QUOTE(Smauglius @ 2008 11 15, 19:52)
Isabele, jumoristka tu - gyvenime nesu nosies kišus į FM-us ir neketinu to daryti, iš kur aš galiu žinot ką jie kopijuoja
Aš analoginiais kvepalais nesidomiu ir juos ignoruoju
Bet nepaisant to, esu tikra, kad parfumerijos parduotuvėje (kurių šiuo metu tikrai pakankamai daug) galima išsirinkti gerą, patinkantį originalų kvapą.
O jeigu visgi yra didis poreikis kvėpintis būtent FM produkcija, visagalis google gali padėti surasti jos platintojus
smaugliau as suprantu ta pilnai....bet kol mergaite atsirinks is visu originaliu kvepalu kurie cia panasei kvepejo i fm 50 tai daug laiko gali praiti......
juk ji nezino kas tie fm ir tokiai naivuolei gali tie platintojai ausis uzgozti...

ir prades mastyti taip kaip musu drauge liukrecija( ar kokia ten ji)
tai padedam mergaitei ir issiaiskinam kas ten slepiasi po tuo 50 numeriu.....
yra ir usa tokiu kvepalu......aisku ne fm......ir parsidavineja "drug store" parduotuvese.....bet ant bonkuciu tieisiai sviesiai raso kad pvz 'compare to cool water ir t.t..." kaip ir sampunai yra suave...irgi raso kad compare to paul mitchel ir t.t...
Papildyta:
apsaugok dieve nuo visu tokiu fm ir "compare to" kvepalu.....tada geriau muiliuku kvepeti.....arba is kokio body shop, body spray....
bet jei netycia(budamos ne savim

) ar kokia drauge pakisa a la kvepaliuku i nosi ....ir kvapas patinka...tai aisku kad pirmu taikyniu begsim uostyti originala....
nors dauguma kvapu isoustyti jau musu, ypac didziuju parfumisciu...

.........o a la kvepalai daznai kopijuojami populiarus....