Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 10 17, 18:15)
Africa, tu girta? g.gif Iš kur toks intymus familiarumas? Lyg ir nesuspaudžiau tamstai skalbinių segtuku spenelio ar pan. jautraus organo. unsure.gif

Persiprašau, kad kišuosi, bet pavarei į lankas. Tamsta pupytėm ir pupuliukais aplinkinius vadinate tik spaudinėjama skalbinių segtukais? Ir kaip čia viskas susiję su Afrikos papais? Kažkokios nesveikos fantazijos...
Atsakyti
Aš ne girta. Bet tu pagaliau parodei savo tikrąjį veidą. Tokios terminologijos forume dar nebuvo.

O manęs suvaryti tau nepavyko. lotuliukas.gif Pati dabar sėdi savo pačios mėšle ligi ausų ir tapai pasišlykštėjomo objektu. Aš tuo džiaugiuosi. Save pažeminai, o ne mane. dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 17 spalio 2008 - 20:44
Gera vakarą visoms 4u.gif

atlindau aš tundra pas jus su dideliausiu klausimu, kadangi nesu baisus tokių reikalų specas tai noriu pasiklaust ar tarkim iš paprasto buteliuko kvepalų eitų nupurkšt į atomaizerį? Nes užsimanėm su mama tokių pačių kvepalų, pirkt dviejų buteliukų nesinori visgi ne pigus malonumas, o pirkt vieną ir tampyt vienai iš kitos irgi nesąmonė, nors gyvenam toj pačioj laiptinėj, tai sumasčiau apie tokią alternatyvą tik nežinau ar tai įmanoma g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 10 17, 20:27)
Morepink, nenori aprašytisavo įspūdžių apie musytes? Bent keliais sakiniais  smile.gif

Nemoku gražiai aprašinėti kvapų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 10 17, 18:28)
ar tarkim iš paprasto buteliuko kvepalų eitų nupurkšt į atomaizerį?

Tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 10 17, 21:32)
Tikrai taip.

Tada kitas durnas klausimas blush2.gif kaip? Nieko nesuprantu šituose reikaluose visai blush2.gif blush2.gif nusiperku butelką ir laistausi kol atsibosta paskui nutrenkiu lentynoj arba atiduodu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 10 17, 21:28)
Gera vakarą visoms 4u.gif

atlindau aš tundra pas jus su dideliausiu klausimu, kadangi nesu baisus tokių reikalų specas tai noriu pasiklaust ar tarkim iš paprasto buteliuko kvepalų eitų nupurkšt į atomaizerį? Nes užsimanėm su mama tokių pačių kvepalų, pirkt dviejų buteliukų nesinori visgi ne pigus malonumas, o pirkt vieną ir tampyt vienai iš kitos irgi nesąmonė, nors gyvenam toj pačioj laiptinėj, tai sumasčiau apie tokią alternatyvą tik nežinau ar tai įmanoma  g.gif  g.gif

Galima kuo puikiausiai, keletą purškimų daryk atsargiai, kol pagausi kaip purkšt kad pro šalį nepavarytum ir viskas tvarkoj. Labai gerai sumąstėt, nusipirk atomaizerių ir pirmyn. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 10 17, 21:28)
iš paprasto buteliuko kvepalų eitų nupurkšt į atomaizerį?

o kaip tu galvoji atsiranda kvepalų išparduotuvėje skelbimų lentoje parduodami atomaizeriai? biggrin.gif pardėj supilstytų tokių neparduoda biggrin.gif

reikia tik surasti tinkamą kampą, kuriuo priglaudus originalaus buteliuko purkštuką prie tuščio atsukto atomaizerio kaklelio geriausiai purškiasi, ir atsargiais paspaudimais purkšti. vieni kvepalai purškiasi stipresne srove, kiti silpnesne, pažiūrėk pati, kaip optimaliausia spausti purkštuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 10 17, 21:37)
Tada kitas durnas klausimas  blush2.gif kaip? Nieko nesuprantu šituose reikaluose visai  blush2.gif  blush2.gif nusiperku butelką ir laistausi kol atsibosta paskui nutrenkiu lentynoj arba atiduodu  blush2.gif

Paimi originalų buteliuką į vieną ranką ir atsuktą atomaizerį į kitą. Priglaudi atomaizerio kakliuką prie originalaus buteliuko purkštuko (pačios skylutės) ir spusteli pirštu. Jei matai, kad pro šalį nesipurškia - pumpuoji toliau. Jei purškiasi - taikai iš naujo kol pataikai smile.gif Praktikos reikalas.
O dėl butelkos - taip, nusiperki, purški, laistai, po to gali SM išparduotuvėj likutį prakalt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 10 17, 21:38)
Galima kuo puikiausiai, keletą purškimų daryk atsargiai, kol pagausi kaip purkšt kad pro šalį nepavarytum ir viskas tvarkoj. Labai gerai sumąstėt, nusipirk atomaizerių ir pirmyn. smile.gif

QUOTE(Gervela @ 2008 10 17, 21:38)
o kaip tu galvoji atsiranda kvepalų išparduotuvėje skelbimų lentoje parduodami atomaizeriai? biggrin.gif  pardėj supilstytų tokių neparduoda biggrin.gif
reikia tik surasti tinkamą kampą, kuriuo priglaudus originalaus buteliuko purkštuką prie tuščio atsukto atomaizerio kaklelio geriausiai purškiasi, ir atsargiais paspaudimais purkšti. vieni kvepalai purškiasi stipresne srove, kiti silpnesne, pažiūrėk pati, kaip optimaliausia spausti purkštuką biggrin.gif

Oi kokios jūs gerutės, ačiū baisiausiai lenkiu savo žilą galvą, smarkiai pagelbėjot, vadinasi bus dalybos, dabar tereikia savo senus atomaizerius iš Refan kažkada pirktus susirast jei dar neišmečiau per kvailą galvą

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 10 17, 21:28)
Aš ne girta.  Bet tu pagaliau parodei savo tikrąjį veidą.  Tokios terminologijos forume dar nebuvo.

Tavo komentaras buvo labai aiškus su sava terminologija ir mano atsakymas sinchronizuoja, tad nieko tragiško tame neturėtum matyti. smile.gif Apie šio forumo terminologijas sudėtinga komentuoti, jis savotiškas. Jupiteriai su jaučiais persimaišę.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 10 17, 21:41)
O dėl butelkos - taip, nusiperki, purški, laistai, po to gali SM išparduotuvėj likutį prakalt  smile.gif

Kad mano likučius konfiskuoja draugės ir ta pati mama doh.gif doh.gif aišku aš pas jas irgi prasisuku hihihi.gif

Dar kartelį dėkui visoms už pagelbą, ir gero vakaro mirksiukas.gif
Atsakyti