Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

Africa, paskutinis sakinys viską ir nulemia. Tad galima saugiai marinuoti, slėpti, bet neaišku, kaip buvo iki patenkant į namus. Todėl koks tikslas marinuoti gerus daiktus - kremus, losjonus? g.gif Juk tai tokios priemonės, kurios ir neatidarytos su laiku sensta. Neseniai geriau susipažinau su Eisenberg kosmetikos linija, tai ten kone visos priemonės galioja 6 mėn. nuo vartojimo pradžios.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 10 30, 09:41)
jisai nebūtinai panašius rekomenduoja, o tokius, kurie taip pat gali patikti. kartais ir labai skirtingus siūlo.

Dekui, reiskias si karta susilaikysiu nuo pirkimo neuoscius
Atsakyti
Sorry as cia gal i ne tema, bet klausimelis tuincioms Allure edp. Ar jums ilgai laikosi siu kvepalu kvapas, ar ilgai uzuodziate juos?
Atsakyti
Turėjau mėginuką - taip, labai ilgai, kaip ir visi mano bandyti edp.
Atsakyti
QUOTE(ievakajus @ 2008 10 30, 15:20)
Sorry as cia gal i ne tema, bet klausimelis tuincioms Allure edp. Ar jums ilgai laikosi siu kvepalu kvapas, ar ilgai uzuodziate juos?

Man irgi labai ilgai laikosi. O Allure EDT laikosi trumpiau. Bet irgi pakankamai ilgai.
Atsakyti
Gatineu,Africa,Subjektyvi -dekui uz atsakymus 4u.gif Su tuo CK rinkiniu buvo tokia istorija....As esu ji gavus dovanu.Jis atkeliavo is Vokietijos,kiek zinau,pirktas pard. Douglas.Labai gaila,bet man nepatiko siu kvepalu kvapas verysad.gif (as ta kvapa buvau bandzius Kristianoj anksciau).Todel as ju ir nepradariau-vistiek galvoju nenaudosiu.Tai as juos padejau spintoj i lentyna,ir visa laika jie ten pragulejo smile.gif Kazkuri laika apie juos buvau net pamirsus doh.gif Ir tik neseniai juos "atradau".O meteliu praejo gal 3 ar 4 cool.gif Net nepamenu tiksliai.....
O db.yra taip,kad.....mano drauge labai nori BUTENT siu kvepalu,ji svaigsta nuo to kvapo wub.gif Ir kaip tik arteja jos gimtadienis-galvoju galeciau jai padovanot ta rinkini ax.gif Nors gal is mano puses butu nelabai grazu perdovanot dovana..... blush2.gif Aisku,dovanociau tik tuo atveju,jei 100% TIKRAI ZINOCIAU,KAD JIE GERI !Todel ir klausiau jusu nuomones-man ji lb.svarbi mirksiukas.gif
Papildyta:
Dar pamirsau paklausti doh.gif Gal zinot kokia literatura,ar galit kokia nuoroda imesti kvepalu galiojimo tema???Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 10 30, 20:28)
Man irgi labai ilgai laikosi. O Allure EDT laikosi trumpiau. Bet irgi pakankamai ilgai.

Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 10 30, 20:28)

Dekui Centifolijai ir V-I-K-A-I, na as ju beveik neuzuodziu, tai cia gautusi, jog man jie tinka g.gif , siaip man jie ant poieriuko labiau kvepia nei ant manes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakajus @ 2008 10 31, 15:15)
Papildyta:
Dekui Centifolijai ir V-I-K-A-I, na as ju beveik neuzuodziu, tai cia gautusi, jog man jie tinka g.gif , siaip man jie ant poieriuko labiau kvepia nei ant manes biggrin.gif

O kur juos pirkai, ar tikrai originalas?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 10 31, 16:26)
O kur juos pirkai, ar tikrai originalas?

Pirkau SM, sake originalas, uz koki 30 ml. mokejau 75lt. buteliukas 100ml. smile.gif
Nezinau net ax.gif
Atsakyti
Vakar Sarmoje pastebejau stai tokius kvepaliukus:
user posted image Gal kas turit, o gal kam teko susipazinti? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Gal kuri pasidalintų įspūdžiais apie RED by Giorgio Beverly Hills kvepalus?
Ar jie tik EDT būna, kokie įspūdžiai?
Dėkui.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bobulytė: 03 lapkričio 2008 - 13:06
Ar didelis skirtumas tarp Givenchy Very Irresistible ir Givenchy Very Irresistible Sensuelle?
Turiu abiejų miniukus ir kvapo skirtumo nerandu. Arba mano nosis nejautri, arba kvapai tikrai labai nedaug skiriasi, arba kažkuriame miniuke ne tas kvapas.
Pauostyti parduotuvėje dabar nelabai turiu galimybės, nes Sarmose nesu šių kvepalų mačiusi, o iki Kristianos artimiausiu metu nenukeliausiu.
Taigi prašau apšviesti mane neišmanlę 4u.gif .
Atsakyti