Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

Be tavo jau minetu dovanu,Salomeja,as dar esu pirkusi:
Krepsinio apranga(geriausia visu laiku mano dovanota dovana mirksiukas.gif )
Bilietai i koki nors koncerta
Chalata
Dabar(gimtadienis pirmadieni) nupirkau dovana-ceki akiniams nuo saules.
Marskineliai su vaiko nuotrauka(tu gali su savo ar abieju)
Ranku darbo bokala
Ireminta mudvieju nuotrauka
Jau irgi nebeatsimen,nes mes taip pat jau 5.5 metu kaip kartu ax.gif
Atsakyti
Esu dovanujusi brangiajam megztini, marskinelius su spec.uzrasu "Geriau pilvas nuo alaus, nei kupra nuo mokslu" (jis tada studentas dar buvo), ceki zvejybos parduotuvej (maniakas jis sitoj srity doh.gif ), vestuviu metuku proga uzsakiau, kad i namus viena firma jam pristatytu sampano buteli puosta gelemis biggrin.gif Pagalvojau, kad nesu vyrui geliu dovanojusi, tai kaip tik, o dar tomis dienomis buvom buta ka tik nusipirke, tai sedejom basi. Ir skaniai isgerem biggrin.gif
Atsakyti
Kaip sunku su dovanom. Stai neuzilgo musu draugystes penkmetis. nu nezinau ka dovonot oi nezinau. Kiek esu pridovanojus visko. Ir laikrodi , gertuve, ziebtuveli, megstini, kazkada net telefona, pagal uzsakyma daryta pakabuti sidabro, grandineliu, kvepalu, visokiu graviruotu daiktu.

As tai 5 metuku proga sugalvojau kelione i palanga. tada buvo spalio pradzia, tai issinuomavom kambari uz 50 lt. manau tikrai nebrangiai ir labai romantiskai praleidom savatgali dviese. manau viskas bendrai kainavo apie 200lt cia su restoranu, kambariu ir kt pramogom. uz viska mokejo jis, o ideja buvo mano. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiemet sugalvojau gan originalią dovaną. Ir kaina prieinama.
Tai pasiskraidymas su dviviečiu lėktuvėliu. Veiksmas vyko Kyviškių aerodrome -15 km nuo Vilniaus. Kaina 60 Lt. už 15 min. Jų pilnai pakanka, nes toli skristi negali (reikia įvairių leidimų, jei pvz nori pamatyti Vilnių iš paukščio skrydžio).

Vyras liko sužavėtas.

Jei kam reiks, rašykite - turiu piloto mobilų. Gali susitarti kitai dienai. Bet informacijos pilna ir taip internete.
Atsakyti
Na klina tavoji dovanele tikrai originali thumbup.gif thumbup.gif
O stai ka as iteikiau saviskiui : padovanojau jam pinigine, nes reikejo ir...
sakau cia tau vietoj atviruko biggrin.gif
padaviau daug daug puzzle's gabaleliu, jis jas sudejo ir ten pamate mane vienais apatiniais (victoria secret biggrin.gif ) ir apacioje uzrasa- su gimimo diena, myliu.
na jis buvo be galo nustebes maloniai, ir sake, kad super thumbup.gif thumbup.gif
As taip pat buvau be galo patenkinta.
Zinoma isgirdau ir klausima kas forografavo manem taciau gerai, kad geriausia drauge moka fotografuoti graziai mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif:D aš savo vyrui 16metinių proga padovanojau 16 juodo karūnos šokolado medalių tongue.gif -dar su markeriu ant kiekvieno užrašiau-už 1 metus, už 2 ir t.t. thumbup.gif gražiai supakavau į skrynutę ir įteikiau biggrin.gif labai gera idėja, kai nėra pinigų thumbup.gif o vyras irgi patenkintas buvo ir ilgai žvengė biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms. Tai mano pirmasis dalyvavimas forume.
Skaičiau jūsų pasiūlymus dėl dovanos vyrui. Visi labai labai šaunūs. Dabar galiu pasidalinti ir savo mintimis.
Vyras paskutiniu metu kalba, kad smagu būtų pakeliauti po Lietuvą, apsistoti prie ežero su palapine. Pasigavau tą jo mintį ir organizuoju tokį pakeliavimą. Be to mes neturime jokios turistinės įrangos (palapinės ir t.t.). Taigi nusprendžiau viską supirkti ir suorganizuoti kelionę. Tai ir bus dovana jo 30 gimtadienio proga. Beje, turiu vieną draugų porą, kuri dažnai keliauja ir nusimano apie tokius dalykus. Jie sakė pagelbės išsirinkti ir nusipirkti viską, kas reikalinga.
Taigi palinkėkite man sėkmės. Vėliau galėsiu pranešti, ką pirkau, kur ir už kiek, bei kur keliamom.
Atsakyti
Nupirkau vyrui Mexx kvepalus, bet kaip jam idomiau pateikti? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2005 05 31, 18:21)
Nupirkau vyrui Mexx kvepalus, bet kaip jam idomiau pateikti? g.gif  g.gif  g.gif

Nupirki arbatos dezute, idek ten kvepalus ir pripilki kokios skanios sveriamos arbatos, sakyk va brnagusis skanios arbateles turesi darbe atsigerti ir paprasyki, kad jos kaip tik jums padarytu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labux,

Sunku su tais vyrų gimtadieniais ir tais dovanų pirkimais sad.gif Ir ką gi jiems padovanoti, kad nustebintum ir kad patiktų? Taigi, per šį gimtadienį saviškiui padovanojau skrydį motorizuotu parasparniu. Tai dabar su nerimu laukia tos lemtingos dienos, kai bus palankus oras ir galės skristi tongue.gif Šiaip maniškis prisibijo aukščio, bet sakau "mesk sau iššūkį" ir pirmyn... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kucikas, tavo idėja thumbup.gif

O mano vyro gimtadienis ką tik praėjo aš ir sukau galvą ką ką ką g.gif Šiaip vyras nuo darbų ir tempo pavargęs pats nieko švęsti net nesiruošė, bet pasveikinti gi vistiek reikia
...ir...
nusprendžiau padaryti gimtadienį siurprizą ax.gif
Perskambinau draugam papasakojau visiem savo idėji ir kaip clap.gif visi jai pritarė.
T.y. aš išnuomoju limuziną, kuris nieko net neįtariantį vyrą po darbo pasiima ir važiuojam pasivažinėti po miestą 1,5h, o tada pratęsimas rytietiškoj Al Divan kavinėj su super maistu, kaljanu ir pilvo šokėjom rolleyes.gif

Taigi aš išnuomoju limuziną ir taip mano dovana, o visi draugai nieko neperka dovanų ir susimeta už kavinę cool.gif

Taigi, jo tikrasis 06 02 (ketvirtadienį), bet 06 03 jam buvo darbo diena (jis kirpėjas), tai prirašiau į vakarą netikrų klientų ir tik vieną vakarop palikau tikrą (čia kad vietoj 20 val nebeigtų darbo 21;30 val doh.gif ).
Aš jį iš vakaro perspėjau, kad susitariau su kaimyne, jog jio pažiūrės mūsų mažylę, o mes eisim ramiai dviese jo gimtadienio proga pasisėdėti.
Taigi penktadienį po darbo visi draugai jau susidę į limuziną važiuoja gatve, o aš su vyru už parakės einu gatve ir staiga tas limuzina sustoja išlendą mūsų draugo galva ir... pakviečia į vidų, o ten jau visa krūva draugų.

Reikėjo pamatyti vyro veidą user posted image
Vien dėl to buvo verta organizuoti tokį siurprizą tongue.gif biggrin.gif

Ir tikrai buvo nestebintas ir dar aikčiojo kaip čia visi susirinko, juk tokie užimti g.gif,

Žodžiu viskas gavosi thumbup.gif buvo labai gera nuotaika ir begalo smagiai, bei kam kai visiškai visiškai netikėtai praleidom laiką user posted image cool.gif thumbup.gif

Įdėsiu porą foto

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Na Nikita tu cia pasistengei... vien jau is visu veidu glima suprasti kad tai buvo kazkas nerealaus... thumbup.gif
tik... jei ne paslaptis kiek kainuoja tokio limuzino nuoma valandai? ax.gif
Atsakyti