Pas Kaledu seneli uzsiprasiau kaledoms virveliu nerimo aparatelio. Tai po svenciu ir as galesiu kazka parodyti.
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 12 09, 19:46)
Pas Kaledu seneli uzsiprasiau kaledoms virveliu nerimo aparatelio. Tai po svenciu ir as galesiu kazka parodyti.
Aš irgi. Ir tas aparatėlis jau pas mane, bet nieko negaliu daryt, nes vaikai matys ir negalėsiu paaiškint, kad tai Kalėdų senelio dovana... Bet vieną vakarą neiškentus pasislėpus kai vaikai jau miegojo išbandžiau - PASAKA, o ne daiktas. Vešiuos siūlus pas mamą, o kai jau "rasiu dovaną po egle" beliks tik labai apsidžiaugti, kad kaip tik tinkamų siūlų su savim turiu...
QUOTE(simre @ 2008 12 09, 19:38)
Aš irgi. Ir tas aparatėlis jau pas mane, bet nieko negaliu daryt, nes vaikai matys ir negalėsiu paaiškint, kad tai Kalėdų senelio dovana... Bet vieną vakarą neiškentus pasislėpus kai vaikai jau miegojo išbandžiau - PASAKA, o ne daiktas. Vešiuos siūlus pas mamą, o kai jau "rasiu dovaną po egle" beliks tik labai apsidžiaugti, kad kaip tik tinkamų siūlų su savim turiu...
simre, o tu su kiek kabliuku turi lelyte...? zinau, kad kaune galima gauti su 6 kabliukais...
Ot gera mintis paprasyti kaledu senelio leles,kad atnestu dovanu
QUOTE(jurgina1975 @ 2008 12 09, 21:07)
simre, o tu su kiek kabliuku turi lelyte...? zinau, kad kaune galima gauti su 6 kabliukais...
Jei kalbi apie paprastus, kur vien tik rankinis darbas tai, turiu su 4, 6 ir 8 labliukais. O tas vadinamas "malūnėlis" tai yra su 4 kabliukais.
QUOTE(simre @ 2008 12 09, 20:24)
Jei kalbi apie paprastus, kur vien tik rankinis darbas tai, turiu su 4, 6 ir 8 labliukais. O tas vadinamas "malūnėlis" tai yra su 4 kabliukais.
pasirodo kaip tik taves anksciau ir esu klausus kur Kaune pirkai paprasta su 6 kabliukais....
tik va drauge nelabai suprato kur ieskot
QUOTE(jurgina1975 @ 2008 12 09, 22:59)
pasirodo kaip tik taves anksciau ir esu klausus kur Kaune pirkai paprasta su 6 kabliukais....
Žinau, kad toj parduotuvėlėj, kur ant kampo Ožeškienės g./Laisvės al. - (šalia Tauro batų) tikrai buvo gavę su 8 kabliukais. Čia aš pati buvau užprašius atvežti, pardavėja man paskambino, kad jau gavo, bet kadangi aš kantrybės neturiu ir radus greičiau senamiesty nusipirkau, tai ten jau ir nebenuvažiavau. Jei nieks per tas kelias savaites nenupirko, tai gal dar ten guli...
Na tai pasipils groziai po svenciu... Ir Elikai nebebus kada liudet,kad ji viena sia temele praskaidrina.
Mano bandymas- papuošalas dukrytei
Koks smagus metas visgi, kai tas Kaledu senelis vaikstineja va, ir vaizdeliu jau atsiranda
Tikrai grazus papuosaliukas atrodo toks lengvutis ir spalva man tokia patinka
As bandysiu siandien padaryti antra batu raisteli ir jei galiukus pavyks graziai pritaisyti, idesiu kaip Kaledu Senelio dovana duktereciai prie kitu dovaneliu
Tikrai grazus papuosaliukas atrodo toks lengvutis ir spalva man tokia patinka
As bandysiu siandien padaryti antra batu raisteli ir jei galiukus pavyks graziai pritaisyti, idesiu kaip Kaledu Senelio dovana duktereciai prie kitu dovaneliu
Vel tyla
Visos laukia Kalėdų senelio