Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų virvučių menas

QUOTE(jurgina1975 @ 2008 10 22, 06:57)
daivulka, o tavo lelyte kiek kabliuku turi?
as su 4 kabliukais irgi pirkau uz 11-12 lt. o cia jau didesnes 6 ir 8 kabliukai. kolkas su 6 kabliukais daugiau niekur nemaciau ...

Kaune pirkau su 8 kabliukais - 12 lt, su 6 - 10 lt.
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2008 10 22, 06:01)
O ten kartais ne komplektas is dvieju lelyciu? Jei uz dvi, tai nelabai brangu smile.gif

nea... ten uz viena tiek.... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2008 10 22, 06:31)
Kaune pirkau su 8 kabliukais - 12 lt, su 6 - 10 lt.

o gal galetum pasakyti kokioje parduotuveje pirkai ta su 6 kabliukais?
bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina1975: 22 spalio 2008 - 08:59
niu merginos, ir as uzsikabliavau irsbandyti sita idomybe ax.gif tik gal galetumete patarti, kokias staklytes reiktu rinktis pirmai pradziai? 4u.gif kiek kabliuku turetu buti ir kokie siulai tinka siems rankdarbiams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina1975 @ 2008 10 22, 06:57)
daivulka, o tavo lelyte kiek kabliuku turi?
as su 4 kabliukais irgi pirkau uz 11-12 lt. o cia jau didesnes 6 ir 8 kabliukai. kolkas su 6 kabliukais daugiau niekur nemaciau ...

Turiu ir su keturiais, ir su aštuoniais kabliukais. Patikslinu kainą - abu kainavo po 13,60. Pirkau kaune Ožeškienės gatvės kampe siuvimo reikmenų parduotuvėje. Tačiau ten visko yra: mezgimo nėrimo siūlai, tik mažas pasirinkimas, įvairios juostelės, vėlimo reikmenys ir t.t. Tik reikia klausti, kitaip nieko aš ten neradau, man ten truputi "bardakas" Kažkaip viskas sunkiai sudėliota, visko reikia prašyti, kad paduotų, nes šiaip viskas už prekystalio, pati tik per tris metrus gali paveizėti. O jai su akytėm prastokai, tai ir kyla bėdų.
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2008 10 22, 10:01)
niu merginos, ir as uzsikabliavau irsbandyti sita idomybe ax.gif tik gal galetumete patarti, kokias staklytes reiktu rinktis pirmai pradziai? 4u.gif kiek kabliuku turetu buti ir kokie siulai tinka siems rankdarbiams? 4u.gif

pradziai tinka ir savos gamybos staklytes ax.gif kaip jas pasidaryti, yra nuorodele sioje temoje ax.gif o siulai graziau ziurisi plonesni 4u.gif
bet cia vel gi, priklausomai nuo to, ka nori daryti, galima ir storesnius naudot. Pradziai gal su storesniais lengviau suciupinet ir uzkabint ax.gif
Smagu, kad uzsikabliavai bigsmile.gif nedaug dar mergaiciu cia rodosi ax.gif
Atsakyti
labai aciu, Elika uz patarimus, 4u.gif reikes prasyti savo meistrelio, kad sumeistrautu man tokias staklytes thumbup.gif
tiesa psakius tiksliai net nezinau ka noreciau pasigaminti su jomis, tiesiog labai norisi isbandyti blush2.gif ech, tas smalsumas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2008 10 22, 11:00)
labai aciu, Elika uz patarimus, 4u.gif  reikes prasyti savo meistrelio, kad sumeistrautu man tokias staklytes thumbup.gif
tiesa psakius tiksliai net nezinau ka noreciau pasigaminti su jomis, tiesiog labai norisi isbandyti blush2.gif ech, tas smalsumas blush2.gif

Na, pabandzius jei patiks, gal pritaikysi kam nors ax.gif

As dabar minciu turiu, bet laiko schmoll.gif tad nezinau, kada prisesiu pazaisti doh.gif reikes gal susiimti ir sivakar pabandyt ar pavyks tai, ka sumascius ar ne g.gif
Atsakyti
Ir pas mane yra tiek ideju ka noreciau sukurti su siomis staklytemis....Tik viena problema - per mazai valandu paroje,kad viska suspeciau. doh.gif Bet vis neprarandu vilties prisesti prie ju. Gal atejus ilgiems ziemos vakarams... ax.gif
Atsakyti
kurgi man pavyks siandien... doh.gif kyla ir man tokiu minciu, kad reikia daugiau valandu paroje unsure.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina1975 @ 2008 10 22, 08:59)
o gal galetum pasakyti kokioje parduotuveje pirkai ta su 6 kabliukais?
bigsmile.gif

Daukšos g. yra rankdarbių parduotuvėlė, ten ir radau tą daiktą...
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 10 23, 06:55)
Daukšos g. yra rankdarbių parduotuvėlė, ten ir radau tą daiktą...

aciu, Simre, abai uz atsakyma... smile.gif
o gal galetum konkreciau pasakyti kokia ten parduotuve ir kurioje vietoje...?
siusiu drauge lelyciu ieskoti smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina1975 @ 2008 10 23, 09:51)
aciu, Simre, abai uz atsakyma... smile.gif
o gal galetum konkreciau pasakyti kokia ten parduotuve ir kurioje vietoje...?
siusiu drauge lelyciu ieskoti smile.gif
4u.gif

Tikrai negaliu... vien todėl, kad aš labai retai senamiesty būnu ir tą parduotuvėlę užtikau visiškai atsitiktinai. Galiu tik pasakyt, kad jei eitum kryptimi nuo Vilniaus gatvės link pilies, tai po dešine. Sorry, daugiau padėt naturiu kaip, neatsimenu nieko, nei pavadinimo, nei darbo laiko sad.gif
Atsakyti