,jog neaptarnaus.Kaip ten su Tavo minima MasterCard,tai negaliu pasakyti.Beje,su Visa Electron kortele galima atsiskaityti ir duty free.
Atsakyti
Gal kas gyvenot Eden club and aquapark viešbuty Monastyre? Kokie atsiliepimai? Ar bus ką veikti paaugliams vaikams?
Atsakyti
Labas, gal zinote ar siuo metu Tunise bus uodu, nes skaiciau kad kazkuriuo metu laiku jie labai puola.
Atsakyti
QUOTE(Džiaugsma @ 2008 10 09, 17:20)
Gal kas gyvenot Eden club and aquapark viešbuty Monastyre? Kokie atsiliepimai? Ar bus ką veikti paaugliams vaikams?

apie šį viešbutį galite pasiskaityti čia:
http://www.toptravel..._club_aquapark/
dar va čia,jei skaitote angliškai:
http://www.tripadvis...b-Monastir.html
Iš asmeninės patirties galiu pasakyti tik tiek,jog antrą kartą tikrai nevažiuočiau ten.Nebent pasitaikytų geras paskutinės minutės pasiūlymas kaip kad buvo mums šią vasarą.Nenoriu gadinti Jums atostogų nuotaikos tiesiog nuvaziavę patys pamatysit kas ir kaip.Dėl paauglių vaikų tikrai nepergyvenkit.Paklausiau savo 13m.sūnaus kas labiausiai patiko viešbutyje.Tai va,sūnaus nuomone,pats akvaparkas ir animatorių komanda dešimt balų.Dėl jų tai tikrai verta aplankyti Eden club smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barboryte: 10 spalio 2008 - 20:58