Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(ievakajus @ 2008 10 31, 15:15)
Papildyta:
na as ju beveik neuzuodziu, tai cia gautusi, jog man jie tinka g.gif ,

Ką po galais reiškia tas mitinis "neužuodžiu, vadinasi tinka"? tongue.gif Man tai geriausiai tinka vanduo iš krano - šito tai tikrai neužuodžiu, o visus savo kvepalus užuodžiu, kaip skaudu bebūtų. Išmest juos, ar ką? Kur ta šventoji visažinė instancija, kuri gali paaiškint, ką reiškia "tinka"?
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2008 11 03, 17:10)
Ar didelis skirtumas tarp Givenchy Very Irresistible ir Givenchy Very Irresistible Sensuelle?

senokai uosčiau, tai kuo kvapai skiriasi nebepasakysiu, atsimenu tik viena, kad MANO nosiai jie pakankamai skiriasi ax.gif VI man labai nepatiko, o VIS- visai pusėtinos rožės biggrin.gif
Atsakyti
Labas, norejau pasiteirauti del kvepaliuku, kuriu nera Lietuvoje pirkti (nei Kristianoje nei Sarmose), taciau daugumoje saliu duty free ju pilna. Gal butu kuri SM forumiete kuri galetu pagelbeti man blush2.gif , jei tektu kristi ar parskirsti i Lietuva ir nupirkti mano norimu kvepaliuku, neliksiu skolinga tikrai 4u.gif . Per tarpininkes ar is internetiniu svetainiu daugiau nepirksiu, nes pabandziau ir uztenka, parsisiunciau neoriginalius kvepalus, daugiau nusvilti nenoriu doh.gif Gal kas nors man pades??? blush2.gif mirksiukas.gif Nelinksiu skolinga, jei galima per AZ smile.gif

P.S. Gal mano prasymas ne toje temoje, tada atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fortūna777: 04 lapkričio 2008 - 10:49
[quote=Fortūna777,2008 11 04, 11:47]
Labas, norejau pasiteirauti del kvepaliuku, kuriu nera Lietuvoje pirkti (nei Kristianoje nei Sarmose), taciau daugumoje saliu duty free ju pilna. Gal butu kuri

Bandyk pasiteirauti čia kai kurios merginos apsiima užsakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 04 lapkričio 2008 - 16:35
QUOTE(Fortūna777 @ 2008 11 04, 12:47)
Labas, norejau pasiteirauti del  kvepaliuku, kuriu nera Lietuvoje pirkti (nei Kristianoje nei Sarmose), taciau  daugumoje saliu duty free ju pilna. Gal butu kuri SM forumiete kuri galetu pagelbeti man  blush2.gif , jei tektu kristi ar parskirsti i Lietuva ir nupirkti mano norimu kvepaliuku, neliksiu skolinga tikrai  4u.gif . Per tarpininkes ar is internetiniu svetainiu daugiau nepirksiu, nes pabandziau ir uztenka, parsisiunciau neoriginalius kvepalus, daugiau nusvilti nenoriu  doh.gif Gal kas nors man pades???  blush2.gif  mirksiukas.gif Nelinksiu skolinga, jei galima per AZ  smile.gif

P.S. Gal mano prasymas ne toje temoje, tada atsiprasau   blush2.gif

O iš kurios internetinės svetainės gavai neoriginalą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bobulytė: 05 lapkričio 2008 - 10:02
QUOTE(Bobulytė @ 2008 11 05, 04:02)
O iš kurios internetinės svetainės gavai neoriginalą?

Esu parasius temoje "ROCHAS" kvepalai internetines svetaines pavadinima, nes butent tos firmos kvepalus ir parsisiunciau nekokybiskus.Bet po manes ir dar kelios mamytes parase, kad butent is ten buvo parsisiusti negeri kvepalai g.gif Jau viskas daugiau nerizikuosiu, galiu pasitiketi tik tuo ka matau ir is kur perku. Tai ar yra kas man galetu padeti nusipirkti kvepalus is duty free??? mirksiukas.gif Kazkaip apsidziaugiau, kad galima parsisiusti norimu kvepalu is uzsienio (o butent gerai del to, kad yra galimybe nusipirkti tokiu kokiu nera Lietuvoje), taciau mano patirtis parode, kad nera ten patikima 100 proc, o rizikuoti as nepasiryzus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortūna777 @ 2008 11 05, 10:34)
Bet po manes ir dar kelios mamytes parase, kad butent is ten buvo parsisiusti negeri kvepalai  g.gif

ne kelios, o viena wink.gif ir net ne dėl originalumo, o dėl netinkamo laikymo

QUOTE(katalike @ 2008 10 31, 16:53)
o man iš ten viskas ok g.gif  ir laikosi toli gražu ne trumpai.

QUOTE(alisa1 @ 2008 11 01, 19:28)
o aš iš tos pat parduotuvės buvau gavus irgi nekokybiškus kvepalus - su drumzlėm kažkokiom....o ir kvapas tai jau  schmoll.gif  . Greičiausiai dėl netinkamo laikymo buvo sugedę.Teko mest lauk.

QUOTE(FREDUCI @ 2008 11 02, 13:22)
Paoftopinsiu ir aš, bet iš šios parduotuvės esu gavusi kvepalus be lipduko ant buteliuko dugno ir dėžutė su perklijuotais bar kodais it užtušuotais kodukais, bet bent jau man kvapas abejonės nesukėlė, tik va jau su Išparduotuve būtų problemų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 05 lapkričio 2008 - 10:56
QUOTE(katalike @ 2008 11 05, 04:55)
ne kelios, o viena wink.gif ir net ne dėl originalumo,  o dėl netinkamo laikymo

Na nesigincysiu kas ir kaip isivaizduojam produkto KOKYBE mirksiukas.gif Man asmeniskai, ir pokuote, ir kvapas, bei visi kiti dalykai susije su kvepalais turi buti taip kaip turi buti smile.gif Negali buti jokiu drumzliu, turi buti kokybiska pakuote be jokiu perlipinimu barkodu ir t.t. Kiekvienam savo g.gif
Atsakyti
ne ten akcentai:) sakei, kad neoriginalius ten parduoda, tai aš ir pacitavau, kad dėl originalumo niekas nepatvirtino. man asmeniškai yra skirtumas, ar parduotuvė prekiauja padielkom, ar ten tik pasitaiko sugedusių nuo netinkamo laikymo kvepalų. o kad drumzlės nieko gero, tai ir nesiginčyju tongue.gif o man visi trys kvepalai buvo geri, ir dėžutės su kodais geros.
Papildyta:
turėjau omeny žinutę iš rochas temos
QUOTE(Fortūna777 @ 2008 10 30, 08:48)
O uzsisakiau per viena tarpininke is JAV (aisku as jos nekaltinu, nes nei ji atsako uz tas internetines parduotuves nei ka), bet parsisiunciau neoriginalius Rochas kvepalus. Pradzioje tikrai pasirode, kad tas kvapas ir t.t., ipakavimas irgi toks pats, nes turiu ir dar truputi originalo likucio, tai galiui puikiai palyginti, bet po keliu dienu galutinai isitikinau, kad ir ne taip laiko ir per daug astrumo kvepaluose , kuriu neturetu buti  g.gif Gaila, kad jau dabar nebezinau ir is kur tikra originala nusipirkti, nes sentimentus vienam is Rochas kvapu turiu  smile.gif , o nusipirkti nera kur  verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Bobulytė @ 2008 11 03, 15:05)
Gal kuri pasidalintų įspūdžiais apie RED by Giorgio Beverly Hills  kvepalus?
Ar jie tik EDT būna, kokie įspūdžiai?
Dėkui.

user posted image

Labai ačiū visoms už atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 11 05, 06:38)
ne ten akcentai:) sakei, kad neoriginalius ten parduoda, tai aš ir pacitavau, kad dėl originalumo niekas nepatvirtino. man asmeniškai yra skirtumas, ar parduotuvė prekiauja padielkom, ar ten tik pasitaiko sugedusių nuo netinkamo laikymo kvepalų. o kad drumzlės nieko gero, tai ir nesiginčyju tongue.gif o man visi trys kvepalai buvo geri, ir dėžutės su kodais geros.
Papildyta:
turėjau omeny žinutę iš rochas temos

Na uz savo zinute galiu atsakyti, kad pas mane atkeliavo neoriginalas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortūna777 @ 2008 11 05, 13:22)
Na uz savo zinute galiu atsakyti, kad pas mane atkeliavo neoriginalas  verysad.gif

tikiu.

gal kas žino, ar sjp - lovely testeris su kamšteliu būna? na šiaip, internete radau su kamšteliu, bet pamenu, kad kažkada turėjau vienus kvepalus, kur mačiau testerį su kašteliu, o maniškis buvo be g.gif ar gali taip skirtis? ax.gif man kamštelis yra svarbus atributas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 07 lapkričio 2008 - 07:12