Kokteiliu baras yra apie 30m nuo Ausros vartu i Senamiescio puse einant kairej pusej. Ten nedidele neonine iskaba ant duru, parasyta "Kokteiliu baras", bet as pirmiau atkreipiau demesi i virs duru sukabintas ir skirtingom spalvom apsviestas taures.
Siaip ten kainos apie 20-30 Lt uz kokteili, bet kaip minejau ir kiekiai nemazi, ir pateikimas super... Nu vienzo bent jau man tai ispudziu ilgam... noriu vel
Mano vyras niekaip negali praeiti pro visokius modeliukus, lego ir pan. Sako, et, butu sunus, tai kad pripirkciau visko... Tai va, sunus yra, truksta tik tu visokiu masinu Ir man atrodo, kad tu masinu jam reiktu labiau, negu vaikui, nes jis pirmas viska puola ardyt, ir, jo mama sake, kad ir vaikystej taip buvo. Pro jo rankas nepraejo ne vienas zaislas, visi buvo patikrinti kas yra viduj Taigi, pagalvojau ir nusprendziau, kad galbut vyrui tiktu nupirkti kokia radio bangom valdoma masina, tai butu ir link bajerio ir labai asmeniska... Kaip jus manot, patarkit, ar tiktu toks dalykelis?...
Mano vyras- programuotojas... Tai sugalvojau, kad ilgesniam laikui ji namie galėtų sulaikyti didelė, patogi odinė su ratukais ir reguliuojamais mechanizmais kėdė Va Tik pinigėlių tam reikalui nemažai teks sukrapštyti
QUOTE (raganele @ 2004 12 09, 16:43) |
Mano vyras- programuotojas... Tai sugalvojau, kad ilgesniam laikui ji namie galėtų sulaikyti didelė, patogi odinė su ratukais ir reguliuojamais mechanizmais kėdė Va Tik pinigėlių tam reikalui nemažai teks sukrapštyti |
mano vyras irgi programuotojas ir labai daug laiko praleidzia dirbdamas tai turiu tokia minti ir as kede nupirkti gera arba spaudimini kavos aparata
QUOTE (Sfinxute @ 2004 12 09, 16:58) |
mano vyras irgi programuotojas ir labai daug laiko praleidzia dirbdamas tai turiu tokia minti ir as kede nupirkti gera arba spaudimini kavos aparata |
pernai tokia dovanele dovanojau - labai patiko maniskiam
buvo ir siurprizas, nes jau buvau sestam menesiuke su pilvuku, o masiniuko neturiu...zodziu stebejosi, kaip as taip atvilkau ta kede i namus...
O as va uzsakiau zongliravimo kuokeles. Tikiuosi, kad atsius, nes pirma karta uzsakinejau internetu. Brangios, padlos, ale zinau, koks laimingas manasis bus Tik va, arteja ir gimtadienis vasari, tai jau nezinau ka reikes tam atvejui sugalvot... gal dar atplauks kokia mintis...
O kur tas kuokeles galima uzsisakyti? Kai mergino, tai vis demonstruodavo zongliravimo mena su apelsinais
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2004 12 15, 12:30)
O kur tas kuokeles galima uzsisakyti? Kai mergino, tai vis demonstruodavo zongliravimo mena su apelsinais
http://www.stiltskin.org.uk/store/
Va cia yra maniskio puslapis apie zognliravima :
http://www.tinklapis.lt/juggler/
o cia tiesiai yra nuoroda kamuoliuku siuvimo iskarpu. Jei jis prijauciantis, tai manau, kad tikrai tai ivertins:
http://www.tinklapis...kamuoliukai.htm
PARASYKITE SAVO VYRUI LAISKA... ARBA SUKURKITE EILERASTI- TIK JAM..... PATIKSTIKRAI, neabejokite.
O su kvepalais tai geras buvo bajeris- nusipirkau as brangius kvepalus vyrui dovanu, patenkintas buvo labai. Kita diena griztu as is darbo, visas butas tais kveplais kvepia, ir ziuriu- sunus puse butelio ant saves ispurskes, patenkintas, sako tokia geri kveplai:) O vyras virtuveje plusa prie vakarienes, nieko neuzuodzia:)Juokemes taip smagiai!!!!Buvo irgi labai geras priedas prie dovanos- porcija smagaus juoko! tuo smegesnio, kad kveplai ziauriai brangus:)
O su kvepalais tai geras buvo bajeris- nusipirkau as brangius kvepalus vyrui dovanu, patenkintas buvo labai. Kita diena griztu as is darbo, visas butas tais kveplais kvepia, ir ziuriu- sunus puse butelio ant saves ispurskes, patenkintas, sako tokia geri kveplai:) O vyras virtuveje plusa prie vakarienes, nieko neuzuodzia:)Juokemes taip smagiai!!!!Buvo irgi labai geras priedas prie dovanos- porcija smagaus juoko! tuo smegesnio, kad kveplai ziauriai brangus:)
Paskutiniai mylimam vyrui dovanoti daikteliai - geles ir arbatinukas - ne plikyt arbatai, o tas, kuriame verdamas vanduo ant orkaites. Tiesiog pamaciau labai labai grazu arbatinuka, idomios formos su matinem sirdelem, ir nupirkau (nors mazokas - 2-3 puodeliams). Jis liko laaabai nustebintas (maloniai!, nors tai tikrai ne vyru svajoniu dovana) ir sujaudintas. Dar pridejau skanios arbatos ir sokoladu. Per saldu vyrui? Siaip ar taip, jis JOKIO arbatinuko neturejo, o vandeni uzvirdavo keptuvej , uztat ir buvo baisiai nustebes, sake, net idejos apie tokia dovana neturejo ir kad suzavejau fainu daikteliu. Beje, dovana buvo be progos - tiesiog graziu dideliu snaigiu proga Uzuomina i siltus skanius vakarus su juo
Aš esu dovanojusi buvusiam vaikinui žiebtuveli, kadangi mego juos kolekcionuoti ir dar paprasiau kad kitoje žiebtuvelio puseje išgraviruoti labai gražius žodžius. Tai buvo laaaaabiausiai nustebes ir nudžiuges.
O savo vyrui esu dovanojusi sidabrine vyriska grandinele, vyriska rankine dokumentams ir t.t................
O pati graziausia dovana MANO vyrui buvo musu DUKRYTE Geresnes ar idomesnes dovanos kaip VAIKELIS ir nesugalvosi
O savo vyrui esu dovanojusi sidabrine vyriska grandinele, vyriska rankine dokumentams ir t.t................
O pati graziausia dovana MANO vyrui buvo musu DUKRYTE Geresnes ar idomesnes dovanos kaip VAIKELIS ir nesugalvosi
Aš vyrui irgi dovanosiu aktų nuotraukas. Jis tikrai bus nustebęs. Kad fotografavausi, tai žino. Nes po fotosesijos atvažiavo su vaiku pasiimti, o aš buvau su tooookiu makiažu Jis viską suprato. Tik paklausė kas fotografavo: moteris ar vyras Dabar beliko sulaukti nuotraukyčių ir pabaigti siurprizą.