[quote=Elika,2009 01 27, 11:26]
dar vaizdu is interneto
O iš ko šita grožybė - iš siūliukų ar kokios vielutės. Gražu Bandžiau nerti su lėlyle, bet man nepavyko Su siūliukais išeina, bet vat su vielute niekaip Tai atidėjau viską geresniems laikams Įsivaizdavau, kad kai baigsis sesija bus laiko daugiau Tačiau gavosi atvirkščiai, jo iš viso neturiu Na gal kada nors
Panasu, kad tai siulas tik, nelabai supratau, kai karoliukai cia padaryti su laiku, itariu, daug kam striuka laikas taip lekia, kad vos speji skaiciuoti dienas
mergaites, mano atradimas buvo neriant su lelyte, naudoti vala ir stambesnio biserio karoliukus atrodo labai graziai, tik valo reikia nemazai, nes virvute gaunasi tokia "spyruokliuojanti". nezinau kaip cia tiksliau pasakyti
QUOTE(Elika @ 2009 01 29, 23:49)
...tik, nelabai supratau, kai karoliukai cia padaryti
Manau, kad pirma padaryta virvutė, o tik po to sudėti karoliukai - vienas į vidų, į kitą įverta virvutė ir t.t.... nu gudriau tikrai nesugalvoju
Kad, ziuriu, jog cia is vienos virvutes viskas daryta kazin, ar iseitu uzmauti karoliuka apnerus viena stambesni reikes gal kada pabandyti bet kazkaip man kilo mintis ar tik nebus cia taip, kad verinukas is keliu daliu... atskirai apneriant karoliukus, tada sujungti smulkiuosius su apnertais. gaunasi juostele. nunerus juostele vien is siulu, ja sujungus su ta karoliuku juosta. Gal ir klystu, bet nepabandzius sunkoka butu tiksliai pasakyti
Sugalvojau papuošti vazonėlį:
Simre originalu
Simre, kaip originalu ir grazu!!!
QUOTE(simre @ 2009 02 08, 21:35)
Sugalvojau papuošti vazonėlį:
Kaip fainai
aš irgi nusipirkau vis tik tą lėlę tai dabar esu bandymo stadijoj su vielute man irgi nepavyko, kažkokią matyt per kietą turiu, bet iš paprasto siūliuko pavyko padaryt virvelę labai smagu, reiks ieškot spalvotų vielučių ir siūliukų ir užsiiminėt
Nagi, tikrai grazu
Tereikia fantazijos ir noro, tada galima tiek dalyku padaryti ivairiausiu su ta lelyte
Tereikia fantazijos ir noro, tada galima tiek dalyku padaryti ivairiausiu su ta lelyte
As ir jau nusipirkau lele.SUpper labai smagu su ja nerti,turejau vielos 0.25 tai padariau apyranke tik uzsegimo dar neuzdejau,kuria diena parodysiu,nors mano vyro kritika buvo ziauri,likau nesuprasta.
QUOTE(sagdo @ 2009 02 14, 10:37)
As ir jau nusipirkau lele.SUpper labai smagu su ja nerti,turejau vielos 0.25 tai padariau apyranke tik uzsegimo dar neuzdejau,kuria diena parodysiu,nors mano vyro kritika buvo ziauri,likau nesuprasta.
Jau tie vyrai Bene, ką apie grožį ir meną supranta Jiems tik va apie automobilius duok pašnekėt ir krepšinį pažiūrėt Visi kaip iš vieno molio lipdyti, bent jau dauguma