Na, atsakyti ko gero galeciau taip pat, kad tai priklauso nuo siulo storio o as kai turiu tk viena lelyte, tai nezinau kaip su kitom man kol kas pakanka ir vienos lelytes
laba. o ką galvojat apie tą mezgmo malūną? mano mama labai gundosi, klausia mano patarimo, tai aš tuo pačiu jūsų
Gundziausi ir as bet kazkaip jo kaina atbaido gal ir geras daiktas, bet kai neteko jo paciupineti, tai nezinau
Kurgi visos dingot? gyresi mergaites kaledu senelio uzsiprasiusios, bet nei viena nesirodo
As tikriausiai negera buvau man neatnese,bet uztat pati galiu isigyti,dabar tik susku galva kokia pirmai pradziai isigyti ar kur maziau ausyciu ar daugiau ,ir kad galeciau su vielute nert,nes nusipirkau 0.2 storumo ir nezinau ar ji tinka lelytes nerimui ?
lelytes nerimui 0,2 vielute tinka o pirmai pradziai, manau gali pabandyti pasidaryti lelyte, pradzioje temeles imeciau kelias nuorodas, kaip pasidaryti paciai man kol kas pakanka lelytes su 4 kilputem. tik yra problema, kad negaliu naudot didesniu karoliuku uz biseri paprasciausiai karoliukai netelpa lelytes vidineje skyleje
skaiciau kad galima pasidaryti paciai,bet tiek esu uzsivertusi visokiais rankdarbiais ,tai atrodo kad bus greiciau kai eisiu kokiu karoliuku pirkti tai ir lelyte nusipirksiu
kai paskaiciau, kad apsivertus visokiais rankdarbiais, tai iskart apie save pagalvojau as taip pat apsivertus visokiais rankdarbiais, kad net nelabai randu laiko prie virvuciu prisesti o tiek ideju turiu na, baigsiu, dabar viena darbeli sia savaite ir imsiuosi virvuciu - tik, gal teks pasidaryti viena, nes noriu su stambesniais nei bseris karoliukais pazaisti. Pabandysiu pasigaminti, o tada jau spresiu, ar man reikia pirkti antra lelyte su daugiau kilpuciu
Pasikuiciau nete ir radau pamokele kaip nerti, tik jau nelabai galima pavadiniti lelyte, o gal greiciau visa lele bet pats darbo principas gana aiskiai parodytas (cia jau gal net mezgimu labiau vadintusi)
stai cia
ir dar kaip pasidaryti didesne nerimo lele stai cia
nerimo lelyte + karoliukai
Na, ir keliatas vaizdu is interneto akims paganyti
stai cia
ir dar kaip pasidaryti didesne nerimo lele stai cia
nerimo lelyte + karoliukai
Na, ir keliatas vaizdu is interneto akims paganyti
dar vaizdu is interneto
KAIP dziugu kad ne as viena tokia esu,ideju pilna galva ir nespeju,o dar kiek nauju techniku randu
QUOTE(sagdo @ 2009 01 28, 16:38)
KAIP dziugu kad ne as viena tokia esu,ideju pilna galva ir nespeju,o dar kiek nauju techniku randu
va va... su tom naujom technikom tai... galetu ju but maziau