QUOTE(carnitaster @ 2011 01 20, 07:48)
Sveikos darbštuolės, peržiūrėjau visą temutę ir labai gaila, kad ji liko užmiršta, gal bandykim atgaivinti, čia tiek daug visokių idėjų yra.
Mano šalis
Mano šalis
Oho, kaip šauniai pasidarbuota Koks gražus, stilingas šalikas. Aš irgi tokio užsimaniau, bet turbūt greičiau pasikarčiau ant tos virvutės nei 18 m nunerčiau. Kažkada šakute 10 metrų nuvariau, ir tai vos galo sulaukiau, o lėlyte Kiek maždaug laiko užtruko visas šitas gėris?
QUOTE(regna @ 2011 01 20, 15:42)
Carnitaster,
labai jau gražus ir ydomus ,bet... gal galėtai pasidalinti plačiau,kaip tai yra daroma?
labai jau gražus ir ydomus ,bet... gal galėtai pasidalinti plačiau,kaip tai yra daroma?
dariau su specialiu "fabrikėliu"
Papildyta:
QUOTE(panelė Prym @ 2011 01 20, 16:58)
Oho, kaip šauniai pasidarbuota Koks gražus, stilingas šalikas. Aš irgi tokio užsimaniau, bet turbūt greičiau pasikarčiau ant tos virvutės nei 18 m nunerčiau. Kažkada šakute 10 metrų nuvariau, ir tai vos galo sulaukiau, o lėlyte Kiek maždaug laiko užtruko visas šitas gėris?
užtrukau 2-3val.
QUOTE(carnitaster @ 2011 01 20, 17:06)
Aš ir noriu to fabrikėlio
QUOTE(panelė Prym @ 2011 01 20, 19:15)
bet jo kaina . radau internete užsio psl. už 40,-. Gal susigundysiu.
QUOTE(raganiukė @ 2011 01 20, 19:24)
aš tokį pirkau kasiulai.lt už 71lt.
As tokia nerimo lelyte turiu. Meginau nerti tai man siuliukas pinasi ir kol kas labai letai ejosi. Reikia matyt, pripratimo. Gal reiks traukti ja is spintos ir kazka meginti nunarplioti. Kazkada ir pas mane idejos vire galvoje.
O su kokiais siulais neriate?
[quote=~saulyte~,2011 01 21, 21:45]
As tokia nerimo lelyte turiu. Meginau nerti tai man siuliukas pinasi ir kol kas labai letai ejosi. Reikia matyt, pripratimo. Gal reiks traukti ja is spintos ir kazka meginti nunarplioti. Kazkada ir pas mane idejos vire galvoje.
su visokiais, be išimties
su visokiais, be išimties