Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų virvučių menas

Nejau niekas nebeneria virvučių ax.gif
Aš šia liga truputuką persirgau blush2.gif bet nepersirgau virvutėmis doh.gif pinu pinu virvutes..., bet ne su nėrimo lėlyte blush2.gif nertoms virvutėms fantazijos pritrūko, o ir kantrybės kažkaip nelabai daug sioj srity man doh.gif blush2.gif tačiau temelės apleisti nenoriu ax.gif
Atsakyti
Tai parodykit rezultatus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šįvakar įmesu nuotraukėlę ax.gif
Atsakyti
Ne visai tas vakaras, kada žadėjau, bet vistiek ... ax.gif
virvutės, pintos, o ne nertos su lėlyte ax.gif temos pradžioje rodžiau kumihimo diską, su kuriuo pinamos virvutės, tai jis mano nauja liga doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elika: 27 birželio 2009 - 20:27
Oho, kaip gražu bigsmile.gif Ypač svalvikės gražiai suderintos thumbup.gif O kur galima panaudoti tokias virvutes ax.gif Apyrankei, na dar kokiam ant kaklo papuošaliukui, mažai mergaitei į kaseles... g.gif O daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elika @ 2009 06 27, 21:27)
Ne visai tas vakaras, kada žadėjau, bet vistiek ...  ax.gif
virvutės, pintos, o ne nertos su lėlyte  ax.gif temos pradžioje rodžiau kumihimo diską, su kuriuo pinamos virvutės, tai jis mano nauja liga  doh.gif

Labai gražios. Dar tokio aparato tai nemačius.

QUOTE(daivulka78 @ 2009 06 27, 21:31)
Oho, kaip gražu bigsmile.gif Ypač svalvikės gražiai suderintos thumbup.gif  O kur galima panaudoti tokias virvutes ax.gif Apyrankei, na dar kokiam ant kaklo papuošaliukui, mažai mergaitei į kaseles...  g.gif O daugiau g.gif

Labai fainos tokios virvelės į batukus ir pirštinytes kūdikiams. Taip pat raišteliai megztiniaims, kepurėms, įdomesni kutai šalikams, petnešėlės maikutėms.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės ax.gif
Čia pas mane tik 2 virvutės, šiandien nupyniau dar 2. Ryt pasistengsiu įmesti foto ax.gif viena virvutė plokščia gavosi ax.gif

Diską pirkau maximoje, visai netyčia pamačiau, kai dairiausi žaislų skyriuje biggrin.gif jis yra žaidimo komplekte mergaitėms, pasidaryti apyrankes. I komplektuką įeina kelių rūšių siūlai, keli karoliukai ir kumihimo diskas, na, dar instrukcija, kaip nusipinti apyrankę biggrin.gif kainuoja apie 10 lt kažkur ax.gif

Dėl panaudojimo, tai galima panaudot labai plačiai - tik noro reikia ax.gif Šitos virvutės įdomios jau tuo, kad jas pinti galima iš įvairiausių medžiagų - kaspinų, juostelių, siūlų, virvelių, virvių ir t. t. Galima nusipinti originalų diržą, ir ne tik apvalų smile.gif o mažas virveles, kaip jau ir minėjo, galima panaudoti įvairiems raištukams - batų, kepuryčių, kepurių, maikučių, vaikiškų tapkiukų, pirštinyčių. Galima nusipinti apyrankę, virvutę pakabukui, mergytėms panaudot kaip kaspinėlius, rūbelio papuošimą. Žodžiu, panaudoti galima bet kur bigsmile.gif
Atsakyti
pratesiu minti:
suns pavadelis. ranktu pakabukas rankines dirzas ar rankenos... zodziu naudojamos visur kur galima naudoti virveles ar juosteles ar dar kazka...

pati esu bandziusi pinti tik diska ne pirkau o pati pasidariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 06 27, 22:09)

pati esu bandziusi pinti tik diska ne pirkau o pati pasidariau biggrin.gif

O kaip?
Atsakyti
turiu ir aš pasidariusi diską ax.gif bet kai pamačiau maximoje, tai nesusilaikiau, ypač, kad tada buvo 40 proc. nuolaida ir jis tekainavo apie 5 lt biggrin.gif Dabar tas diskas labai naudojamas ax.gif ypač, kai nedidukas, tai puikiai tinka, kai kur toliau su mašina važiuoju keleivio vietoje ax.gif
Atsakyti
tiesiog kartone skritulyje padariau viduryje skyle ir ipjoviau ten ipjovas kur reik siuliukus idet. o va pirkt Lt dar nemaciusi bet visai noreciau... reiks kokioj maxej pasidairyt. nes koks 10lt turetu kainuot... o kai ieskojau tai tik Ebay arba uzusienyje rimtam buvo....

esu pinusi is odiniu juosteliu, silkiniu, ir tiesiog siuvinejimo siulu. labai smagus darbeliai gaunas
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 27, 22:18)

Pasidaryti visai nesudėtinga. Vėlgi, pasidaryti galima iš kartono ar taip vadinamos jūros putos smile.gif išsipjauni apskritimą (gali būti ir kvadratas ar stačiakampis), jo viduje išpjauni apvalią skylę, o kraštuose vienodu atstumu padarai įpjovimus ir diskas padarytas ax.gif

Mane aplenkė biggrin.gif o tas diskas maximoje ir kainuoje apie 10 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elika: 27 birželio 2009 - 21:25