Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(Evah @ 2008 08 30, 08:21)
Isabelle, traiškytų musyčių ieškoti reikia Shiseido Feminite du Bois.

Man ten tikras tirstas kedras rolleyes.gif

Atsakyti
Na, jei sąžiningai, niekada pati tų musyčių ten neužuodžiau, gal neteisingai įsivaizduoju jų kvapą g.gif
Man kaip ir JVanai ten daug kedro ir gardžių džiovintų slyvų rolleyes.gif
Atsakyti
atejau prasyti pagalbos.
man labai patinka medzio zieves kvapas, pvz saules atokaitoje pupsancio medzio kamienas skleidiza na, toki man dieviska aromata. prieinu ir uostau as ta medi apsikabinus lotuliukas.gif (is salies ne kaip atrodo...)
tai norejau paklaust, kokiuose mot. kvepaliukuose galiam to rasti?
kazin, ar aiskiai suvapejau apie ta kvapa g.gif bet gudrios moterys renkas, supras mirksiukas.gif
Atsakyti
Obuolinė labai įdomus klausimas bigsmile.gif Iš tikrųjų nežinau (bent jau šiuo metu neatgaminu) jokių kvepalų, kurie taip kvepėtų g.gif Yra nemažai kvepalų kvepiančių šlapia, drėgna žieve (pvz. Eau de Merveilles arba Serge Lutens Chene - pasivaikščiojimas ąžuolyne), o juk šilta, "saulės atokaitoje" ji yra labai sausa ir šilta? Dar priklauso, kokio medžio žievės kvapas tau labiausiai patinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 30 rugpjūčio 2008 - 13:27
benaršydama radau įdomios info, gal kur buvo jau įkelta, o ir nežinojau, į kurią temą dėti, tai keliu čia 4u.gif

Basenotes Annual 2007 awards for Women's best Evening wear fragrances

Gold award ~ Tom Ford Black orchid
Silver Award ~ Guerlain Shalimar
Bronze Award ~ Gucci by Gucci

Basenotes Annual 2007 awards for best new women's fragrances

Gold award ~ Prada Infusion d'Iris
Silver Award ~ Estee Lauder Tuberose gardenia
Bronze Award ~ Hermes Kelly Caleche

Basenotes Annual 2007 awards for Women's best day wear fragrances

Gold award ~ Prada Infusion d'Iris
Silver Award ~ Dolce & Gabbana Light Blue
Bronze Award ~ Hermes Eau de Merveilles

Basenotes Annual 2007 awards for Women's Best Designer Fragrances

Gold award ~ Prada iris infusion
Silver Award ~ Chanel No. 5 edp
Bronze Award ~ Mariah M

Basenotes Annual 2007 awards for Women's Best Niche, Artisanal or Boutique Fragrances

Gold award ~ Parfumerie Generale Bois Blond
Silver Award ~ Frederic Malle Carnal Flower
Bronze Award ~ Creed Spring Flower

ir apie vyrų best'us info

Papildyta:

dar sukeliu iš senesnės temos info:

QUOTE(biologė @ 2008 04 14, 15:20)
Išrinkti geriausi kvepalai. Prašom susipažint:

Bologna, 12 aprile 2008
I PROFUMI VINCITORI DEL
19° PREMIO INTERNAZIONALE 2008

Best Women's Fragrance
PRADA INFUSION D’IRIS

Best Packaging
BULGARI OMNIA AMÉTHYSTE

Best Communication
EMPORIO ARMANI DIAMONDS

Best Men's Fragrance
DOLCE&GABBANA LIGHT BLUE POUR HOMME

Best Packaging
HYPNÔSE HOMME LANCÔME

Best Communication
DIESEL FUEL FOR LIFE POUR HOMME

QUOTE(biologė @ 2008 04 14, 15:41)
O jei labiau pasikliaujat prancūzais, tai štai:
The Fragrance Foundation of France has announced the winners of the 2008 Grand Prix du Parfum, the French version of the Fifi Awards. And the winners are:

Best women's fragrance, selective distribution: Prada Infusion d'Iris
Best women's fragrance, limited distribution: Marc Jacobs Daisy
Best men's fragrance, selective distribution: Jean Paul Gaultier Fleur du Mâle
Best men's fragrance, limited distribution: Narciso Rodriguez for Him
Best fragrance, exclusive distribution: Les Exclusifs de Chanel
Marie Claire award: Pucci Vivara

Atsakyti
Sveikos mergynos,

Reikia patarimo, noriu kvepalių žiemai. Ale nebežinau ko norėt o nuo uostymo galva susisuko...

1. Reikia kasdienai į darbą. Ko nors sodraus, gaivaus, bet ne vandenuko. Koks muskusas + medis patiktų g.gif: Aišku patinka klasikinė Herrera 212. Tai galim galvot kažką iš panašios operos...

