Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų virvučių menas

teks paciai imtis virvuciu ir bandyt igyvendin tai, ka sumanius tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elika: 12 lapkričio 2008 - 12:35
Jau sito ideja man kaip patiko bigsmile.gif

user posted image
Papildyta:
Ir sitas grazu, bet cia jau daug virvutes reikia smile.gif

user posted image
Atsakyti
wow... labai grazu! Ideja tikrai puiki! Tik idomu... kiek tai liemenei reikia virvutes? blink.gif
Atsakyti
Nu rankinukas ggal ir nelabai grazus, bet ideja verta demesio

user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Oho,kiek ideju!!! As vis uzbegu, seile pavarvinu ir...VBis nera laiko kada paimti i rankas staklytes... doh.gif
Atsakyti
Man jau reikia to saliko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elika: 13 lapkričio 2008 - 09:53
Man ir labai patiko sis salikas. Kai vakar pamaciau tas nuotraukas, kazkaip pirmiausia atkreipiau demesi i tasyte, o vat siandien akyse sukasi salikas. doh.gif Labai norisi jis nusinerti.Bet taip baisu ji pradeti nerti, nes atrodo tiek laiko jis atims... g.gif
Atsakyti
Aga man irgi tas salikas is galvos neiseina smile.gif vis galvoju kaip cia ka nors sumastyti kad butu galima ji greitai pasidaryt biggrin.gif
Atsakyti
Va radau! Su juo salikas greitai pasidarytu bigsmile.gif Tik kad saliko savikaina biski didele butu g.gif

mezgimo fabrikelis
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2008 11 14, 00:34)
Va radau! Su juo salikas greitai pasidarytu  bigsmile.gif Tik kad saliko savikaina biski didele butu  g.gif

mezgimo fabrikelis

Vat dabar aisku kaip zmones sukuria tokius didelius darbus. doh.gif O meginau isivaizduoti kiek laiko reikia issedeti,kad toki salika nunerti.
Bet is kitos puses, sis nerimo budas speju nera ilgesnis nei frivolite - nerimas su seivute... g.gif
Atsakyti
Na, gal labai ilgai netruktu tas salikas, ale, virvutes gali buti labai plonos neriant su ta maza nerimo lele g.gif tai jau reiketu ir tu virvuciu daugiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elika: 14 lapkričio 2008 - 10:20
keliatas grozybiu akims paganyti ax.gif
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elika: 18 lapkričio 2008 - 10:25