Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų virvučių menas

QUOTE(~saulyte~ @ 2008 09 24, 20:00)
Ir pas mane su laiku didziausia problema.  doh.gif Per trumpa para.  doh.gif
Vis dar nepaimu i rankas fotoaparato,kad galeciau jums parodyti savo virvuciu aparateli is tualetinio popieriaus. blush2.gif Bet per sia savaite planuoju nufotografuoti.

oi, lauksim foto bigsmile.gif as savaitgalio laukiu, tada gal pavyks prisest ir pabandyt nunert, ka sumascius ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos - as irgi turiu tokia lelyte, bet kol kas tik siaip esu pabandziusi ax.gif

cia radau tokia nuorodele - gal kam pravers:
http://www.waynesthi...tingnancys.html

na ir dar viena :
http://www.wigjig.co...chains/pg03.htm

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina1975: 26 rugsėjo 2008 - 20:44
Rodau savo virvuciu nerimo aparateli:
user posted image
ax.gif
Dabar tik belieka rasti laiko ir prisesti prie darbelio. smile.gif
Atsakyti
šaunuolė saulyte thumbup.gif

aš norėjau paklausti - kokią vielutę mergaitės yra naudojusios ?
pabandžiau panerti su karoliukais - smagus darbelis gaunasi, bet gal gražiau atrodytų mezgant su vielute, negu su siūlu...
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 09 29, 21:06)
Rodau savo virvuciu nerimo aparateli:
user posted image
ax.gif
Dabar tik belieka rasti laiko ir prisesti prie darbelio.  smile.gif

Idomiai sugalvota bigsmile.gif tik buvai minejusi, kad gal ta ritinelio skyle per didele, paziurejus kyla mintis, kad gal per smulkus tie "uzkabinimai", turiu galvoje dantu krapstukus. Gal ta "per dideles skyles" problema issisprestu pabandzius salia vieno dantu krapstuko po antra prideti, paliekant tarp ju nediduka tarpeli?
Itariu, neaiskiai cia parasiau doh.gif

QUOTE(jurgina1975 @ 2008 09 29, 22:53)
šaunuolė saulyte  thumbup.gif

aš norėjau paklausti - kokią vielutę mergaitės yra naudojusios ?
pabandžiau panerti su karoliukais - smagus darbelis gaunasi, bet gal gražiau atrodytų mezgant su vielute, negu su siūlu...

As naudojau nestora ir pakankamai lankscia vielute. Tiesa sakant rezultatai naudojant vielute ir siula skiriasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elika @ 2008 09 30, 14:06)

As naudojau nestora ir pakankamai lankscia vielute. Tiesa sakant rezultatai naudojant vielute ir siula skiriasi  ax.gif

na reikės pasivaikščioti po krautuvėles ir pažiūrėti kokių vielučių būna smile.gif
o užtenka vienos ritės kaklo papuošalui - nelabai žinau koks metražas būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elika @ 2008 09 30, 16:06)
Idomiai sugalvota  bigsmile.gif  tik buvai minejusi, kad gal ta ritinelio skyle per didele, paziurejus kyla mintis, kad gal per smulkus tie "uzkabinimai", turiu galvoje dantu krapstukus. Gal ta "per dideles skyles" problema issisprestu pabandzius salia vieno dantu krapstuko po antra prideti, paliekant tarp ju nediduka tarpeli?
Itariu, neaiskiai cia parasiau  doh.gif
As naudojau nestora ir pakankamai lankscia vielute. Tiesa sakant rezultatai naudojant vielute ir siula skiriasi  ax.gif

Kaip supratau, siulai tarp esamu dantu krapstuku ideti dar po 1... g.gif Sakai sumazes virvutes diametras?
Savaitgali ciupinejau vielutes. Tai jos buna ivairiu storiu -0.4 mm, 0.7 mm..... Kaip zinoti kuri lanksti? ax.gif
Atsakyti
saulyte, kuo mažesnė skylutė ir arčiau vienas kito yra kabliukai, tuo plonesnę virvutę gali nunerti.
as turiu tokia lėlytę:
http://www.kasiulai....products_id=595

tarp kabliukų yra apie 1,5 cm, o pati skylutė gal kiek didesnė nei 0,5 cm.

dar pastebėjau, kuo labiau įtempus laikau siūlą, kuris yra pačioje lėlytėje, tuo gražesnės gaunasi virvutės akys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina1975 @ 2008 09 30, 18:38)
na reikės pasivaikščioti po krautuvėles ir pažiūrėti kokių vielučių būna smile.gif
o užtenka vienos ritės kaklo papuošalui - nelabai žinau koks metražas būna  ax.gif

Bandysiu vakare arba ryt ryte nuotraukele ikelt, kokia rite vielutes as turiu ax.gif kad orientuotis, tik is tos mano rites iseitu keli kaklo papuosalai, nes ten nemazai vielutes ax.gif

QUOTE(~saulyte~ @ 2008 09 30, 20:13)
Kaip supratau, siulai tarp esamu dantu krapstuku ideti dar po 1...  g.gif Sakai sumazes virvutes diametras?
Savaitgali ciupinejau vielutes. Tai jos buna ivairiu storiu -0.4 mm, 0.7 mm..... Kaip zinoti kuri lanksti?  ax.gif

bandysiu vakare ikelt foto, kur vaizdziai bandziau parodyt, bet kazkodel man neleidzia ikelt foto cia doh.gif
na, manau, plnesne bus lankstesne g.gif kita vertus, jei bus perdaug lanksti ar ji bus tvirta unsure.gif cia, dar gal priklauso nuo to, kokio rezultato laukiama g.gif turiu galvoje ar lankstesnio papuosalo ar tvirtesnio... na, zinoma, nebutinai papuosalo smile.gif
Atsakyti
Turiu ir aš tą lėlytę. Noriu paklaust, kai einasi su karoliukais virveles daryt? Jei uždedu kokį stambesnį karoliuką, netelpa į lėlės vidų virvutė, o smulkius ant storesnės virvutės užvert nesugebu, o ir vaizdas būtų ne toks, kokio noriu.

Ir dar - gal žinot, ar Casa Lanoj yra tokių lėlių pirkti - gal ten rasčiau didesnę?
Atsakyti
Kaune Ožeškienės gatvės sankirtoje yra jau čia minėta rankdarbių parduotuvikė. Tai lėlytės ten kainuoja 13,80 berods. Yra trijų dydžių. Gal sakau pravers kam informacija. Man patiko ta parduotuvė, tokia paprastutė, visko daug, tik reikia paprašyti ko nori, nes viskas taip keistai išdėliota, kad pačiai kažką susirasti beveik neįmanoma doh.gif
Atsakyti
Vakar pameginau nerti su storesniu siuliuku ir gavosi. clap.gif Nuneriau ne daug, tik kokius 3 cm virvutes.Bet ji gavosi platoka, jau daugiau ne kaip virvute, o tiesiog dirzelis ar virve isejo. biggrin.gif Speju del to,kad platokas staklyciu diametras.Cia buvo tiesiog bandymas.
Dabar galvoju pameginti nunerti kazka konkreciau. Supratau, kad neriant su siomis mano staklytemis, gamintomis is tualtetinio popieriaus rulonelio, laisvai galima naudoti bet kokio dydzio karoliukus.
Atsakyti