Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų virvučių menas

Nesuprantu, ar až kažką ne taip darau... Man labai sunkiai neriasi ant to originalaus daikto, skirto virvučių pynimui. Niekaip neįsivaizduoju, kaip galima ant popierinio rulonėlio raizgyt - mano metodu jis tuoj pat susilankstytų, subliulkštų. Nupinkliojau šiandien kokį 15 cm, bet visi pirštai skauda blink.gif
Atsakyti
Prisizadejau ikelt nuotraukas, o savaitgali likau be neto doh.gif schmoll.gif darbe foto ikelt neleidzia kazkodel doh.gif tai jau siandien butinai stengsiuosi ikelt tas foto, kurias zadejau.
Kad tik neprisizadet vel taip, kad nepadaryciau doh.gif

Saulyte, smagu girdet, kad gavosi bigsmile.gif pas tave galima ivairaus dydzui karokiukus verti, nes skyle tualetinio popieriaus ritinelyje nemaza. O jei sumazintum arpelius tarp krapstuku, manau, galetum ne tik virve pint, o ir virvute ax.gif na, pasizadu ikelti siandien foto, kur noriu paaiskint ka turiu galvoje, kaip tau pamazinti tarpus.

Simre, matyt, labai jau kietai pini, kad rankos skauda unsure.gif cia velgi priklausomai nuo to, kokios virvutes tau reikia, bet gi galima ir laisvesne daryt.. As bandziau viena labai standzia daryt, kazkaip idomiai ten buvo, ne ta apatini siuliuka reikejo itempti, o ta, su kuriuo buvo neriama.
Pabandyk ne vien tuo metodu nerti, kuriuo neri. Yra temoje schemuciu kelios, gal pasirinksi, kuris variantas tau patogesnis ir lengvesnis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, va, saulyte, as turejau galvoje va sitaip:
user posted image
kad prideti krastukus, taip, kaip pridejau raudonas linijas, tik,zinoma, vienodu atstumu. Ir naudoti va tokiu rincipu:
user posted image.
Arba galima pridet daugiau krapstuku, kad gautusi panasiai toks:
user posted image
Manau, pridejus krapstuku arba vienu, arba kitu budu, turetu issispresti ta problema, kad gavosi virve smile.gif na, bet cia tik mano nuomone, gal ir klaidinga blush2.gif
o siaip gali pabandyt pasidaryt dar du tokius naujus ir tada matysi, kuris variantas geresnis arba gausis trys leles, kurias bus galima ivairiai pritaikyti bigsmile.gif gi tokia lele nekainuoja brangai - tik kelis krapstukus ir ruloneli nuo tualetinio popieriaus ax.gif
Atsakyti
Aciu, Elika, uz paaiskinima. Meginsiu rekonstruoti savo nerimo staklytes. ax.gif O siula as taip ir uzdedu,kaip tu parodei siose nuotraukose.
As nerdama visai nenaudoju jegos. Neriu visai atsipalaidavusi - tikra relaksacija. Tik letokai ta virvele neriasi... doh.gif Ilgas procesas. smile.gif
Atsakyti
Merginos, gelbėkite help.gif Iš ko jūs neriate tas virvutes papuošaliukams? Iš siūliukų tai man gavosi, labai smagus darbelis. Tačiau iš vielutės, tai gavosi doh.gif Ta sidabrinė pasirodė labai plonutė ir vos pradėjusi lankstyti lūžta. Įtariu, kad ten net ne sidabras. Iš kitų vielučių, kurios skirtos karoliukams verti irgi netinka, pynutė lankstosi ir raštelio nė velnio nesimato. Norėjau savo dičkiui grandinėlę nunerti gimtadieniui cray.gif Patarkit, ką dabar daryti doh.gif Nervas paėmė gun_rifle.gif
Atsakyti
Vakar nusedo fotoaparato baterija, tai negalejau padaryt nuotraukos, Dabar radau nuotrauka nete smile.gif As naudoju floristine vielute, va tokia:
Neleidzia foto ikelt, tai keliu nuoroda
http://www.dovisa.lt.....viela 020.jpg
ji truputi "garbanota". Perzvelgus tema rasi pavyzdelius kaip su ta vielute gaunasi. Ja ir medeliui daryt naudojau, Medelio foto taip pat sioj temoj yra ax.gif
Labai tankaus rastelio su ja padaryti nepavyks, nes ji truputi kietoka. Taciau, pabandzius su daug mediniu karoliuku , manau, gautusi tikrai graziai ax.gif

Tokios vielutes yra ir negarbanotos, t.y. lygios. Su ja nebandziau, gal kiek lankstesne ir minkstesne g.gif
Atsakyti
Ačiū už informaciją 4u.gif Kai būsiu Kaune reiks paieškoti. O dabar kai dar turiu laiko bandysiu nerti su tuo ką turiu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2008 10 08, 08:32)
Ačiū už informaciją 4u.gif Kai būsiu Kaune reiks paieškoti. O dabar kai dar turiu laiko bandysiu nerti su tuo ką turiu. thumbup.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif ir lauksim darbeliu pasirodymo ax.gif
Atsakyti
Pasikuitusi nete radau va tokiu grozybiu ir ideju:
cia
cia
ax.gif
Atsakyti
[quote=Elika,2008 09 14, 18:37
O cia mano siandieninis darbelis blush2.gif
Jei ne paslaptis iš kokios vielutės ( ar ne vielutės) čia nerta? ax.gif Sūnus nori sidabrinės grandinėlės, bet vienuolikmečiui pirkti sidabrinę už kokius 100-170 kaip man pasiūlė, pasirodė truputi nesąmonė. Per brangu, vis tiek pames, ką jau žinau tai žinau. doh.gif Tai sakiau pati nunersiu, bet... medžiagų tokių nerandu.
Atsakyti
[quote=daivulka78,2008 10 10, 12:27]
[quote=Elika,2008 09 14, 18:37
O cia mano siandieninis darbelis blush2.gif
Jei ne paslaptis iš kokios vielutės ( ar ne vielutės) čia nerta? ax.gif Sūnus nori sidabrinės grandinėlės, bet vienuolikmečiui pirkti sidabrinę už kokius 100-170 kaip man pasiūlė, pasirodė truputi nesąmonė. Per brangu, vis tiek pames, ką jau žinau tai žinau. doh.gif Tai sakiau pati nunersiu, bet... medžiagų tokių nerandu.
[/quote]

Suprantama, kad brangu tokiam vaikui doh.gif
Ir tam darbeliui naudojau floristine vielute tik balta blizgia. Vielute ten, kur su karoliukais ir apnertas modelinukas, o kita dalis is balto su blizguciu siulu smile.gif
Atsakyti
Vakar buvau viename knygyne ir varciau knyga " Karoliuku nerimo enciklopedija". Labai graziai isleista knyga. Joje yra ir pora puslapiu skirta butent tokiam karoliuku nerimui su virvuciu nerimo staklytemis".Pagailejau 50 lt ir nepirkau... doh.gif
Atsakyti