Sveikos
pražuvelė atsirado
Žiūriu kyla klausimų dėl karoliukų. Visai nesudėtinga su jais - pirmiausia reikia susiverti karoliukus ant siūlo, kuriuo bus neriama, o tada nerti kaip paprastai. Kai neriate su karoliukais, karoliuką "guldykite" išorinėje lėlytės kilpos pusėje, o paskui siūlą perkelkite per karoliuką. Tikiuosi aiškiai parašiau..
Tik kas svarbiausia su karoliukais, būtina pasirinkti karoliukus tokius, kad tilptų per lėlytės skylutę. Pati turiu lėlytę su 4 kilputėm, tai su ja geriausia naudoti smulkesnį biserį. Jei norite stambesnių karoliukų, tuomet jau reikia sekti jų išsidėstymą, pvz. daryti raštelį iš karoliukų taip, kad einant ratu, nebūtų tame pačiame rate kelių karoliukų. Aš vakar bandžiau su stambesniais karoliukais, kurie tokio dydžio, kad tik vienas karoliukas per skylute telpa, tai galiu pasakyti, kad atrodo tikrai gražiai. O, kad eitų karoliukai vienas po kito nėriau kelis ratukus be karoliuko, tada viena su karoliuku, vėl keli ratukai be karoliuko ir t.t., kad traukiant virvutę žemyn vienas karoliukas netrukdytų kitam. Rezultatas man patiko, tai radusi laiko tikrai tą variantą panaudosiu. Tereikės pagalvoti kaip norėsiu ir kaip man reikės tuos karoliukus padėstyti
Vis išbandau su lėlyte kažką naujo, tiesiog, pasižaidimui ir naujiems eksperimentams.. žiūriu jos galimybes, tad konkrečių, apčiuopiamų darbų taip ir neturiu
Papildyta:Aš čia kalbėjau apie lėlytę, o ne aparačiuką
Su lėlyte taip pat greitai darbas vyksta, kai įgundi
beja, jau radau du variantus, kaip galima kabinti siūliuką ir virvutės šiek tiek skiriasi