Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų virvučių menas

Na, atsakyti ko gero galeciau taip pat, kad tai priklauso nuo siulo storio smile.gif o as kai turiu tk viena lelyte, tai nezinau kaip su kitom ax.gif man kol kas pakanka ir vienos lelytes smile.gif
Atsakyti
laba. o ką galvojat apie tą mezgmo malūną? mano mama labai gundosi, klausia mano patarimo, tai aš tuo pačiu jūsų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loresta: 12 sausio 2009 - 19:46
Gundziausi ir as blush2.gif bet kazkaip jo kaina atbaido doh.gif gal ir geras daiktas, bet kai neteko jo paciupineti, tai nezinau g.gif
Atsakyti
Kurgi visos dingot? unsure.gif gyresi mergaites kaledu senelio uzsiprasiusios, bet nei viena nesirodo unsure.gif
Atsakyti
As tikriausiai negera buvau man neatnese,bet uztat pati galiu isigyti,dabar tik susku galva kokia pirmai pradziai isigyti ar kur maziau ausyciu ar daugiau ,ir kad galeciau su vielute nert,nes nusipirkau 0.2 storumo ir nezinau ar ji tinka lelytes nerimui ?
Atsakyti
lelytes nerimui 0,2 vielute tinka smile.gif o pirmai pradziai, manau gali pabandyti pasidaryti lelyte, pradzioje temeles imeciau kelias nuorodas, kaip pasidaryti paciai smile.gif man kol kas pakanka lelytes su 4 kilputem. tik yra problema, kad negaliu naudot didesniu karoliuku uz biseri doh.gif paprasciausiai karoliukai netelpa lelytes vidineje skyleje schmoll.gif
Atsakyti
skaiciau kad galima pasidaryti paciai,bet tiek esu uzsivertusi visokiais rankdarbiais ,tai atrodo kad bus greiciau kai eisiu kokiu karoliuku pirkti tai ir lelyte nusipirksiu smile.gif
Atsakyti
kai paskaiciau, kad apsivertus visokiais rankdarbiais, tai iskart apie save pagalvojau hihihi.gif as taip pat apsivertus visokiais rankdarbiais, kad net nelabai randu laiko prie virvuciu prisesti doh.gif o tiek ideju turiu doh.gif na, baigsiu, dabar viena darbeli sia savaite ir imsiuosi virvuciu - tik, gal teks pasidaryti viena, nes noriu su stambesniais nei bseris karoliukais pazaisti. Pabandysiu pasigaminti, o tada jau spresiu, ar man reikia pirkti antra lelyte su daugiau kilpuciu ax.gif
Atsakyti
Pasikuiciau nete ir radau pamokele kaip nerti, tik jau nelabai galima pavadiniti lelyte, o gal greiciau visa lele biggrin.gif bet pats darbo principas gana aiskiai parodytas (cia jau gal net mezgimu labiau vadintusi) 4u.gif
stai cia
ir dar kaip pasidaryti didesne nerimo lele stai cia
nerimo lelyte + karoliukai
Na, ir keliatas vaizdu is interneto akims paganyti bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
dar vaizdu is interneto 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
KAIP dziugu kad ne as viena tokia esu,ideju pilna galva ir nespeju,o dar kiek nauju techniku randu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagdo @ 2009 01 28, 16:38)
KAIP dziugu kad ne as viena tokia esu,ideju pilna galva ir nespeju,o dar kiek nauju techniku randu smile.gif

va va... su tom naujom technikom tai... doh.gif galetu ju but maziau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti