Na aš gan įdomią dovaną radau
http://www.dovana.lt...a-vyrui/?lang=2
QUOTE(lauksna @ 2007 10 20, 19:15)
o gal patiktų geras teleskopas? Man atrodo, kad būtų įdomu, bent jau netikėta. Be to, ir gana vertinga.
fantastika, man si ideja labai patinka, aciu!! super
Sveikos sugalvojau vyrui siemet Kaledom tokia untymia dovana padovanot- savo aktu albuma, na gal ne visai tai taip vadinas,na tiesiog graziu menisku manes ne visai apsirengusios nuotrauku nes visokie ten dirzai ,pinigines, chalatai, tapkes ir kvepalai jau atsibode noriu kazko idomesnio, tegu ir nepraktisko...o tokia dovana manau jam labai labai patiktu.tik vat dabar nezinau i ka man kreiptis,kazkaip nesinori eit pas bile koki fotografa, nusirengt ir db fotkinkit mane be to, labiau noreciau ,kad fotografe butu moteris, kazkaip jaukiau butu ir aiku, kad nekainuotu kokio 1000...gal kas gali patart kur kreiptis???Vilniuje...
Sveikos merginos, gal kas gali ka pasiulyti, mano vyrui bus 25 o as niekaip nesugalvoju ka padovanoti, jei gimtadienis butu vasara tai tikrai padovanociau koki suoli su parasutu ar panasiai, bet dabar lapkricio pabaigoje
noreciau ka nors na nezinau....
hobis jo medziokle, bet.... ne velnio nenusimanau apie ja ir nezinau ka galeciau jam padovaoti. manau kad jei gauti ka is tos srities butu laimingas
esu pasimetusi, nors dar ir visas menuo, bet vistiek galvos skausmas
hobis jo medziokle, bet.... ne velnio nenusimanau apie ja ir nezinau ka galeciau jam padovaoti. manau kad jei gauti ka is tos srities butu laimingas
QUOTE(Vikauoga @ 2007 10 24, 14:58)
Sveikos merginos, gal kas gali ka pasiulyti, mano vyrui bus 25 o as niekaip nesugalvoju ka padovanoti, jei gimtadienis butu vasara tai tikrai padovanociau koki suoli su parasutu ar panasiai, bet dabar lapkricio pabaigoje
Aš taip pat tokio amžiaus vyrui ieškau dovanos, bet niekaip nesugalvoju ką
Užsukit į medžiotojų parduotuvę, ten būna įvairių aksesuarų medžiotojams. Gal kas kris į akį
QUOTE(ANDI @ 2007 10 25, 01:01)
Aš taip pat tokio amžiaus vyrui ieškau dovanos, bet niekaip nesugalvoju ką
Užsukit į medžiotojų parduotuvę, ten būna įvairių aksesuarų medžiotojams. Gal kas kris į akį
Reiks bandyti eiti ieskoti kazko is sios srities
QUOTE(Vikauoga @ 2007 10 25, 17:35)
Reiks bandyti eiti ieskoti kazko is sios srities
jeigu buvai nusiteikusi tiek išleist pinigų, kiek kainuoja šuolis parašiutu, tai gal geriau padovanok dovaną sau ir jam pasiskaitinėk čia pvz ypatingas pasiūlymas dviems itin romantiškame kambaryje parai + pusryčiai + 1 val vip pirtelės su baseinu (joje būsit tik dviese, konfidencialumas užtikrintas ir jei norėsit ten galėsit iš jų restorano pvz uzisakyti gėrimų) kainuoja 277 lt. + jei nori kambarį gali išpuošti gyvomis gėlėmis, tp gali į jį užsisakyti vakarienę, tp gali pirtelėje užsisakyti masažą, 25 lt, tik minusas, kad šiuo metu masažistą turi tik vyruką bet tokiu atveju gali uzsisakyti jei norite masažo gretimais esančioje tulpės sanatorijoje, jie tp užsako. Vat ir apturėsite super romantišką savaitgalį ir bus dovana abiems, ne tik vyrui aš jau užsakiau, lb laukiu, db nete renku ero muziką, įsirašysiu cd, sakiau užrišiu vyrui akis ir nuvešiu ten, atrišiu, tik kai bus kambary, o visą kelią lai klauso romantinės muzikos ir nusiteikinėja vakarui
QUOTE(Vikauoga @ 2007 10 24, 15:58)
mane irgi tokia pati problema kamuoja vyrui irgi 25 metai jis gimtadienio nedaro, bet as bent noriu kazka tokio padaryti ispudingo. na dovana mazdaug kazka jau esu numaciusi bet nz kaip iteikti ispudingai.
Papildyta:
na parosiutu suoli tai kazkaip nedrysciau vyrui dovanoti jam tokie ekstremalus ispudziai nepatinka jauciu buciau nesuprasta jei tokia dovana padovanociau. na pirteleir visa kita cia jua suitariau s uvyru kad per jo gimce savaitgali dviese mausim i druskininkus tai tas atkrinta.
Maniskiui irgi lapkricio pabaigoje bus 25metukai Tai as padovanosiu kelione i Roma Jis domisi viskuo, kas rieda dviem ratais , tai Italaijoj gal rasim ir kazka su tuo susijusio, bus proga nupirkti
O siaip gera dovana (na bent jau maniskiui ) tai butu pasivazinejimas kartingais, nusivedimas i tira, pirteles, masaziuku uzsakymas, nusivedimas i dviraciu ar motociklu parduotuve ir kazko gero isrinkimas
O siaip gera dovana (na bent jau maniskiui ) tai butu pasivazinejimas kartingais, nusivedimas i tira, pirteles, masaziuku uzsakymas, nusivedimas i dviraciu ar motociklu parduotuve ir kazko gero isrinkimas
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.