teks paciai imtis virvuciu ir bandyt igyvendin tai, ka sumanius
Jau sito ideja man kaip patiko
Papildyta:
Ir sitas grazu, bet cia jau daug virvutes reikia
Papildyta:
Ir sitas grazu, bet cia jau daug virvutes reikia
wow... labai grazu! Ideja tikrai puiki! Tik idomu... kiek tai liemenei reikia virvutes?
Nu rankinukas ggal ir nelabai grazus, bet ideja verta demesio
Papildyta:
Papildyta:
Oho,kiek ideju!!! As vis uzbegu, seile pavarvinu ir...VBis nera laiko kada paimti i rankas staklytes...
Man jau reikia to saliko
Man ir labai patiko sis salikas. Kai vakar pamaciau tas nuotraukas, kazkaip pirmiausia atkreipiau demesi i tasyte, o vat siandien akyse sukasi salikas. Labai norisi jis nusinerti.Bet taip baisu ji pradeti nerti, nes atrodo tiek laiko jis atims...
Aga man irgi tas salikas is galvos neiseina vis galvoju kaip cia ka nors sumastyti kad butu galima ji greitai pasidaryt
Va radau! Su juo salikas greitai pasidarytu Tik kad saliko savikaina biski didele butu
mezgimo fabrikelis
mezgimo fabrikelis
QUOTE(sunnyday @ 2008 11 14, 00:34)
Va radau! Su juo salikas greitai pasidarytu Tik kad saliko savikaina biski didele butu
mezgimo fabrikelis
mezgimo fabrikelis
Vat dabar aisku kaip zmones sukuria tokius didelius darbus. O meginau isivaizduoti kiek laiko reikia issedeti,kad toki salika nunerti.
Bet is kitos puses, sis nerimo budas speju nera ilgesnis nei frivolite - nerimas su seivute...
Na, gal labai ilgai netruktu tas salikas, ale, virvutes gali buti labai plonos neriant su ta maza nerimo lele tai jau reiketu ir tu virvuciu daugiau
keliatas grozybiu akims paganyti
Papildyta:
Papildyta: