mano kaime maximos tik su X tai reik turbut tose kur tu X bent 3 yra
Pas mane mieste irgi maxima tik su X, bet radau perkilnojau visus rinkinukus mergaitėms ir vienas buvo su disku bet čia jau žaislų skyriuje antroje mano nuotraukoje būtent tas diskas ir matosi
geras tarp tu rinkiniu net nebuciau ziurejusi maciau tavo diska ir pradziamoksliu konkurse is kart i aki ikrito
niekur čia nepasislėpsi
Pabandyk peržiūret rinkinukus, manau, tikrai rasi tada prisidėsi prie manęs ir sirgsim jau kelios
Pabandyk peržiūret rinkinukus, manau, tikrai rasi tada prisidėsi prie manęs ir sirgsim jau kelios
as sergu daug ligu iskarto bet va mintyse dirziukas prie sijono nors sijonas dar ant adatu pamautas p kur dar gelytes.... ai gal kitai vasarai bus
na, joo.. čia kaip aš.. ligų daug, tik, kad laiko viskam trūksta dabar pagrindinė liga tas diskas bet tuoj aš jį suderinsiu su karoliukais
as bandziau biseriukus iverti... tai nepavyko man gal itakojo ir tas samadelkiskas diskas..... o gal kad biseriukas... bet numeciau ir pyniau is kitu meteriolu
Gal, tiesiog, pasirinkai ne tą siūliukų kilnojimo variantą kažin, ar biseriukas gali būti priežastis na, bet kai dar nebandžius, tai negaliu nieko pasakyti
mano variantas buvo is 4*3 bet biseri gi blondine suveriau ant valo tai nereik sakyk kaip greit jis man ***** tai ir nuteskiau salin o va su siulu ir beseriu nebandziau. na bet pirma disko ieskosiu maz ir rasiu
Pabandžiau vakar su biseriuku bet kantrybės pritrūko prisiverti daugiau biserio ant siūlo, tai išėjo tik vienas siūlas su biseriuku, o visi kiti be jo na, ką pastebėjau - siūlas, ant kurio buvo biserio karoliukai labai greit trumpėjo, palyginus su kitais. Tad padariau išvadą, kad prisivėrus karoliukų, reikia palikti gerokai ilga siūlą, nes karoliukus vis reikia pastumti žemyn, kai formuoji taip, kad karoliukas liktų išorėje, o ne virvutės viduje (man nemažai karoliukų liko virvutės viduje bet, kadangi, tai buvo tik pirmas kartas ir tik pabandymas, tai neardžiau, o toliau jau matėsi karoliukų ir išorėje ). Šiaip dar vienas pastebėjimas, kad jei aš būčiau paėmus daugiau siūlų su karoliukais, būtų gavusis labai įdomi virvutė, puošta karoliukais svarbiausia kantrybė susiverti daug karoliukų ant siūlo
Pagyviname temelę
QUOTE(Elika @ 2009 07 22, 19:34)
grazu, o as siandien buvau maximoje ir uzmirsau pasiziuret sita aparaciuka.