Kucikas, tavo idėja
O mano vyro gimtadienis ką tik praėjo aš ir sukau galvą ką ką ką

Šiaip vyras nuo darbų ir tempo pavargęs pats nieko švęsti net nesiruošė, bet pasveikinti gi vistiek reikia
...ir...
nusprendžiau padaryti gimtadienį siurprizą
Perskambinau draugam papasakojau visiem savo idėji ir kaip

visi jai pritarė.
T.y. aš išnuomoju limuziną, kuris nieko net neįtariantį vyrą po darbo pasiima ir važiuojam pasivažinėti po miestą 1,5h, o tada pratęsimas rytietiškoj Al Divan kavinėj su super maistu, kaljanu ir pilvo šokėjom
Taigi aš išnuomoju limuziną ir taip mano dovana, o visi draugai nieko neperka dovanų ir susimeta už kavinę
Taigi, jo tikrasis 06 02 (ketvirtadienį), bet 06 03 jam buvo darbo diena (jis kirpėjas), tai prirašiau į vakarą netikrų klientų ir tik vieną vakarop palikau tikrą (čia kad vietoj 20 val nebeigtų darbo 21;30 val

).
Aš jį iš vakaro perspėjau, kad susitariau su kaimyne, jog jio pažiūrės mūsų mažylę, o mes eisim ramiai dviese jo gimtadienio proga pasisėdėti.
Taigi penktadienį po darbo visi draugai jau susidę į limuziną važiuoja gatve, o aš su vyru už parakės einu gatve ir staiga tas limuzina sustoja išlendą mūsų draugo galva ir... pakviečia į vidų, o ten jau visa krūva draugų.
Reikėjo pamatyti vyro veidą
Vien dėl to buvo verta organizuoti tokį siurprizą
Ir tikrai buvo nestebintas ir dar aikčiojo kaip čia visi susirinko, juk tokie užimti

,
Žodžiu viskas gavosi

buvo labai gera nuotaika ir begalo smagiai, bei kam kai visiškai visiškai netikėtai praleidom laiką
Įdėsiu porą foto