Nunarpliojau ir aš vieną... Bet man ačiai nepatinka, jaučiu ardysiu. Labai storas, sunkus gavosi. Nerta ant lėlės su 8 kabliukais. Įdedu foto dėl bendros tvarkos, kad būtų aišku, ką galima sukurt:
Nu labai grazu... O is kur tas sunkumas? Gal kad karoliuku daug...
Kaip grazu ir man kyla klausimas, kaip tas verinys gali buti sunkus...
Papildyta:
o del karoliuku knygos labai noreciau ja bent pavartyt... bet, kad pas mane knygyne jos nemaciau
Papildyta:
o del karoliuku knygos labai noreciau ja bent pavartyt... bet, kad pas mane knygyne jos nemaciau
kurgi dingo visos
QUOTE(Elika @ 2008 10 18, 20:52)
kurgi dingo visos
Man nieko neišeina dabar leidžiu nervams aprimti o tada vėl bandysiu
QUOTE(daivulka78 @ 2008 10 18, 23:17)
Man nieko neišeina dabar leidžiu nervams aprimti o tada vėl bandysiu
o kas gi tau neiseina? Gal galeciau ka patart?
QUOTE(Elika @ 2008 10 19, 20:34)
o kas gi tau neiseina? Gal galeciau ka patart?
Tiesiog nerandu reikiamų medžiagų. Nusipirkau vielutės karoliukams nerti, atrodė, kad tinkama, bet per kieta. Vis neturiu laiko pasiblaškyti po Kauną ir paieškoti floristinės vieliukės. Po paskaitų šeštadienį arba kojas vos velku, arba jau niekas nedirba. Reikia laiko ir kantrybės. O laiko ir trūksta: paskaitos, darbas, namai. O kas širdžiai miela ir nelieka laiko. Dar turiu pabaigti liemenę vyresnėliui
Na, tuomet, sudetingiau ka ir patarti bet va, ka pastebejau - man nesigauna net su floristine vielute kai bandau vienu variantu nerti o va, kitu vriantu gaunasi gerai.
Gaunasi su vielute tas variantas, kuris laisvesnis ( kai kabinama vielue is vidines puses), o nesigauna, kai rasta noriu isgauti standesni ( kai vielute kabinama is isorines puses). Nezinau ar as cia aiskiai pasakiau
pabandyk su turima vielute keliais variantais kabinti siuliuka. Rastas skriasi, bet gal gausis bent vienas variantas o vat su siulais gaunasi abu variantai lengvai, visgi siulas lieka siulu
Gaunasi su vielute tas variantas, kuris laisvesnis ( kai kabinama vielue is vidines puses), o nesigauna, kai rasta noriu isgauti standesni ( kai vielute kabinama is isorines puses). Nezinau ar as cia aiskiai pasakiau
pabandyk su turima vielute keliais variantais kabinti siuliuka. Rastas skriasi, bet gal gausis bent vienas variantas o vat su siulais gaunasi abu variantai lengvai, visgi siulas lieka siulu
e-parduotuveje radau pirkti tokiu nerimo lelyciu. siaip jos kaina 16 lt. ir dar pristatymas 8 lt. brangoka... o gal kas vilnietes noretu isigyti? ir tuo paciu kooperuotis del siuntimo? siaip jie pristato tiesiai i rankas darbo metu...
http://www.ornamenta...h...rt&Itemid=1
http://www.ornamenta...h...rt&Itemid=1
[quote=jurgina1975,2008 10 21, 22:53]
e-parduotuveje radau pirkti tokiu nerimo lelyciu. siaip jos kaina 16 lt. ir dar pristatymas 8 lt. brangoka... o gal kas vilnietes noretu isigyti? ir tuo paciu kooperuotis del siuntimo? siaip jie pristato tiesiai i rankas darbo metu...
Jau čia ne brangoka, bet brangu Kaune pirkau po 13,80 berods. Kitose e-parduotuvėse kažkada mačiau po 11 litų. Paieškok dar, kam tiek daug mokėti. Ir taip jau ekonominė krizė Nebent pinigėlių negaila
Jau čia ne brangoka, bet brangu Kaune pirkau po 13,80 berods. Kitose e-parduotuvėse kažkada mačiau po 11 litų. Paieškok dar, kam tiek daug mokėti. Ir taip jau ekonominė krizė Nebent pinigėlių negaila
daivulka, o tavo lelyte kiek kabliuku turi?
as su 4 kabliukais irgi pirkau uz 11-12 lt. o cia jau didesnes 6 ir 8 kabliukai. kolkas su 6 kabliukais daugiau niekur nemaciau ...
as su 4 kabliukais irgi pirkau uz 11-12 lt. o cia jau didesnes 6 ir 8 kabliukai. kolkas su 6 kabliukais daugiau niekur nemaciau ...
O ten kartais ne komplektas is dvieju lelyciu? Jei uz dvi, tai nelabai brangu