idedu apyrankyte ,nors nebaigiau ,uzsegimo nepridejau ,siaip tikroveje geriau atrodo ir man visai nieko,nu bet kai MB taip iskritikavo kad likau beveik be nuomones.
Man labai grazu tokia labai neiprasta ir grazi saunuole
nieko tie vyrai nesupranta
nieko tie vyrai nesupranta
QUOTE(Elika @ 2009 02 15, 22:54)
... tokia labai neiprasta ir grazi ...
... ir dar ant kaklo toks pat turėtų gerai atrodyt.
O čia vielutė?
Na, po ilgokos pertraukeles rodausi ir as kaklo verinukas. bandymas su karoliukais ir valu
ir is arciau
ir is arciau
Šaunuolės, merginos Super
QUOTE(edinka @ 2009 02 16, 13:44)
Taip su vielute
elika tavoji gal ir mano vyrui patiktu,nes sako jei su valu butu tada kitaip atrodytu,o dbar atrodo susukta ir tiek P.S.labai graziai atrodo tavo verinukas
Sagdo, man tavasis tikrai grazus ir perdaug nesuk galvos, kad vyrui nepatinka gi, kaip sakoma, del skonio nesigincyjama
Bandziau darytis vakar lelyte su 6 kaistukais. Matyt, kazka ne taip dariau, nes naudotis ja negalejau man siulas nuo savarzeliu ciuoze Reikes dar kita buda isbandyti
Bandziau darytis vakar lelyte su 6 kaistukais. Matyt, kazka ne taip dariau, nes naudotis ja negalejau man siulas nuo savarzeliu ciuoze Reikes dar kita buda isbandyti
QUOTE(Elika @ 2009 02 17, 09:32)
Sagdo, man tavasis tikrai grazus ir perdaug nesuk galvos, kad vyrui nepatinka gi, kaip sakoma, del skonio nesigincyjama
O atlenkei savarzeles i isores puse
Elika. labai žavu O kaip tu čia darei? Karoliukus suvėrei ant valo ir tada nėrei su lėlyte? Ar kažkaip kitaip darei Ir dar klausimukas. kokius karoliukus imti, kad tiktų prie sportinio stiliaus( džinsų, nertinių) nešioti kasdien? Turiu svarovski, bet man jie pasirodė per blizgūs, tokie labiau šventiški. Aš pati nemėgztu blizgučių, jie labiau tinka kokiam vakarėliui. Kur jūs perkate karoliukus. pvz. Kaune? Prie autobusų stoties yra parduotuvikė. Pardavėja ten man patinka. Kai pirkau( tik aišku per mažai nusipirkau ) nežinojau kaip paaiškinti, tai ji sakė: svajok ir galvok garsiai, o visa kita jau mano darbas. Ir tikrai, viską gavau ko reikėjo
QUOTE(sagdo @ 2009 02 19, 11:01)
O man dailu Super darbelis
QUOTE(sagdo @ 2009 02 17, 11:41)
O atlenkei savarzeles i isores puse
neatlenkiau jau klaida mano ir pasakei aciu
QUOTE(daivulka78 @ 2009 02 17, 12:45)
Elika. labai žavu O kaip tu čia darei? Karoliukus suvėrei ant valo ir tada nėrei su lėlyte? Ar kažkaip kitaip darei Ir dar klausimukas. kokius karoliukus imti, kad tiktų prie sportinio stiliaus( džinsų, nertinių) nešioti kasdien? Turiu svarovski, bet man jie pasirodė per blizgūs, tokie labiau šventiški. Aš pati nemėgztu blizgučių, jie labiau tinka kokiam vakarėliui. Kur jūs perkate karoliukus. pvz. Kaune? Prie autobusų stoties yra parduotuvikė. Pardavėja ten man patinka. Kai pirkau( tik aišku per mažai nusipirkau ) nežinojau kaip paaiškinti, tai ji sakė: svajok ir galvok garsiai, o visa kita jau mano darbas. Ir tikrai, viską gavau ko reikėjo
As pirma susiveriau karoliuku daaaaaaaaaauuuuuuuuug ant valo, o tada jau neriau ir bandziau idomiai su tais karoliukais zaizdama pirma dejau ant kilpuciu po 2 karoliukus, tada isneriau su vienu karoliuku, trecia eilute jau be karoliuku ir vel kartojau - pirma eilute su dviem karoliukais, antra eilute su vienu karoliuku, trecia eilute tuscia
Kas del karoluku, tai manau, kad kasdienai gal labiau ir tiktu biseris, o ji norisi briaunuotu, galima bandyti su akriliniais karoliukias briaunuotais, zinoma, jau is smulkesniu, nebent nori stambesnio verinuko
Sagdo, kaip grazu