Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(Gervela @ 2008 10 27, 09:31)
nekenčiu šitos šlykščios grietine atskiestos šaltibarščių spalvos doh.gif  doh.gif  doh.gif

Šaltibarščiai yra gerai. Blondinių maistas biggrin.gif Bet tuoj APAKSIU.
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 10 27, 12:38)
Šaltibarščiai yra gerai. Blondinių maistas biggrin.gif Bet tuoj APAKSIU.

teks užsidėti akinius bigsmile.gif gal riužava neutralizuos riužavą biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Nieko jūs nesuprantat. Jazusėli, gi kaip gražuuuuuu. wub.gif 100 raudonų raudoniausių wub. Gaila, neleidžia rūžavai rašyti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 10 27, 15:43)
Nieko jūs nesuprantat.  Jazusėli, gi  kaip gražuuuuuu.  wub.gif  100 raudonų raudoniausių wub.  Gaila,  neleidžia  rūžavai rašyti. verysad.gif

leidzia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 10 27, 10:57)
gal ką nors labiau klasikinio ir pakankamai neutralaus kvapo, ne itin ryškaus? pvz. Chanel "Allure", C. Dior "Pure Poison", C. Dior "J'adore" g.gif

J'adore brandaus amziaus moteriai schmoll.gif no-no
Juk tai tikriausias jaunu mergicku kvapas tongue.gif

Labai pritariu del Pure Poison ir Allure.
Dar labai grazus, prabangus kvapas vyresnio amziaus moteriai butu Guerlain L'Heure Bleue, tik nesu tikra ar Lietuvoje jais prekiaujama.

Atsakyti
atraportuoju visoms, kurios patarinėjo: J'adore man irgi pasirodė per daug jaunatviškas. Pure poison - man nieko, bet gerai, kad nepirkau, nes vėliau paaiškėjo, kad mamai tie kvepalai "mirtim" kvepia blink.gif (na, žinot, kiekvienam gi savaip...) Žodžiu viską, pą rašėt išuosčiau, ir jau buvau pasiruošusi pirkti čekį, kai staiga pauosčiau Channel Coco madmuasele wub.gif ir supratau, kad tai TAS kvapas thumbup.gif pirkau eau'de parfume. Mama tiesiog apsalo wub.gif gal kas žinot, kokios ten natos tame kvape? Ir man ir mamai jis tooooks prabangus, nesunkus ir be galo moteriškas pasirodė blush2.gif
Atsakyti
InRed, šaunu, kad radai mamai patinkantį kvapą. 4u.gif Tik aš asmeniškai niekada nebūčiau pasiūliusi jo 55 metų moteriai. smile.gif Man jis yra būten jaunų moterų mylimukas. Natas gali pažiūrėti osmoz. com
Atsakyti
Na taip, kvepalai - labai jau asmeninis dalykas, bet man su patarimais bet kuriuo atveju buvo daug drąsiau į parduotuvę eit. Dėl jaunatviškumo - mano mamytė labai kukli, gerietė tokia, ne griežta - tad sunkesni kvapai ant jos atrodo kaip per didelė kepurė - na, nei jai, ir viskas.... biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri esate pirkusi victoria secret kvepalus? kokia jūsų nuomonė apie juos?
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 10 26, 19:35)
Speju, kad jei jau i stulpa klijuojasi, tai tikrai ne del kvepalu  mirksiukas.gif

jo, cia daugumos hobis laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Africa @ 2008 10 28, 11:46)
Tik aš asmeniškai niekada nebūčiau  pasiūliusi  jo 55 metų  moteriai.  smile.gif 

my tū biggrin.gif as buciau pasiulius kamu za 67, matytum kaip mano tetute 67-iu metu juos is manes santazu ateme laugh.gif Ir dar vyra apkaltino, kad per savo garbu amzeli JI laugh.gif sau ju negalejo nusipirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 10 28, 13:37)
my tū  biggrin.gif  as buciau pasiulius  kamu za 67, matytum kaip mano tetute 67-iu metu juos is manes santazu ateme laugh.gif Ir dar vyra apkaltino, kad per savo garbu amzeli JI laugh.gif sau ju negalejo nusipirkti  lotuliukas.gif

Ko gero, tavo tetulė labai jaunatviška. Aš tokia nesu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 10 28, 11:46)
InRed, šaunu, kad radai mamai patinkantį kvapą.  4u.gif  Tik aš asmeniškai niekada nebūčiau  pasiūliusi  jo 55 metų  moteriai.  smile.gif  Man jis yra būten jaunų moterų mylimukas.  Natas gali pažiūrėti osmoz. com

nu jau , mano mamai kas padovanotų tokius tai daugiau nei laiminga būtų biggrin.gif
Atsakyti