Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų virvučių menas

Va, prisinarpliojau ir aš virvučių ir jom šaliką pasipuošiau:
user posted image

Iš arčiau:
user posted image

user posted image

Virvutes dariau su tuo aparačiuku, vadinamu malūnėliu. Nesupratau, kame sudėtingumas pabėgusią akį į vietą grąžint? Kiek skaičiau, tai visoms problematiška, o man tikrai nesunku buvo, nors mašinoj vežiojantis tikrai buvo pabėgioję... Na bet čia gal kažką netaip supratau g.gif

Elika, iš kokių siūlų nėrei virvutę? Labai liuksiškai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 03 sausio 2009 - 20:25
simre, o kiek tas aparatėlis kainuoja? Juo manau daug greičiau veiksmas vyksta, nors... kai įgundi, tai ir su lėlyte neblogai einasi.
Išbandžiau saviškę štai tokią user posted image. Jei daryt ant 8 dantukų, tai tokia tvirtoka virvutė gaunasi, maždaug piršto storumo. Ir pabandžiau ant tos pačios 4, tai skystaliukas išeina, bet plonesnė ir manau tiks mano idėjoms įgyvendint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2009 01 04, 01:16)
simre, o kiek tas aparatėlis kainuoja? Juo manau daug greičiau veiksmas vyksta, nors... kai įgundi, tai ir su lėlyte neblogai einasi.

Senis šaltis pirko štai iš Čia, visa firma Kaune, atvežė į namus pati savininkė, kiek šnektelėjau, tai galima su ja ir gyvai susitikt, kai kurias prekes apžiūrėt. Ne viską turi vietoj, kai ką užsakinėja.
O dėl greičio, tai nemanau, kad kuri nors iš mūsų sugebėtume su lėlė taip greitai narpliot, kaip tas aparačiukas. Mano akim vienintelė jo blogybė - karoliukų neįnersi... Bet jei kurt ką didesnio iš virvelių, tai daiktas thumbup.gif Mane tai vis tas šalikas (apykaklė?) vilioja, kur kažkuriam puslapy įdėta nuotrauka. Tik dar nesugalvoju, kaip įgyvendint g.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 01 04, 14:24)
Senis šaltis pirko štai iš Čia, visa firma Kaune, atvežė į namus pati savininkė, kiek šnektelėjau, tai galima su ja ir gyvai susitikt, kai kurias prekes apžiūrėt. Ne viską turi vietoj, kai ką užsakinėja.
O dėl greičio, tai nemanau, kad kuri nors iš mūsų sugebėtume su lėlė taip greitai narpliot, kaip tas aparačiukas. Mano akim vienintelė jo blogybė - karoliukų neįnersi... Bet jei kurt ką didesnio iš virvelių, tai daiktas  thumbup.gif Mane tai vis tas šalikas (apykaklė?) vilioja, kur kažkuriam puslapy įdėta nuotrauka. Tik dar nesugalvoju, kaip įgyvendint  g.gif

Ir as toki aparateli turiu. ax.gif Vis pasvajoju apie ta pati salikeli. biggrin.gif
O kodel neiseina inerti karoliuku?
Kaip sugaudai pabegusias akis? As meginau, bet man nepavyko - pasimeciau tarp eiliu... doh.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif
Simre, nudojau iriso siula ir daug karoliuku ax.gif siandien dar uzsegima perdariu, tai dabar jau tinkamas ir puostis biggrin.gif
bet jau kokia psakiska ideja su saliku wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2009 01 04, 16:56)
O kodel neiseina inerti karoliuku?
Kaip sugaudai pabegusias akis? As meginau, bet man nepavyko - pasimeciau tarp eiliu...  doh.gif

Teisbę pasakius nebandžiau su karoliukais, bet man atrodo, kad pagal tai, kaip veriasi siūlas, sunkiai įsivaizduoju darbą su karoliukais.
O su pabėgusiom akim tai su kabliuku nukabinau likusias tris, ištraukiau virvutę į viršų, sutvarkiau pabėgusią akį, tada vėl atgal į apačią atsargiai sutraukiau ir sukabinau ant kabliukų. Nemoku dorai paaiškint... sad.gif

QUOTE(Elika @ 2009 01 04, 21:35)
Simre, nudojau iriso siula ir daug karoliuku  ax.gif siandien dar uzsegima perdariu, tai dabar jau tinkamas ir puostis  biggrin.gif
bet jau kokia psakiska ideja su saliku  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Čia apie tą, kur iš virvučių nupintas? Kuo daugiau žiūriu, tuo labiau man atrodo, kad ten megztuko apykaklė tokia mandra. Niekaip nesugalvoju, kaip šaliką pagamint g.gif
Atsakyti
[quote=simre,2009 01 03, 21:23]
Va, prisinarpliojau ir aš virvučių ir jom šaliką pasipuošiau:
user posted image

as apie sita salika kalbejau ax.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vakar meginau nerti su floristine vielute ir su aparateliu. Bet man nesigavo. verysad.gif Gal per stora vielute? Niekaip neuzsimezdavo kilpeles nuo tu dantuku, o su vaseliu nevisas akeles pavykdavo permesti.
Atsakyti
su floristine vielute sunkoka nerti, tai reikia kantrybes nemazai doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos. skaitineju jūsų šitą puslapėlį jau kokia savaitė... išstudijavau kiekvieną pasisakymą, nu koks begalinis noras užėjo prisijungti prie jūsų meno.... tik va man klausimas iškilo: ar norint nusipinti vis skirtingo storio juostelę, reikia vis kitos lėlytės??
Atsakyti
QUOTE(Loresta @ 2009 01 11, 16:37)
ar norint nusipinti vis skirtingo storio juostelę, reikia vis kitos lėlytės??

Jei nori gaut skirtingo storio virvutę, naudodama tuos pačius siūlus, taip taip - reikia skirtingų dydžių lėlių. O jei žaistum su skirtingo storio sliūlais, tai ir su ta pačia lele gautum skirtingas virvutes. Žinoma, tas skirtumas nebus toks ryškus, kaip su skirtingom lėlėm. Man bent jau taip atrodo, bet gal sulauk nuomonių iš tų, kas daugiaus ir įvairesnių darbelių darę. Aš tik pradedanti bandytoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 01 11, 19:27)
Jei nori gaut skirtingo storio virvutę, naudodama tuos pačius siūlus, taip taip - reikia skirtingų dydžių lėlių. O jei žaistum su skirtingo storio sliūlais, tai ir su ta pačia lele gautum skirtingas virvutes. Žinoma, tas skirtumas nebus toks ryškus, kaip su skirtingom lėlėm. Man bent jau taip atrodo, bet gal sulauk nuomonių iš tų, kas daugiaus ir įvairesnių darbelių darę. Aš tik pradedanti bandytoja  ax.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti