Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(katalike @ 2008 11 12, 10:25)
www.aromat.ru ?

www.aromania.ru smile.gif

bet vakar streikavo šis saitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 11 12, 10:25)
www.aromat.ru ?
QUOTE(Hellga @ 2008 11 12, 11:37)
www.aromania.ru  smile.gif

Atgaminau doh.gif - AromaBest
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2008 11 12, 11:37)
www.aromania.ru  smile.gif

kiek pamenu, čia tas pats g.gif
Atsakyti
http://forum.aromart...isplay.php?f=15

Gal sitas ?
Atsakyti
Franck Oliver Privat

user posted image

Gal kas gali pakomentuoti si kvapa?
Atsakyti
Gal kas galėtų patarti:
Kiek visgi ml talpina toks stiklinis suktas atomaizeris? 10 ar 12? g.gif
Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 11 13, 15:42)
Gal kas galėtų patarti:
Kiek visgi ml talpina toks stiklinis suktas atomaizeris? 10 ar 12?  g.gif
Dėkoju  4u.gif

Vos 10, ir nė lašo daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 11 13, 15:46)
Vos 10,  ir nė lašo daugiau.

Liudiju tą patį - sąžiningai matavau medicininiu švirkštu. Nepaisant to, jie pardavinėjami kaip "12 ml talpos", iš to kyla atatinkami nupurškimo/pirkimo/pardavimo keblumai beigi nesklandumai.
Atsakyti
QUOTE(G.Persija @ 2008 11 14, 12:35)
Sveikutės 4u.gif
Žinau, kad tai labai individualu. BET. Naujam gyvenimo etapui ieškau sau naujo kvapo. Daug metų kvėpinausi Lancome Miracle. Dabar noriu pakeisti. Esu apvali blondinė blush2.gif
Gal yra čia kvepalų profesionalių, kurios turi ką patarti, iškart ir nusipirkčiau.
Norėčiau saldaus, lengvo, kerinčio kvapo ir aišku, kad iiiilgai laikytų.
Dėkoju iš anksto  4u.gif

QUOTE(biologė @ 2008 11 14, 13:02)
O man iškart toptelėjo Guerlain Champs Elysees. Dar gal Dior J'Adore. Gal ir Maxmara... Tikriausiai rastųsi ir daugiau, bet nesu saldumynų mėgėja nei žinovė. Tik būtų geriau šitą diskusiją perkelt į "Kvepalų" temą Parfumerijos subforume.

Na ir kokie tai galėtų būti kvepalai - nes man SALDUS ir lengvas - kažkaip nesiderina kvepaluose, jei jau saldus - tai tada ir sunkus 4u.gif Nors - dar atėjo viena mintis į galvą - prie biologės pasiūlytų Guerlain Champs Elysees ( mano nosiai jie gaivoki) - Lancome Attraction - saldoki, gerai laikosi ir tikrai nesunkūs 4u.gif

Gal dar kas kokių idėjų bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(#Asta# @ 2008 11 14, 13:29)
Na ir kokie tai galėtų būti kvepalai - nes man SALDUS ir lengvas - kažkaip nesiderina kvepaluose, jei jau saldus - tai tada ir sunkus  4u.gif Nors - dar atėjo viena mintis į galvą - prie biologės pasiūlytų Guerlain Champs Elysees ( mano nosiai jie gaivoki) - Lancome Attraction - saldoki, gerai laikosi ir tikrai nesunkūs  4u.gif

Gal dar kas kokių idėjų  bigsmile.gif

nejuokaukit... kad nesiderina smile.gif o escados vasarinės limitkės kiba nesaldžios??? saldžios dar ir kaip, bet visai nesunkios. tačiau atšalus orams tai man jos visai be ryšio. nu grynai toks vasarinis kvapas. nina ricci nina saldūs ir nesunkūs, bet jei lyginant su miracle, tai vis tik per saldūs g.gif

siūlau pabandyt Lanvin Rumeur 2 Rose
Valentino Rock n'Rose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 14 lapkričio 2008 - 14:10
QUOTE(katalike @ 2008 11 14, 13:56)
nejuokaukit... kad nesiderina smile.gif  o escados vasarinės limitkės kiba nesaldžios??? saldžios dar ir kaip, bet visai nesunkios. tačiau atšalus orams tai man jos visai be ryšio. nu grynai toks vasarinis kvapas. nina ricci nina saldūs ir nesunkūs, bet jei lyginant su miracle, tai vis tik per saldūs g.gif

siūlau pabandyt Rumeur 2 Rose

Na tikrai - Escados išvis buvo iš galvos išgaravę doh.gif Nereikia nei vasarinių limitkių - Sunset heat ir tt, ir tt. Visai buvo iš galvos išgaravę rolleyes.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Asta#: 14 lapkričio 2008 - 14:09

Mam tai saldūs ir nesunkūs yra Muglerio Angel flankeriai - Pivonija, Rožė, Žibuoklė ir dar kažkoks ten, nepamenu. Be to - Dior Addict Shine gaivokas saldokas, o pats Dior Addict saldus ir labiau žieminis. Oi, šimtai visokių variantų. Bet gi aš nežinau - nugi droži į kokią Kristianą ar Douglas ir uostai, uostai, pasipurškalioji, pavaikštai ir žinau kuris patinka, o kuris - ne. Kas čia iš tų virtualių konsultacijų? Jokios naudos.
Atsakyti