Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

Nežinojau šito g.gif o jūs iš karto užsipuolėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 15, 14:54)
Nežinojau šito  g.gif  o jūs iš karto užsipuolėt  doh.gif

Na, čia būtų tas pats kaip parašyti laišką į LATGą ir paklausti kieno piratinės CD kopijos - rusų ar bulgarų yra geresnės kokybės lotuliukas.gif

Mes į tai reaguojam labai jautriai, neverk ir nepyk. smile.gif

Šiaip jau visgi siūlau paieškoti savo mėgstamo kvapo originalių kvepalų tarpe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 15, 01:02)
Sveikutės  4u.gif
ieškau kvepaliukų  blush2.gif
šiandien vieną moterį visą kelionę traukiny uosčiau ir alpau nuo kvapo  wub.gif  Išsiklausinėjau, minėjo berods FM 50, baltoj pakuotėj, peršviečiamas buteliukas g.gif  vat ir rask, kad nori  unsure.gif  Ieškojau internete, bet nr 50 neradau  unsure.gif

lotuliukas.gif pilnatis tik svelnesnei formoi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 11 15, 15:20)
Šiaip jau visgi siūlau paieškoti savo mėgstamo kvapo originalių kvepalų tarpe  mirksiukas.gif

Blin, bet tai sudėtinga bus rasti g.gif

Nesuprantu, atėjau paklausti, o visos čia užsipuolėt kaip nežinia ką. Atsiprašau, kad nesu kvepalų maniakė ir visko nežinau apie juos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 15, 14:32)
Atsiprašau, kad nesu kvepalų maniakė ir visko nežinau apie juos  doh.gif

Nu tai jau taip, nes FM, tai jau tikrai, kad ne kvepalai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 15, 14:32)
Nesuprantu, atėjau paklausti, o visos čia užsipuolėt kaip nežinia ką.

Tavęs juk niekas neužsipuolė - surask nors vieną blogą ar nemandagų žodį savo adresu blink.gif O kad FM'ams jokios meilės nei pagarbos nejaučiam, čia jau faktas, kurio nepakeisi.
Atsakyti
nu merginos....tai pasiulykit mergaitei originala fm nr 50.....juk kopija tai turi kazka nukopijuoti.... g.gif man net paciai idomu pasidare kokie cia "a la kvepalai" slepiasi po 50 numeriu....kokie "a la chanel 5".... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 15 lapkričio 2008 - 21:42
Isabele, jumoristka tu - gyvenime nesu nosies kišus į FM-us ir neketinu to daryti, iš kur aš galiu žinot ką jie kopijuoja lotuliukas.gif
Aš analoginiais kvepalais nesidomiu ir juos ignoruoju biggrin.gif
Bet nepaisant to, esu tikra, kad parfumerijos parduotuvėje (kurių šiuo metu tikrai pakankamai daug) galima išsirinkti gerą, patinkantį originalų kvapą.
O jeigu visgi yra didis poreikis kvėpintis būtent FM produkcija, visagalis google gali padėti surasti jos platintojus
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 11 15, 19:52)
Isabele, jumoristka tu - gyvenime nesu nosies kišus į FM-us ir neketinu to daryti, iš kur aš galiu žinot ką jie kopijuoja  lotuliukas.gif
Aš analoginiais kvepalais nesidomiu ir juos ignoruoju  biggrin.gif
Bet nepaisant to, esu tikra, kad parfumerijos parduotuvėje (kurių šiuo metu tikrai pakankamai daug) galima išsirinkti gerą, patinkantį originalų kvapą.
O jeigu visgi yra didis poreikis kvėpintis būtent FM produkcija, visagalis google gali padėti surasti jos platintojus

smaugliau as suprantu ta pilnai....bet kol mergaite atsirinks is visu originaliu kvepalu kurie cia panasei kvepejo i fm 50 tai daug laiko gali praiti...... smile.gif

juk ji nezino kas tie fm ir tokiai naivuolei gali tie platintojai ausis uzgozti... biggrin.gif ir prades mastyti taip kaip musu drauge liukrecija( ar kokia ten ji) biggrin.gif

tai padedam mergaitei ir issiaiskinam kas ten slepiasi po tuo 50 numeriu.....

yra ir usa tokiu kvepalu......aisku ne fm......ir parsidavineja "drug store" parduotuvese.....bet ant bonkuciu tieisiai sviesiai raso kad pvz 'compare to cool water ir t.t..." kaip ir sampunai yra suave...irgi raso kad compare to paul mitchel ir t.t...
Papildyta:
apsaugok dieve nuo visu tokiu fm ir "compare to" kvepalu.....tada geriau muiliuku kvepeti.....arba is kokio body shop, body spray....

bet jei netycia(budamos ne savim biggrin.gif ) ar kokia drauge pakisa a la kvepaliuku i nosi ....ir kvapas patinka...tai aisku kad pirmu taikyniu begsim uostyti originala.... biggrin.gif

nors dauguma kvapu isoustyti jau musu, ypac didziuju parfumisciu... 4u.gif .........o a la kvepalai daznai kopijuojami populiarus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 15 lapkričio 2008 - 22:07

Isabelle, nu bet gi negali sakyt žmogui ko nežinai biggrin.gif Aš nežinau, kokių kvepalų kopija yra skystis, kurio kodas FM 50 - tai nieko negaliu ir patart.

Yra gi čia subforume visa tema apie FM-us - gali pasiskaityt, savo išvadas padaryt. Auksinė taisyklė - išmokyti galima tik tą, kuri nori išmokti. Jei užsispirs turėti būtent tą, o ne kitą - tai ką tu padarysi?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti