Africa, paskutinis sakinys viską ir nulemia. Tad galima saugiai marinuoti, slėpti, bet neaišku, kaip buvo iki patenkant į namus. Todėl koks tikslas marinuoti gerus daiktus - kremus, losjonus?
Juk tai tokios priemonės, kurios ir neatidarytos su laiku sensta. Neseniai geriau susipažinau su Eisenberg kosmetikos linija, tai ten kone visos priemonės galioja 6 mėn. nuo vartojimo pradžios.

QUOTE(katalike @ 2008 10 30, 09:41)
jisai nebūtinai panašius rekomenduoja, o tokius, kurie taip pat gali patikti. kartais ir labai skirtingus siūlo.
Dekui, reiskias si karta susilaikysiu nuo pirkimo neuoscius
Sorry as cia gal i ne tema, bet klausimelis tuincioms Allure edp. Ar jums ilgai laikosi siu kvepalu kvapas, ar ilgai uzuodziate juos?
QUOTE(ievakajus @ 2008 10 30, 15:20)
Sorry as cia gal i ne tema, bet klausimelis tuincioms Allure edp. Ar jums ilgai laikosi siu kvepalu kvapas, ar ilgai uzuodziate juos?
Man irgi labai ilgai laikosi. O Allure EDT laikosi trumpiau. Bet irgi pakankamai ilgai.
Gatineu,Africa,Subjektyvi -dekui uz atsakymus
Su tuo CK rinkiniu buvo tokia istorija....As esu ji gavus dovanu.Jis atkeliavo is Vokietijos,kiek zinau,pirktas pard. Douglas.Labai gaila,bet man nepatiko siu kvepalu kvapas
(as ta kvapa buvau bandzius Kristianoj anksciau).Todel as ju ir nepradariau-vistiek galvoju nenaudosiu.Tai as juos padejau spintoj i lentyna,ir visa laika jie ten pragulejo
Kazkuri laika apie juos buvau net pamirsus
Ir tik neseniai juos "atradau".O meteliu praejo gal 3 ar 4
Net nepamenu tiksliai.....
O db.yra taip,kad.....mano drauge labai nori BUTENT siu kvepalu,ji svaigsta nuo to kvapo
Ir kaip tik arteja jos gimtadienis-galvoju galeciau jai padovanot ta rinkini
Nors gal is mano puses butu nelabai grazu perdovanot dovana.....
Aisku,dovanociau tik tuo atveju,jei 100% TIKRAI ZINOCIAU,KAD JIE GERI !Todel ir klausiau jusu nuomones-man ji lb.svarbi 
Papildyta:
Dar pamirsau paklausti
Gal zinot kokia literatura,ar galit kokia nuoroda imesti kvepalu galiojimo tema???Buciau labai dekinga

O db.yra taip,kad.....mano drauge labai nori BUTENT siu kvepalu,ji svaigsta nuo to kvapo

Papildyta:
Dar pamirsau paklausti

QUOTE(v-i-k-a @ 2008 10 30, 20:28)
Man irgi labai ilgai laikosi. O Allure EDT laikosi trumpiau. Bet irgi pakankamai ilgai.
Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 10 30, 20:28)
Dekui Centifolijai ir V-I-K-A-I, na as ju beveik neuzuodziu, tai cia gautusi, jog man jie tinka

QUOTE(ievakajus @ 2008 10 31, 15:15)
Papildyta:
Dekui Centifolijai ir V-I-K-A-I, na as ju beveik neuzuodziu, tai cia gautusi, jog man jie tinka
, siaip man jie ant poieriuko labiau kvepia nei ant manes 

O kur juos pirkai, ar tikrai originalas?
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 10 31, 16:26)
O kur juos pirkai, ar tikrai originalas?
Pirkau SM, sake originalas, uz koki 30 ml. mokejau 75lt. buteliukas 100ml.

Nezinau net

Vakar Sarmoje pastebejau stai tokius kvepaliukus:
Gal kas turit, o gal kam teko susipazinti?

Gal kuri pasidalintų įspūdžiais apie RED by Giorgio Beverly Hills kvepalus?
Ar jie tik EDT būna, kokie įspūdžiai?
Dėkui.
Ar jie tik EDT būna, kokie įspūdžiai?
Dėkui.

Ar didelis skirtumas tarp Givenchy Very Irresistible ir Givenchy Very Irresistible Sensuelle?
Turiu abiejų miniukus ir kvapo skirtumo nerandu. Arba mano nosis nejautri, arba kvapai tikrai labai nedaug skiriasi, arba kažkuriame miniuke ne tas kvapas.
Pauostyti parduotuvėje dabar nelabai turiu galimybės, nes Sarmose nesu šių kvepalų mačiusi, o iki Kristianos artimiausiu metu nenukeliausiu.
Taigi prašau apšviesti mane neišmanlę
.
Turiu abiejų miniukus ir kvapo skirtumo nerandu. Arba mano nosis nejautri, arba kvapai tikrai labai nedaug skiriasi, arba kažkuriame miniuke ne tas kvapas.
Pauostyti parduotuvėje dabar nelabai turiu galimybės, nes Sarmose nesu šių kvepalų mačiusi, o iki Kristianos artimiausiu metu nenukeliausiu.
Taigi prašau apšviesti mane neišmanlę