2 Vakarui ko nors smilkalinio. Galvoju apie Dievus ir demonus g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 08 30, 13:07)
man labai patinka medzio zieves kvapas, pvz saules atokaitoje pupsancio medzio kamienas skleidiza na, toki man dieviska aromata.

Man Juozukas (Juozas Statkevičius) kvepia visai kaip saulės įkaitinta pušies žievė. Bet daug kam jis "fui" ir "oi", tai nežinau tongue.gif Tumulte (vyriškas) - spygliuočių sakai...
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2008 09 01, 20:19)
1. Reikia kasdienai į darbą. Ko nors sodraus, gaivaus, bet ne vandenuko. Koks muskusas + medis patiktų g.gif: Aišku patinka klasikinė Herrera 212. Tai galim galvot kažką iš panašios operos...

2 Vakarui ko nors smilkalinio. Galvoju apie Dievus ir demonus g.gif:

1. Pabandyk Narciso Rodriguez For Her.
2. Juozas Statkevičius, Nu, Feminite du Bois, Black Cashmere...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 01 rugsėjo 2008 - 20:33
QUOTE(biologė @ 2008 09 01, 21:32)
1. Pabandyk Narciso Rodriguez For Her.
2. Juozas Statkevičius, Nu, Feminite du Bois, Black Cashmere...

Biologe, Juozukas man schmoll.gif:
Nu gal bigsmile.gif
Feminite du Bois patiko, gal miniuko ir noriu.

O iš serijos ala Midnight poison ? va pirmosios natos man jų labai aptinka, tik vėliau dusint pradeda, tai jei liktų tik pirmos natos ką į tą pusę patartum ?

DAbar į darbą Jadoru ir Miss Dior Cherie kvepinuos, tai kaip ir nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 01 rugsėjo 2008 - 20:38
QUOTE(jadzka @ 2008 09 01, 20:36)
Biologe, Juozukas man schmoll.gif:
Nu gal  bigsmile.gif
Feminite du Bois patiko, gal miniuko ir noriu.

O iš serijos ala Midnight poison ? va pirmosios natos man jų labai aptinka, tik vėliau dusint pradeda, tai jei liktų tik pirmos natos ką į tą pusę patartum ?

DAbar į darbą Jadoru ir Miss Dior Cherie kvepinuos, tai kaip ir nieko smile.gif

Dioro gerbėja? Tai Dolce Vita pabandyk. Kiti Poisonai gal bus per "macnūs", Pure Poison - labai jau krišoliniai jazminai. Gal iš tų naujesnių, man net pavadinimai neužsifiksavo (per lengvi ir per geručiai man tongue.gif ), bet ne Escale à Portofino (bazė jų gera, bet pradžioj labai rūgščios citrinos).
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 09 01, 21:46)
Dioro gerbėja? Tai Dolce Vita pabandyk. Kiti Poisonai gal bus per "macnūs", Pure Poison - labai jau krišoliniai jazminai. Gal iš tų naujesnių, man net pavadinimai neužsifiksavo (per lengvi ir per geručiai man tongue.gif ), bet ne Escale à Portofino (bazė jų gera, bet pradžioj labai rūgščios citrinos).

Dolce Vitos miniuką turiu.... tai nelabai prilimpa jie man.
Pure poison tai thumbup.gif irgi miniuką turiu. Geruliai wub.gif
Ėjau dar ratais aplink Korso Island ir va vakar apsikvepinau Douglase ir nusprendžiau, kad biški dusina jie mane, nors svaigau kaip noriu gal pusmetį....

Blogiausia, kad nebežinau ko norėt... O tai susinervinsiu ir pasiimsiu dienai vėl Armani Sensi White notes, arba Armand Basi In red, o vakarui miniukų prisirinksiu belekokių doh.gif: Jau nervas jama....
Atsakyti

jadzka, labai neblogi - naujieji Dsquared moteriški smile.gif Bet dar geresni - vyriški, ten medžio švelnaus labai daug mano nosiai smile.gif Tik Lietuvoj kaina bezbožna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 01, 20:53)
Blogiausia, kad nebežinau ko norėt... O tai susinervinsiu ir pasiimsiu dienai vėl Armani Sensi White notes, arba Armand Basi In red, o vakarui miniukų prisirinksiu belekokių doh.gif: Jau nervas jama....

Nu tai ko nervintis? Žiūrėk kaip į pramogą - prisipurkšk lapelių, užsirašyk pavadinimus, uostinėk... Labiausiai patikusius ant odos išbandyk. Ne gaisras juk, rinkis neskubėdama, kad paskui ilgai džiaugtumeis tongue.gif
Atsakyti