Mergaites sakykit o gal kuri zinot kiek fejerverkas kainuoj padorus? skubiai reikia..
Aš irgi už kelionę savaitgaliui į Druskininkus. Kaip tik prieš porą savaitėlių ten buvau, kažkas nuostabaus...O be to ir blogu oru yra ten ka veikti.
QUOTE(ausrute @ 2005 08 27, 00:05)
Mergaites sakykit o gal kuri zinot kiek fejerverkas kainuoj padorus? skubiai reikia..
Žiūrint kokių nori.Solidesniems išleisi apie 500-700 Lt.Bet pažiūrėk"Balionų šaly"Ten išsirinksi.19 šūvių viena dežė apie 50 Lt.kainuoja.
gerai jums kad jusu vyrai kvepinasi, o maniskis isitikines kad kvepalus naudoja tik kitos pakraipos vyrai padovanojau vienus, tai taip ir stovi, jauciu reiks broliui atiduoti, tai bent kokia nauda bus
o siaip labai idomiu ideju pas jus yra, tik kai kurias sunkiau igyvendinti o as dazniausiai praktiskas dovanas dovanoju esu salika numezgus, zippo zieptuveli padovanojus, tai sita kaip savo aki saugo , chalata, kelionini lagamina ir i ji alaus pridejus, nes jis megejas , pagalve su uzvalkalu, o ant uzvalkalo ikeliau nuotrauka, kad galetu kartu su manim miegoti
o siaip labai idomiu ideju pas jus yra, tik kai kurias sunkiau igyvendinti o as dazniausiai praktiskas dovanas dovanoju esu salika numezgus, zippo zieptuveli padovanojus, tai sita kaip savo aki saugo , chalata, kelionini lagamina ir i ji alaus pridejus, nes jis megejas , pagalve su uzvalkalu, o ant uzvalkalo ikeliau nuotrauka, kad galetu kartu su manim miegoti
Ech, tiek visokių gražių siūlymų, o maniškis domisi muziką. Kompaktų nenupirksiu, kadangi rodos viską turi Stiprintuvo su kolonėlėm (ko jis dabar labai nori) ir neitin išgalėčiau nupirkti... Tai tenka klausytis ir iš nuogirdų kažką pirkti, bet jau pirkau praeitam gimdieniui ir Kalėdoms, bet nieko padoraus nenupirkau. Daug kas siūlo klausti, bet jis sako, kad jam nieko nereikia... Yr kelios mintys, bet ten jau jo paties reikia, kad išsirinktų, o norisi kad dovanos stebintų. Ir va beveik po savaitės artėja 30-metis, o aš vis blaškausi, ką dovanoti... Susidariau sąrašą seniausiai, bet kai jau atėjo laikas pirkti, viskas atkrenta, nes kažkaip atrodo "be ryšio", nes dovanos tokios praktiškos, o juk mes dar net negyvenam kartu...
O jei prie dovanų, tai esu pusės metukų kartu proga jam padovanojusi įremintą į mažą remelį savo blaktiena... Kažkaip man labai graži ši dovana, tik nežinau, kur jis tai nukišo dabar... Gal jam ši dovana ir ne itin prie širdies buvo Bet aš labai stengiausi...
O jei prie dovanų, tai esu pusės metukų kartu proga jam padovanojusi įremintą į mažą remelį savo blaktiena... Kažkaip man labai graži ši dovana, tik nežinau, kur jis tai nukišo dabar... Gal jam ši dovana ir ne itin prie širdies buvo Bet aš labai stengiausi...
as be progos nupirkau prabagu rinkinuka: parkeli ir tusinuka ir graviravau ant abieju atrodo patiko, kadangi mus kol kas skiria atstumas iteikt pati negalejau reakcijos nemaciau
Šiandien mano vyro gimtadienis tai prisirinkusi jūsų siūlytų įdėjų visai šauniai nustebinau Nepamenu vardo ,bet dėkoju mamytei,kuri draugui dovanojo marškinėlius,tai aš pakoregavau jos užrašą ir kadangi vyras alaus mėgėjas tai padovanojau bokalą su užrašu"geriau pilvas nuo alaus nei kupra nuo darbo". Vyras labai skaniai juokėsi ir manė,kad tai visa dovana.Kadangi jam jau reikėjo naujo portfelio,tai vakar kai užmigo perdėjau visus jo dokumentus iš seno į naują ir padėjusi į vietą dar uždengiau striuke.Pastebėjo tik kai reikėjo išeiti,buvo nustebęs ir patenkintas ir aišku pavėlavo į darbą.
O mano draugei su dovanotais marskineliais buvo bajeris nutikes:
padovanojo ji brungiausiajam (dar tik draugavo, nevede buvo) marskinelius su savo labai atvira foto, o po metu kai nuvaziavo pas jo tevus i kaima, pamate, kad tais marskineliais vilki jo tevas!!! Aisku, senis nepazino ant foto, kad cia jo marti, bet mergickai buvo super nemalonu, net susipyko su brangiausiuoju. O pasirodo, viskas isejo netycia: vaikinas netycia paliko namie tuos marskinukus, o tevas, ieskojo kuom cia svariu apsirengt pasitinkant marcia, rado ir uzsidejo juos
Siaip gera dovana vyrui buvo ausines. Jis labai megsta zaist kompu tai raly, tai f-1, tai siaip muzono klauso, tai nupirkau tokias dideles, virs 100 Lt sumokejau. Tai buvo patenkintas nerealiai.
O dabar padovanosiu 10 seansu gydomojo masazo stuburui - pati vaikstau pas masaziste, tvarko ji man pilvuka ir subine po gimdymo, tai jis kai suzinojo, beveik su pavydu prasitare, kad labai noretu, kad jam nugara rimtas masazistas islauzytu - nes nuo didelio darbu kruvio nuolat skauda, ir siaip prastai jauciasi. Tai pakalbejau su ja ir uzsakiau. Sitas malonumas man 200 lt atsieis, o planavau isleist apie 100 Ale ko del brangiausio nepadarysi... Tik tiek, kad tai jau nebus jam staigmena, nes turejau atsiklausti, kaip jis i tai ziuri ir plius suderinti, kad atrastu laiko. Tai cia pas jus pasigavau minti su tais puzle, jau pati save prisifotkinau (gerai, kai fotike yra islaikymas ) ir bandysiu dar sita padaryti, kad nors kiek staigmenele butu
padovanojo ji brungiausiajam (dar tik draugavo, nevede buvo) marskinelius su savo labai atvira foto, o po metu kai nuvaziavo pas jo tevus i kaima, pamate, kad tais marskineliais vilki jo tevas!!! Aisku, senis nepazino ant foto, kad cia jo marti, bet mergickai buvo super nemalonu, net susipyko su brangiausiuoju. O pasirodo, viskas isejo netycia: vaikinas netycia paliko namie tuos marskinukus, o tevas, ieskojo kuom cia svariu apsirengt pasitinkant marcia, rado ir uzsidejo juos
Siaip gera dovana vyrui buvo ausines. Jis labai megsta zaist kompu tai raly, tai f-1, tai siaip muzono klauso, tai nupirkau tokias dideles, virs 100 Lt sumokejau. Tai buvo patenkintas nerealiai.
O dabar padovanosiu 10 seansu gydomojo masazo stuburui - pati vaikstau pas masaziste, tvarko ji man pilvuka ir subine po gimdymo, tai jis kai suzinojo, beveik su pavydu prasitare, kad labai noretu, kad jam nugara rimtas masazistas islauzytu - nes nuo didelio darbu kruvio nuolat skauda, ir siaip prastai jauciasi. Tai pakalbejau su ja ir uzsakiau. Sitas malonumas man 200 lt atsieis, o planavau isleist apie 100 Ale ko del brangiausio nepadarysi... Tik tiek, kad tai jau nebus jam staigmena, nes turejau atsiklausti, kaip jis i tai ziuri ir plius suderinti, kad atrastu laiko. Tai cia pas jus pasigavau minti su tais puzle, jau pati save prisifotkinau (gerai, kai fotike yra islaikymas ) ir bandysiu dar sita padaryti, kad nors kiek staigmenele butu
Po poros dienu mano draugo gimtadienis.Mesjau kartu 4 metai, tai zinot per juos visko pridovanota Ir si karta net galvos nesuku ka padovanoti, pirksiu gal vizitinems kortelems dekla, gal laisvu ranku iranga (nes daznai vairuodamas kalba telefonu), gal pinigine...vienu zodziu su dovana problemu neturiu, bet va ka padaryti kad jo TA diena be dovanos butu nuostabi? Vakare ateis sveciai, tai apie romantiska vakariene dviese galiu pamirsti...Ryte paruosiu pusrycius, padovanosiu geliu, bet ka tokio fantastisko sugalvoti?Kas turite minciu?
QUOTE(ausrytuke @ 2005 10 06, 11:45)
gerai jums kad jusu vyrai kvepinasi, o maniskis isitikines kad kvepalus naudoja tik kitos pakraipos vyrai padovanojau vienus, tai taip ir stovi, jauciu reiks broliui atiduoti, tai bent kokia nauda bus
kur daro toki dalyka, kad ant pagalves nuotrauka uzdeda?
