O mes esame iš provincijos, tuokėmės Vilniuje, nes aš tada ten dirbau, todėl pareiškimus buvo paprasčiau nunešti, negu važiuoti į gimtąjį miestą. Po sutuoktuvių važiavome švesti į Trakus, todėl dabar kiekvienais metais šią dieną važiuojame į Trakus, būna ir pramoga kažkur išvažiuoti ir gražus prisiminimas
hmmm tokia pati ir man problema ishkilo... ishvazhiuoja mano draugas metams i shvedija mokytis ir ash labai noreciau jam ka nors padovanoti su ishvazhiavimu... tik vat didziausia problema kad nezhinau ka! :/ noreciau tokio daikto kad dazhnai butu shalia ir visada mane galetu atsiminti... pvz jis man padovanojo raudono ir balto aukso zhieda su brilijantu... noreciau jam panashiai atsidekoti.. gal turite kokiu ideju?
Mano manymu neblogai butu uzsakyti kokias 3 valandas arkliu pajodineti. Ir dar paprasyti,kad arkli neprajodineta duotu,triju valandu uztektu,tai paskui visa savaite ramus butu ir sekanti karta kvepalai tikra dovana pasirodytu
as sugalvojau savo vyruciui padovanoti maikute su savo ir sunaus nuotraukele ir uzrasu na tikrai labai sunku sugalvoti kazka originalaus, tai kazkaip akropoli akys uzkliuvo. na o reakcija pamatysiu sausio pabaigoj
QUOTE (Laiminga @ 2004 05 28, 12:37) |
Karta nugirdau vyra draugams sakant, kad jis mano spyglius jau aplauze (nes anksciau tai labai spygliuota buvau)... Tai per gimtadieni padovanojau kaktusa su ilgais ilgais spygliais, o ant vieno spyglio uzmoviau lapeli su uzrasu: "Man gal spyglius tu ir aplauzei, bet tai dar nereiskia, kad daugiau gyvenime niekad nesusibadysi. Myliu". Brangusis labai zvygavo ir ta kaktusa su uzrasu visiems po nosim po to koki pusmeti kaisiojo... |
Nu jegele, tai bent dovanele, maniskiui irgi tokai patiktu ir labai suprastu toki jumoro jausma, tik beda maniskis taip neskao, akd man aplauze..:-))))
As naujiems metams tai nupirkau standartine dovana, nupirkau megztini, toki kuri pati noreciau kad nesiotu. Pati neikalbeciau nieko pirkti, nes sako jam nieko nereikia, o cia dovana, taigi siek tiek prasisukau, niekur nedings..:-))))
O viena karta padovanojau gimtadieniui pilstoma alu (3L), kaip jam paitko, nes labai alu megsta, tai pagalvojau kaip cia prasisukus pigiai, nes tuo metu tik studijavau ir pinigeliu nebuvo ypatingai daug.
As savo diedui pernai per Kaledas padovanojau slipsa su elniais, toki raudona, o kadangi labai patiko, tai turejo ji deveti ta pati vakara, kalediniame ziburelyje Dar sake, kad mums labai derintusi, jei as ragus uzsideciau, bet deja niekur ju neradom kai prireike
Maniškis manęs paprašė stalinio šviestuvo Kalėdom
Kažkaip man visai nekokia dovana atrodo...
Kol kas dar nieko nesugalvojau. Jo hobis automobiliai, todėl man labai sunku kažką sugalvoti, nes visokie kvepalai, apatiniai, piniginės, papkės, drabužiai jau dovanoti.
Gelbėkit!
Kažkaip man visai nekokia dovana atrodo...
Kol kas dar nieko nesugalvojau. Jo hobis automobiliai, todėl man labai sunku kažką sugalvoti, nes visokie kvepalai, apatiniai, piniginės, papkės, drabužiai jau dovanoti.
Gelbėkit!
Maniškis Kalėdinę dovaną jau užsisakė - tokią didelę knygą apie sportą (apie 80Lt). Ba jis labai skaitovas. Na romanų jis neskaito, bet visokias istorines, apie karą, apie lėktuvus tik padavai.
Bet norėčiau prie tos knygos dar kokį mielą daiktelį jam pridėt. Gal kokius vyriškus stringus? Tik nežinau, kaip reaguos Bet vis linksmiau. Dar galvoju pasidairyt po sexo prekių parduotuvę...
Bet norėčiau prie tos knygos dar kokį mielą daiktelį jam pridėt. Gal kokius vyriškus stringus? Tik nežinau, kaip reaguos Bet vis linksmiau. Dar galvoju pasidairyt po sexo prekių parduotuvę...
Savo turto užklausiau apie dovanas, tai atsakymas buvo konkretus: "su išliekamąja verte". Išeitų, kad kokia padovanota paslauga kaip ir netiktų (kažin, ar įspūdžiai jam pasirodytų išliekamai vertingi?). O apskritai, mano žioplys pusę dovanų pametė (laikrodį, piniginę, auksinę grandinę). Tai sprendžiu dilemą: kad išliktų ir būtų vertinga HELP
Pernai per kaledas padovanojau savajam bilietus i miuzikla apie kuri jis ilgai svajojo.Nusoviau vienu suviu du zuikius ir pati pasiziurejau ir vyreli nustebinau
Na va, vakar buvom Kokteiliu bare prie Ausros vartu... Jega... Stipriai visiems rekomenduoju apsilankyt... Itin intymi aplinka - sviesa sklinda tik nuo daugybes mazyciu zvakuciu, sale nediduke, zmoniu nedaug, kokteiliu pasirinkimas fantastiskas, aptarnavimas super, o dar kai atnesa 0,5l dydzio taure su tikra ta zodzio prasme sviecianciu kokteiliu, apkabinetu ivairiausiais vaisiais tai belieka tik akis ispusti
ispudziu dar kokiai savaitei pakaks.
O kad nuo temos nenukrypt, tai diena nusiunciau vyrui laiska i darba per skubiu siuntu tarnyba su daug zadanciu laisku ir prezervatyvu viduje... O bare padovanojau... na toki intymu ziedeli... ipakuota kaip tikra zieda - i juvelyrine dezute Vyras sureagavo visom prasmem
ispudziu dar kokiai savaitei pakaks.
O kad nuo temos nenukrypt, tai diena nusiunciau vyrui laiska i darba per skubiu siuntu tarnyba su daug zadanciu laisku ir prezervatyvu viduje... O bare padovanojau... na toki intymu ziedeli... ipakuota kaip tikra zieda - i juvelyrine dezute Vyras sureagavo visom prasmem