Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(katalike @ 2008 11 05, 12:55)
ne kelios, o viena wink.gif ir net ne dėl originalumo,  o dėl netinkamo laikymo

Esu girdejusi, kad viena drauge parsisiunte kvepalaus is ten pat ir buvo kvepalu spalva tamsesne nei turi buti ir buvo drumzliu, kvapas kaip ir tas pats tik astresnis, tai ji sako gal pasene buvo ar ka. Nu cia jau rizika, jei pasitaiko tokiu atveju, tik gal kaina gerokai mazesne,tai gal ir verta surizikuoti... g.gif nors as nerizikuociau smile.gif
Norejau parfumisciu pasiklausti ka daryt...nu ziauriai patina vieni chaneliai, tik jais kvepinasi gera kolege doh.gif , ar kazin etiska ir man tokius pat nusiprikti??? Nu nerealiai man jie patinka, atrodo kitu kvepalu pasauly nera kaip sitie patinka.Ka daryt. Sakykit ar perkat kvepalus tokius pat jei zinot, kad kazkas is pazystamu jais kvepinasi ar pan???
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2008 11 07, 08:36)

Norejau parfumisciu pasiklausti ka daryt...nu ziauriai patina vieni chaneliai, tik jais kvepinasi gera kolege  doh.gif , ar kazin etiska ir man tokius pat nusiprikti??? Nu nerealiai man jie patinka, atrodo kitu kvepalu pasauly nera kaip sitie patinka.Ka daryt. Sakykit ar perkat kvepalus tokius pat jei zinot, kad kazkas is pazystamu jais kvepinasi ar pan???

Ką darytum, jei tai būtų sijonas, batai, megztinis? Tiksliau - tavo kolegė kaip sureaguotų, būna gi žmonės labai skausmingai reaguoja į tokius dalykus. Aš pvz, jei man kas patinka be proto, perku nežiūrėdama į nieką kitą, nepaisydama jokios nuomonės, išskyrus mano piniginės, va, jos nuomonė tai svari bais. mirksiukas.gif O darbe sėdžiu viena kabinete, tai kvepalai mano su niekuo nekonfliktuoja. Nors, va, pas mus darbe yra trys kolegės (įskaitant ir mane), kurios visos naudoja Chanel No 5, ir nieko, dar dėl to nesipykom, nors būna juokinga kartais kokiam koridoriuje prasilenkiant ir beviltiškai tikintis, kad čia aš taip mielai kvepiu, ne ji. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2008 11 07, 11:28)
Ką darytum, jei tai būtų sijonas, batai, megztinis? Tiksliau - tavo kolegė kaip sureaguotų, būna gi žmonės labai skausmingai reaguoja į tokius dalykus. Aš pvz,  jei man kas patinka be proto, perku nežiūrėdama į nieką kitą, nepaisydama jokios nuomonės, išskyrus mano piniginės, va, jos nuomonė tai svari bais. mirksiukas.gif O darbe sėdžiu viena kabinete, tai kvepalai mano su niekuo nekonfliktuoja. Nors, va, pas mus darbe yra trys  kolegės (įskaitant ir mane), kurios visos naudoja Chanel No 5, ir nieko, dar dėl to nesipykom, nors būna juokinga kartais kokiam koridoriuje prasilenkiant ir beviltiškai tikintis, kad čia aš taip mielai kvepiu, ne ji. biggrin.gif

Nu jei butu batai, sijonas ar megztinis, tai tikrai nepirkciau schmoll.gif O as su ta kolege kartu nesedziu vienam kabinete, tik taip kolegiskai graziai draugaujam smile.gif
Atsakyti
Kvepalai yra tam tikra individualumo išraiška, be tjei visos nori kvepėti vienodai, kaip kitos mėgsta ir šukuosenas daryti vienodas, spalva ta pačia dažytis, kartais visas kabinetas moteriškių pasidažo vienos spalvos nagų lakais ar lūpdažiais, tai nieko čia nuostabaus rolleyes.gif Jei kolektyvas draugiškas ir darnus, atsiranda bandos jausmas.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 07, 16:45)
Kvepalai yra tam tikra individualumo išraiška, be tjei visos nori kvepėti vienodai, kaip kitos mėgsta ir šukuosenas daryti vienodas, spalva ta pačia dažytis, kartais visas kabinetas moteriškių pasidažo vienos spalvos nagų lakais ar lūpdažiais, tai nieko čia nuostabaus rolleyes.gif Jei kolektyvas draugiškas ir darnus, atsiranda bandos jausmas.

Nu cia jau butu absurdas mano manymu. Musu ir stilius ir gyvenimo budas ir viskas viskas skiriasi gyvenime, tik va tie jos chaneliai superiniai. Atrodo ka kita uostau vis atrodo ne tas ko noriu ir tiek. Butent tie kvepalai tik vienas sutapimas kas man patinka ir ko noriu ka turi kitas ax.gif Bezdzioniavimas ne mano natura, tik si kart negaliu sau isakyti, bet ir nenoriu nekorektiskai elgtis galbut...del to ir paklausiu Jusu nuomones ar tai yra nekorektiska ar nieko blogo ? blush2.gif
Atsakyti
Čia jau kaip pati jautiesi 4u.gif O kas čia nekorektiško? Jei tau gerai - valio. Nekorektiška būtų kadrinti bendradarbės vyrą biggrin.gif Čia pajuokavau, jei ką. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2008 11 07, 16:06)
Nu cia jau butu absurdas mano manymu. Musu ir stilius ir gyvenimo budas ir viskas viskas skiriasi gyvenime, tik va tie jos chaneliai superiniai. Atrodo ka kita uostau vis atrodo ne tas ko noriu ir tiek. Butent tie kvepalai tik vienas sutapimas kas man patinka ir ko noriu  ka turi kitas ax.gif Bezdzioniavimas ne mano natura, tik si kart negaliu sau isakyti, bet ir nenoriu nekorektiskai elgtis galbut...del to ir paklausiu Jusu nuomones ar tai yra nekorektiska ar nieko blogo ?  blush2.gif

