Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

Mano mamai tai iškeliauja nemažai kvepalų iš mano lentynos smile.gif PAsidžiaugiu kokį pusmetį, o paskui kurie stovi vieniši ir pas mamą iškeliauja... Taip buvo su CK Eternity moment, Armani She re, Moshino Cheap and chic (beje pastarųjų jau vėl noriu), Armani She (vistik per stiprūs jie man buvo o ir mb kažkaip neįtiko), EA Green tea, Gucci Envy EDP (juodas) ir t.t. Žodžiu būnu gera dukra smile.gif

DAbar susidariau sąrašą, katrie kvepalai man daugiau ar mažiau patinka, tai didžioji dalis iš šių grupių:
Chypre - Floral
Floral - Woody Musk
Oriental - Woody
Citrus - Aromatic
Floral - Rose Violet

Maždaug taip ir įtariau.... o dabar aišku pasidarė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 28, 22:51)
Mano mamai tai iškeliauja nemažai kvepalų iš mano lentynos smile.gif PAsidžiaugiu kokį pusmetį, o paskui kurie stovi vieniši ir pas mamą iškeliauja... Taip buvo su CK Eternity moment, Armani She re, Moshino Cheap and chic (beje pastarųjų jau vėl noriu), Armani She (vistik per stiprūs jie man buvo o ir mb kažkaip neįtiko), EA Green tea, Gucci Envy EDP (juodas) ir t.t. Žodžiu būnu gera dukra smile.gif

DAbar susidariau sąrašą, katrie kvepalai man daugiau ar mažiau patinka, tai didžioji dalis iš šių grupių:
Chypre - Floral
Floral - Woody Musk
Oriental - Woody
Citrus - Aromatic
Floral - Rose Violet
Maždaug taip ir įtariau.... o dabar aišku pasidarė ax.gif

O kokiu principu tu susidarei tą grupių sąrašą? unsure.gif
Aš irgi tokį norėčiau susidaryt, nes dabar kaip tamsoj su ištiestu pirštu vaikštau biggrin.gif Duriu į kvepalus - kartais pataikau, o kartais - ne... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulytė @ 2008 10 28, 22:33)
O kokiu principu tu susidarei tą grupių sąrašą? unsure.gif
Aš irgi tokį norėčiau susidaryt, nes dabar kaip tamsoj su ištiestu pirštu vaikštau biggrin.gif  Duriu į kvepalus - kartais pataikau, o kartais - ne... doh.gif

Taigi http://www.osmoz.com/
ten puikiai su natom, grupem suskirstyti....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 28, 23:37)
Taigi http://www.osmoz.com/
ten puikiai su natom, grupem suskirstyti....

Einu bandytis bigsmile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Vuo, dar pasižiūrėjau labiausiai nepatinkančius, tai patenka į Floral fruity kategoriją (Escados, Versačiai nauji, Ed Hardy for women, Ferre Rose, Incanto nemaža dalis repertuaro, Morgan kvėpaliukai, Britnė, Juicy couture, Lacoste touch of pink, ir pan. ) nuo šitų net nupurto..... Matyt vaisiai ir gėlės vienoje krūvoje man schmoll.gif: Va dėl rožės buvau pradėjus abehjot, ale pasižiūrėjau jei prie muskuso arba medžio ar pan - tai man patinka, o jei su vaisiais - baisu.
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 10 28, 08:37)
atraportuoju visoms, kurios patarinėjo: J'adore man irgi pasirodė per daug jaunatviškas. Pure poison - man nieko, bet gerai, kad nepirkau, nes vėliau paaiškėjo, kad mamai tie kvepalai "mirtim" kvepia blink.gif (na, žinot, kiekvienam gi savaip...) Žodžiu viską, pą rašėt išuosčiau, ir jau buvau pasiruošusi pirkti čekį, kai staiga pauosčiau Channel Coco madmuasele wub.gif ir supratau, kad tai TAS kvapas thumbup.gif pirkau eau'de parfume. Mama tiesiog apsalo wub.gif gal kas žinot, kokios ten natos tame kvape? Ir man ir mamai jis tooooks prabangus, nesunkus ir be galo moteriškas pasirodė blush2.gif

as irgi juos isigijau ....sekantis chanel 5 premiere...vis delto jie minkstesni uz senuosius chanel 5.....isbleses kvapas man primine pudros kvapa......o pudrinius kvepalaus as dievinu...
QUOTE(cover_girl @ 2008 10 28, 11:19)
Gal kuri esate pirkusi victoria secret kvepalus? kokia jūsų nuomonė apie juos?

turiu daug VS miniuku kvepinu su jais kambarius.........dauguma kvapu kompoteliai.......saldus..panasus i "zvaigzdziu" kvepalus.....pigienos tokie......nepigus kvapas man pasirode ir turiu didele bonkute "dream angels heavenly"....kvapas panasus i armani she...... "very sexy dare" is visu "very sexy" kvapas nepigus......"super model" man kazko jei patinka......minksti labai....svelnus...

kas megsta vaisinius .....saldzius ....nestiprius kvapus, VS kvepaliukai patiks.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 29 spalio 2008 - 07:53
Kazkurioj internetinej parfumu parduotuvej isskaiciau ( kur ivedus mylimiausia kvepala biggrin.gif , kazkoks kvepalu ekspertas parenka kitus panasius) ir man ivedus Dior Adict panasius i juos man surado Calvino Klaino Obsesion g.gif ... Situ neuoscius isvis, gal kas gali palygint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 10 29, 19:44)
Kazkurioj internetinej parfumu parduotuvej isskaiciau ( kur ivedus mylimiausia kvepala  biggrin.gif , kazkoks kvepalu ekspertas parenka kitus panasius) ir man ivedus Dior Adict panasius i juos man surado Calvino Klaino Obsesion  g.gif ... Situ neuoscius isvis, gal kas gali palygint  4u.gif

man wisiskai nepanasus schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos smile.gif Turiu toki klausima del kvepalu,tik nezinau,ar bus i tema cia blush2.gif Noreciau zinoti-kiek laiko galioja kvepalai?t.y.kiek laiko gali jie stoveti nesugede-1,2metus,maziau ar daugiau??Neturiu supratimo....Turiu Calvino Kleino rinkini(kvepalai,duso zele ir lyg pienelis).Jis nepradarytas,originalas.Lauksiu jusu nuomones.Prasau,rasykit tos,kurios tikrai tai zinot ax.gif Busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele35 @ 2008 10 29, 23:57)
Sveikos,merginos smile.gif Turiu toki klausima del kvepalu,tik nezinau,ar bus i tema cia blush2.gif Noreciau zinoti-kiek laiko galioja kvepalai?t.y.kiek laiko gali jie stoveti nesugede-1,2metus,maziau ar daugiau??Neturiu supratimo....Turiu Calvino Kleino rinkini(kvepalai,duso zele ir lyg pienelis).Jis nepradarytas,originalas.Lauksiu jusu nuomones.Prasau,rasykit tos,kurios tikrai tai zinot ax.gif Busiu dekinga 4u.gif

3-4 metus.Tik stoveti turi tamsioj vietoje,pvz.spinteleje.kad nebutu saules spinduliu
Atsakyti
QUOTE(dainele35 @ 2008 10 29, 22:57)

O kam juos taip "ilgai" laikyti nepaliestus? Dėl dušo žele ir pienelių nepasakysiu, bet turiu parfumuotą Dune kūno pienelį jau 3 metus ir viskas jam tvarkoj. O nepradaryti purškiami kvepalai gali stovėti tikrai daug ilgiau, nei 3-4 metus, daug ilgiau. Svarbiausias dalykas - tinkamos laikymo sąlygos. beje, tinkamumas dar priklauso ir nuo to, kaip tas rinkinys buvo laikomas, prieš patenkant jam pas dabartinę savininkę. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 10 29, 18:44)
Kazkurioj internetinej parfumu parduotuvej isskaiciau ( kur ivedus mylimiausia kvepala  biggrin.gif , kazkoks kvepalu ekspertas parenka kitus panasius) ir man ivedus Dior Adict panasius i juos man surado Calvino Klaino Obsesion  g.gif ... Situ neuoscius isvis, gal kas gali palygint  4u.gif

jisai nebūtinai panašius rekomenduoja, o tokius, kurie taip pat gali patikti. kartais ir labai skirtingus siūlo.
Atsakyti