Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų virvučių menas

Elika tai gal jau dabar isbandei savo daryt lelyte kaip sekesi smile.gif
Atsakyti
Dabar rankdarbiai neliesti stovi doh.gif gripas uzpuole verysad.gif
Atsakyti
Sveikatytes tau.
O cia naujas darbas dirzas
user posted image
Atsakyti
Ispudingas dirzas. thumbup.gif O su keliais dantukais lelyte nerei?
Atsakyti
labas saunuoles,man siandien vyras padare ''lele'',tai jau ismokau su ja naudotis ir rezultatas patiko net vyrui,noreciau paklausti kaip jus uzbaigiat virveles,kad jos graziai atrodytu,is anksto dekoju aciuks.gif
Atsakyti
Žaidžiu ir aš dabar su ta lėlyte biggrin.gif ir norėjau paklaust, ir kur jūs gaunat tų užsegtukų tokių gražių kaip pvz Elikos komplektuke g.gif ieškojau ebay bet nieko panašaus neradau unsure.gif
Atsakyti
Mano lelyte su keturiais dantukais,o dirzas supintas kaip kasa,akis nuimu principu kaip nuo virbalu.
Atsakyti
Sagdo, labai grazus dirzas wub.gif wub.gif

QUOTE(jurgjtaaa @ 2009 02 28, 21:56)
labas saunuoles,man siandien vyras padare ''lele'',tai jau ismokau su ja naudotis ir rezultatas patiko net vyrui,noreciau paklausti kaip jus uzbaigiat virveles,kad jos graziai atrodytu,is anksto dekoju aciuks.gif

Malonu, kad prisijungei 4u.gif as uzbaigiu gana paprastai. Su kabliuku atsargiai nuimu siula nuo kilpuciu, tiksliau, tas siulu kilputes sukabinu ant kabliuko, paskui per jas perkisu siulo gala ir uztempiu. Gana graziai uzsiverzia. Tik nezinau, ar as cia aiskiai paaiskinau doh.gif jei ne, tuomet, bandysiu veliau kitaip paaiskint ax.gif

QUOTE(mimka @ 2009 02 28, 22:14)
Žaidžiu ir aš dabar su ta lėlyte  biggrin.gif  ir norėjau paklaust, ir kur jūs gaunat tų užsegtukų tokių gražių kaip pvz Elikos komplektuke  g.gif  ieškojau ebay bet nieko panašaus neradau  unsure.gif

As pirkau priklijuojamus uzsegimus. Tikrai maciau kazkurioj rankdarbiu internetinej prduotuvej, bet vat, kai noriu prodyt, tai ir nerandu doh.gif Bandysiu dar pasikuisti ir imesiu nuorodele, kurioj parduotuvej maciau. O siaip gali pasiklausineti parduotuvej, kurioj prekiauja priedais 4u.gif as uz savo viena uzsegima mokejau 4 lt. rba gali uzsegima daryti panaudojusi kepureles karoliukams, tik platesnes ir ilgesnes bei tvirtinti uzsegima. Taip pat graziai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
NA stai uzsikabinau smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ar pablūdai bigsmile.gif Taip nervas ima, kad laiko trūksta, o tu, Sagdo, čia lendi su savo grožybėm blink.gif Gėdą man darai blush2.gif Taip viskas gražiai pas tave wub.gif Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif nu nepabludau,bet ir man laiko stinga,nieko nespeju,va servetele guli ant stalo ,o dar suknios uzsakymas laukia,okur dar dukrytei zadetas megztinis mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi,kokiu groziu pridarei. bigsmile.gif
Ir as uzeinu i sia temele su sazines grauzuliu,kad per tuos gretutinius darbus vis neprieinu iki nerimo lelytes. doh.gif
Atsakyti