bandau perskaityti tema ieskant patarimo del dovanu, tikrai fainu ideju yra tik toks ispudis kad nekasdieniski skrydziai ir suoliai labai jau kasdieniski darosi...
o man reik dovanos vyro "verslo kolegai" su kuriuo retsykiais seimom bendraujam, 30 meciui, bet ten sunkus atvejis - va gavo skrydi oro balionu, tai nesugebejo pasinaudot kol laikas baigesi...

ka cia padovanojus
Vyro imone jam dovanos mano akim gera dovana - ala laikrodi - sirdies ritmo monitoriu, skaiciuojanti kalorijas. Cia sportuojantiems/begiojantiems nerealus daiktas ir siaip idomu. Pati tokio noreciau
Mano vyrui kadais labai tiko trimatis puzlis - gaublys, susidedantis is puzliu. Yra zaislu parduotuvese...
o as kadais per metines tiesiog ant lipnaus lapuko parasiau "labai tave myliu" ir prilipdziau spinteles vonioj viduje ant sieneles toj vietoj kur stovi jo skutimosi irankiai - zinokit kokie 4 metai kabo tas lapukas, ir jis vis dziugauja kad malonu ryte rasti
dar vis laukia savo eiles ir progos kada nors - imantrus cd deklas statomas ant grindu (kol kas yra kas ta dekla gerai papurtytu, tai atidedu velesniems laikams)