Na buna tokiu zmoniu, kuriems nepatinka, kad salia esantis devi tokius pacius drabuzius ar kvepinasi tais paciais kvepalais. Bet visam pasauliui neitiksi ir galvok taip, kaip tau iseina. Vienas dalykas, kad tai nera kvepalai skirti tavo bendradarbei, o tai masinis produktas skirtas vartojimui. Tik tiek.

Nenori izeisti ir sunervini bendradarbes. Tiesiog paminek jai, kad tau labai patinka jos kvepalai ir pati galvoji tokius isigyti. Pamatysi jos reakcija.

Pati megstu ivairius kvepalus ir ne karta manes atsiklause kokiais kvepinuos ir veliau bendradarbes isigydavo. Kazkaip net minciu supykti ar susinervinti nebuvo. Kaip tik patiko mintis, kad kazkam po manes prisireikia tokio kvapo. Vadinasi kvepejau gerai biggrin.gif

Juolab, kad tie patys kvepalai gali labai skirtingai skeistis ant kito zmogaus.

Kuriu nori? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 07 lapkričio 2008 - 17:28
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 07, 19:19)
Čia jau kaip pati jautiesi 4u.gif O kas čia nekorektiško? Jei tau gerai - valio. Nekorektiška būtų kadrinti bendradarbės vyrą biggrin.gif Čia pajuokavau, jei ką. smile.gif

Dekui uz nuomone 4u.gif
QUOTE(JVana @ 2008 11 07, 19:27)
Na buna tokiu zmoniu, kuriems nepatinka, kad salia esantis devi tokius pacius drabuzius ar kvepinasi tais paciais kvepalais. Bet visam pasauliui neitiksi ir galvok taip, kaip tau iseina. Vienas dalykas, kad tai nera kvepalai skirti tavo bendradarbei, o tai masinis produktas skirtas vartojimui. Tik tiek.

Nenori izeisti ir sunervini bendradarbes. Tiesiog paminek jai, kad tau labai patinka jos kvepalai ir pati galvoji tokius isigyti. Pamatysi jos reakcija.

Pati megstu ivairius kvepalus ir ne karta manes atsiklause kokiais kvepinuos ir veliau bendradarbes isigydavo. Kazkaip net minciu supykti ar susinervinti nebuvo. Kaip tik patiko mintis, kad kazkam po manes prisireikia tokio kvapo. Vadinasi kvepejau gerai biggrin.gif

Juolab, kad tie patys kvepalai gali labai skirtingai skeistis ant kito zmogaus.

Kuriu nori? smile.gif

Dekui taip pat uz nuomone ir patarima 4u.gif 4u.gif 4u.gif Esu jautrus ir tolerantiskas zmogus del to kazkaip pradejau svarstyti kaip cia elgtis. Mano vyras taip pat sako, ko cia kreipiu demesi i kitus, svarbu man patinka ir zinau ko noriu, maziau ziureti i kitus, kas ir kaip reaguoja smile.gif
O kvepaliukai Chanel Coco
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2008 11 07, 17:01)
Dekui uz nuomone  4u.gif

Dekui taip pat uz nuomone ir patarima  4u.gif  4u.gif  4u.gif Esu jautrus ir tolerantiskas zmogus del to kazkaip pradejau svarstyti kaip cia elgtis. Mano vyras taip pat sako, ko cia kreipiu demesi i kitus, svarbu man patinka ir  zinau ko noriu, maziau ziureti i kitus, kas ir kaip reaguoja  smile.gif
O kvepaliukai Chanel Coco

Tokia gera klasika ne viena noretu kvepintis ar kvepinasi. Tiesiog paminek, kad tau patinka ir ketini isigyti. Kad jei ir noras butu susierzinti, tai turetu laiko susitaikyti su mintim smile.gif

O ir pati nezinai, galbut tas zmogus visiskai nesusierzins ir nekreips jokio demesio smile.gif
Atsakyti
Chanel Coco gali drąsiai pirkti, naudoti (nepurškiant ant rūbų) ir, spėju, kad bendradarbė net nesuuos, kad kvepalai vienodi, nes Coco sėkmingai keičia kvapą su odos chemija reaguodami smile.gif

Atsakyti

Ką tik išlydėjau savo draugę - pasipurškė ant riešo L'Artisan Parfumeur Poivre Piquant - toks įspūdis, kad niekad gyvenime nebūčiau tų kvepalų uosčiusi, taip skirtingai ant jos odos išsiskleidė.

Reziumė - kvepalai ant skirtingų žmonių kvepia skirtingai. Odos formulė - kur kas daugiau nei klubų apimtis. smile.gif
Nereikia to lyginti su batais ar paltais.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 11 07, 22:15)
Reziumė - kvepalai ant skirtingų žmonių kvepia skirtingai. Odos formulė - kur kas daugiau nei klubų apimtis.  smile.gif

Ačiū, Smaugliau - nuo dabar mane labiau domins ne mano klubų apimtis, bet odos formulė biggrin.gif
Atsakyti