Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų virvučių menas

Nunarpliojau ir aš vieną... Bet man ačiai nepatinka, jaučiu ardysiu. Labai storas, sunkus gavosi. Nerta ant lėlės su 8 kabliukais. Įdedu foto dėl bendros tvarkos, kad būtų aišku, ką galima sukurt:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 12 spalio 2008 - 08:21
Nu labai grazu... wub.gif wub.gif wub.gif O is kur tas sunkumas? Gal kad karoliuku daug... g.gif
Atsakyti
Kaip grazu bigsmile.gif wub.gif ir man kyla klausimas, kaip tas verinys gali buti sunkus... g.gif
Papildyta:
o del karoliuku knygos labai noreciau ja bent pavartyt... ax.gif bet, kad pas mane knygyne jos nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
kurgi dingo visos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elika @ 2008 10 18, 20:52)
kurgi dingo visos  ax.gif

Man nieko neišeina blush2.gif dabar leidžiu nervams aprimti bash.gif aggressive.gif o tada vėl bandysiu construction.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2008 10 18, 23:17)
Man nieko neišeina blush2.gif dabar leidžiu nervams aprimti bash.gif  aggressive.gif o tada vėl bandysiu construction.gif

o kas gi tau neiseina? Gal galeciau ka patart? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elika @ 2008 10 19, 20:34)
o kas gi tau neiseina? Gal galeciau ka patart?  4u.gif

Tiesiog nerandu reikiamų medžiagų. Nusipirkau vielutės karoliukams nerti, atrodė, kad tinkama, bet per kieta. Vis neturiu laiko pasiblaškyti po Kauną ir paieškoti floristinės vieliukės. Po paskaitų šeštadienį arba kojas vos velku, arba jau niekas nedirba. Reikia laiko ir kantrybės. O laiko ir trūksta: paskaitos, darbas, namai. O kas širdžiai miela ir nelieka laiko. Dar turiu pabaigti liemenę vyresnėliui doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivulka78: 20 spalio 2008 - 10:02
Na, tuomet, sudetingiau ka ir patarti doh.gif bet va, ka pastebejau - man nesigauna net su floristine vielute doh.gif kai bandau vienu variantu nerti schmoll.gif o va, kitu vriantu gaunasi gerai.
Gaunasi su vielute tas variantas, kuris laisvesnis ( kai kabinama vielue is vidines puses), o nesigauna, kai rasta noriu isgauti standesni ( kai vielute kabinama is isorines puses). Nezinau ar as cia aiskiai pasakiau doh.gif
pabandyk su turima vielute keliais variantais kabinti siuliuka. Rastas skriasi, bet gal gausis bent vienas variantas smile.gif o vat su siulais gaunasi abu variantai lengvai, visgi siulas lieka siulu smile.gif
Atsakyti
e-parduotuveje radau pirkti tokiu nerimo lelyciu. siaip jos kaina 16 lt. ir dar pristatymas 8 lt. brangoka... o gal kas vilnietes noretu isigyti? ir tuo paciu kooperuotis del siuntimo? siaip jie pristato tiesiai i rankas darbo metu...

http://www.ornamenta...h...rt&Itemid=1
Atsakyti
[quote=jurgina1975,2008 10 21, 22:53]
e-parduotuveje radau pirkti tokiu nerimo lelyciu. siaip jos kaina 16 lt. ir dar pristatymas 8 lt. brangoka... o gal kas vilnietes noretu isigyti? ir tuo paciu kooperuotis del siuntimo? siaip jie pristato tiesiai i rankas darbo metu...

Jau čia ne brangoka, bet brangu blink.gif Kaune pirkau po 13,80 berods. Kitose e-parduotuvėse kažkada mačiau po 11 litų. Paieškok dar, kam tiek daug mokėti. Ir taip jau ekonominė krizė doh.gif Nebent pinigėlių negaila mirksiukas.gif
Atsakyti
daivulka, o tavo lelyte kiek kabliuku turi?
as su 4 kabliukais irgi pirkau uz 11-12 lt. o cia jau didesnes 6 ir 8 kabliukai. kolkas su 6 kabliukais daugiau niekur nemaciau ...
Atsakyti
O ten kartais ne komplektas is dvieju lelyciu? Jei uz dvi, tai nelabai brangu smile.gif
Atsakyti