Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

turiu prasyma - parasykit prasau man i az, kuri is forumieciu gali pirkti braskese su 10-15 proc nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 10 27, 11:46)
kokius kvepalus, kuriuos galima rasti Kristianoje, ir kurių kvapas būtų klasikinis, ne rytietiškas, ne "smaugiantis" ir ne gėlinis būtų tinkama pirkti tokio brandaus amžiaus moteriai?

gal ką nors labiau klasikinio ir pakankamai neutralaus kvapo, ne itin ryškaus? pvz. Chanel "Allure", C. Dior "Pure Poison", C. Dior "J'adore" g.gif
Atsakyti
o ką manot apie tą Chanel N5? g.gif Apie "J'adore galvoju ir aš...
Atsakyti
help, mergaitės 4u.gif
Būčiau LABAI dėkinga už pasiūlymus. Kaina - ne esmė 4u.gif ačiū ax.gif

Na, man štai tokie pasiūlymai atėjo į galvą:

Chanel No. 19 - karstelinti žaluma, ne gėlinis, ne rytietiškas, labai gražus klasikinis kvapas;
Galima dar bandyti Chanel Cristalle arba No. 5 - labiau klasikos nebūna smile.gif
YSL Rive Gauche
Estee Lauder Knowing

Čia tokie rimti, puikūs klasikiniai kvepalai, tokio amžiaus moteriai ir tokia proga - labai gražu.

Be abejo, visgi siūlyčiau Guerlain klasiką - Shalimar, Samsara - jie nors ir rytietiški, bet brandesnio amžiaus moteriai tikrai tiktų ir nebūtinai ją "smaugs" biggrin.gif Ypač Samsara - labai šiltas, moteriškas kvapas. Ir kaip tik metų laikas tinkamas jam. smile.gif

Pavyzdžiui Versace Crystal Noir irgi pabandyčiau visai g.gif

Atsakyti
kokius kvepalus, kuriuos galima rasti Kristianoje, ir kurių kvapas būtų klasikinis, ne rytietiškas, ne "smaugiantis" ir ne gėlinis būtų tinkama pirkti tokio brandaus amžiaus moteriai?
Būčiau LABAI dėkinga už pasiūlymus. Kaina - ne esmė 4u.gif ačiū ax.gif

Pirma mintis: ne rytietiškas ir ne gėlinis man - Chanel N. 19.
Sarmoje gali pabandyti Aromatics Elixir Clinique , Knowing Estee Lauder. Bet jie švelniai nosytei gali pasirodyti "smaugiantys". Bet klasikiniai ne rytietiški ir ne gėliniai man yra tik šipriniai kvapai. O jie su "charakteriu". mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 10 27, 12:03)

Aš vistik už Jadore wub.gif Labai švelnūs, moteriški. Dar Crystal Noir man mieli....
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 10 27, 12:03)

Chanel N. 5 geras pasirinkimas, bet jie smarkiai gėliniai (rožė su jazminu). Jei mama nenori nei rytietiškų, nei gėlinių , saldžių kvepalų, belieka gaivūs- ozoniniai-jūriniai arba šiprai. Pastarieji labai tinka brandaus amžiaus moteriai. Bet nebūtinai turi patikti. Žinau begalę solidžių tetulių, pripažįstančių tik lengvus švelnius kvapus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 27 spalio 2008 - 11:11
poster_offtopic.gif Kas čia per spalva fear.gif Tuoj apaksiu.
Atsakyti
Vakar kaip tik uosciau ir veliau ant rieso papurskiau Chanel Eau Premiere. Labai patiko. Svelnus aldehidai. Sakyciau citrusai su medziais. Aldehidai kvepaluose labai nugludinti, susvelninti, nestiprus, bet islaike charakteri, sleifiniai, idomus. Kai uostai, tai turi panasumo su Chanel No. 5, bet tikrai nera vienodi. Jei galima sakyti "kvepalai is tos pacios operos" smile.gif

P.S. bet jau tas violetinis forumo background'as, tai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 27 spalio 2008 - 11:18
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 10 27, 12:15)
poster_offtopic.gif Kas čia per spalva fear.gif  Tuoj apaksiu.

riozine nail.gif nail.gif
Atsakyti
uoj, ačiū mergaitės, susirašiau viską ant popierėlio, lėksiu po darbo uostyti biggrin.gif 4u.gif DĖKUI 4u.gif
Atsakyti
teoriškai turėtų būti galima pačiam rankiniu būdu nusistatyti spalvą (lango pačioje apačioje kairėje yra toks laukelis, kuriame dabar užrašyta Biok, ten normalus skin'as yra SuperMama- bet jo kažkodėl neaktyvuoja išmeta tą patį šū....ną riužavą , neleidžia rinktis doh.gif nekenčiu šitos šlykščios grietine atskiestos šaltibarščių spalvos doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Smauglius @ 2008 10 27, 12:05)
1. No. 5, YSL Rive Gauche, Estee Lauder Knowing

2. Pavyzdžiui Versace Crystal Noir irgi pabandyčiau visai  g.gif

1. aš tai bijau, kad žmogui, kuris kvėpinasi nebrangiais kvepalais, šitie tikrai gali būti per aštrūs, uoslė gali būti suerzinta g.gif Neišlavintai nosiai gali pasirodyti per sudėtingas kvapas g.gif

2. Šitas taip pat malonus, šiltas kvapas, be didelių pretenzijų ax.gif Manau, kad puikiai turėtų patikti ir tikti vyresniai moteriai biggrin.gif
Atsakyti