Nuotrauką ant pagalvės užvalkalo, kaip ir ant marškinėlių "uždeda" T-idėjų parduotuvėse. Vln man arčiausia tai - Europoje, dar mačiau Akropolyje... (kaina - A4 paveiksliuko apie 15 Lt, bet reikia savo užvalkalą atsinešti)
aš tai labai vienodai-nuobodžias dovanas dovanoju - kaklaraiščius jis pas mane pragmatikas ir visokių švelnybių-romantybių nesupranta o kaklaraištis - vistiek sunešios...
aš tai labai vienodai-nuobodžias dovanas dovanoju - kaklaraiščius jis pas mane pragmatikas ir visokių švelnybių-romantybių nesupranta o kaklaraištis - vistiek sunešios...
O as skaitau skaitau ir nieko neisrenku ka cia savo brangiausiam ir mylimiausiam padovanot, o gimtadienis jo uz savaites
Visu pirma turiu pasakyt, kad planuoju kazka apie 50 litu sumoj, kad tilptu, bet...
labai daug kas netinka
1. pinigine (netinka, nes nenesioja ir nereikia jam, turejo gera odine, atidave tevui )
2. dokumentu deklas/vyriskas rankinukas ( numes ir gules spintoj)
3. kvepalai / kosmetikos rinkinys (per tiek metu jau nezinau kiek ju pridovanojau )
4. bokalai alu (turim tiek, kad nebera kur deti, o naudojam retai - sako, skaniau is butelio )
5. Salikas (jau turi )
6. knyga (kad nelabai skaito )
7. sasagos, sage kaklaraisciui (tikrai ne pirmo butinumo daiktai ir bus nenaudojami )
8. grandinele (buvo tokia mintis, ir vyras labai apsidziaugtu, bet per brangu siuo metu... )
9. abonementas i sporto kluba (prisiportuoja darbe... )
10.megstamo zurnalo prenumerata (tokio neturi )
11. raktine (visiskai nereikalingas daiktas )
12.deklas vizitkem (gal... )
13.pelenine, ziebtuvelis (aciu dievui, neruko )
14. pakabukas raktams (turi )
15. odine uzrasu knygele (turi ir tos beveik nenaudoja )
16. gertuve (buvo tokia mintis, bet vis dar susilaikau... )
17. bilietai i koncerta+miela smulkmena (koncertuose/teatruose nesilanko, smulkmenu nemegsta... )
18. peilis (ka as zinau... )
Vienintelis dalykas kas sauna i galva, tai cekis dovanu is Romados, bet... turint omeny, kad draugai dovanos ta pati, tai kazkaip noretusi ko nors originalesnio Dar galvoju apie zvejybene kede, bet mano padety ir be masinos neisivazduoju kaip ja parsivezt, nes su viesuoju transportu man bus sunkoka...
HELP, patarkit ka nors, nes visai nebeturiu vilties
Visu pirma turiu pasakyt, kad planuoju kazka apie 50 litu sumoj, kad tilptu, bet...
labai daug kas netinka
1. pinigine (netinka, nes nenesioja ir nereikia jam, turejo gera odine, atidave tevui )
2. dokumentu deklas/vyriskas rankinukas ( numes ir gules spintoj)
3. kvepalai / kosmetikos rinkinys (per tiek metu jau nezinau kiek ju pridovanojau )
4. bokalai alu (turim tiek, kad nebera kur deti, o naudojam retai - sako, skaniau is butelio )
5. Salikas (jau turi )
6. knyga (kad nelabai skaito )
7. sasagos, sage kaklaraisciui (tikrai ne pirmo butinumo daiktai ir bus nenaudojami )
8. grandinele (buvo tokia mintis, ir vyras labai apsidziaugtu, bet per brangu siuo metu... )
9. abonementas i sporto kluba (prisiportuoja darbe... )
10.megstamo zurnalo prenumerata (tokio neturi )
11. raktine (visiskai nereikalingas daiktas )
12.deklas vizitkem (gal... )
13.pelenine, ziebtuvelis (aciu dievui, neruko )
14. pakabukas raktams (turi )
15. odine uzrasu knygele (turi ir tos beveik nenaudoja )
16. gertuve (buvo tokia mintis, bet vis dar susilaikau... )
17. bilietai i koncerta+miela smulkmena (koncertuose/teatruose nesilanko, smulkmenu nemegsta... )
18. peilis (ka as zinau... )
Vienintelis dalykas kas sauna i galva, tai cekis dovanu is Romados, bet... turint omeny, kad draugai dovanos ta pati, tai kazkaip noretusi ko nors originalesnio Dar galvoju apie zvejybene kede, bet mano padety ir be masinos neisivazduoju kaip ja parsivezt, nes su viesuoju transportu man bus sunkoka...
HELP, patarkit ka nors, nes visai nebeturiu vilties