QUOTE(Bjauruska @ 2008 09 03, 13:14)
Elika, na ir sauniai pasidarbavau tu cia! Itariu, kad pati eisiu gaminti tos leles
Na, norejosi rasti kazka daugiau apie tas virvutes, tai ir kuiciausi po neta skersai - isilgai bandysiu ir as pasidaryt kokia lele su daugiau "vinuciu", tiesiog, pabandymui.
QUOTE(mimka @ 2008 09 03, 13:20)
Jo tikrai užrodei tu čia jau iš aš noriu tą lėlę nusipirkt visko man reikia
Va va.. ir man visko reikia kuo daugiau landzioju, tuo daugiau man visokiu daikciuku prisireikia
QUOTE(meganija @ 2008 09 03, 13:42)
Aciu tau labai uz nuorodikes prisijungsiu butinai bet pirma reik ta lele nusipirkt
Na, pradziai gali nepirkti, o pabandyt pasidaryt jei patiks toks uzsiemimas, galesi apie pirkima galvot
as tai visai netycia isigijau ta lele, prisisinkau karoliuku rankdarbiu parduotuvej, paprasiau odines virvutes, o pardaveja man "siuo metu neturim, tik galiu pasiulyt toki apraciuka virvutem, gal tiks tos virvutes geriau, nei odines". Dar pasisiule parodyt kaip naudotis o kur jau ten man nereikes dar lankstinuka parode, kuri graziai issiprasiau pasiimti, o kai pabandziau ta lele pasinaudot, ir "susirgau"
Padariau viena darbeli, bet vis niekaip neuzbaigiu bandysiu siandien po darbo sutvarkyt galutinai ir jei spesiu sviesoj nufotografuot, ikelsiu foto pasirodyt