Penktadieni mano vyro gimtadienis. Sugalvojau tokia dovana: paimti ji po darbo ir nuvesti pasimegauti turkiskos pirties proceduromis (pilingas,sauna, masazas) ir padovanoti kvepalus, senai jo noretus. Po to gristume namo ir lauktu vakariene su tevais (cia pas mus iprasta). Ka manote?
Buvo dar ideja kartu pasimegaut turkiska pirtim, bet tada tektu atsisakyti kvepalu, nespeciau vakarienes paruosti ir gal pagalvotu, kad cia nelabai kaip dovana gaunasi..
Labutis merginos, na tikrai čia neblogų idėjų galima rasti dėl dovanų. Mano vyro 30-metis ketvirtadieni. Galvoju pirkt arba kvepalus arba vonios rinkinį.
[quote=Nikita,2005 06 09, 19:11]
Kucikas, tavo idėja
O mano vyro gimtadienis ką tik praėjo aš ir sukau galvą ką ką ką Šiaip vyras nuo darbų ir tempo pavargęs pats nieko švęsti net nesiruošė, bet pasveikinti gi vistiek reikia
...ir...
nusprendžiau padaryti gimtadienį siurprizą
Perskambinau draugam papasakojau visiem savo idėji ir kaip visi jai pritarė.
T.y. aš išnuomoju limuziną, kuris nieko net neįtariantį vyrą po darbo pasiima ir važiuojam pasivažinėti po miestą 1,5h, o tada pratęsimas rytietiškoj Al Divan kavinėj su super maistu, kaljanu ir pilvo šokėjom
Taigi aš išnuomoju limuziną ir taip mano dovana, o visi draugai nieko neperka dovanų ir susimeta už kavinę
]
Cia tai fantastika, maniskiui tikrai patiktu...
Jis nevertina matereliu dalyku, jam geriau romantiskas pasibuvimas, ar kas nors laaabai juokingo.
Pernai buvau senamadiskai pagaminusi gardzia vakariene, aplink lova nuo pat lubu iki grindu pakabinau uzuolaidas, ant lempos uzdejau raudona skarele, kad butu prietema... zvakes, seksualus naktinukai ir nuo pat laukiniu duru, iki uzdarytu kambario duru isdeliojau mazas zvakutes. Po viso to dar lauke aromatinga vonia. Tik daugiau ziedlapiu nuo roziu i ja nemesciau, nemalonu maudytis, limpa visur.
Kucikas, tavo idėja
O mano vyro gimtadienis ką tik praėjo aš ir sukau galvą ką ką ką Šiaip vyras nuo darbų ir tempo pavargęs pats nieko švęsti net nesiruošė, bet pasveikinti gi vistiek reikia
...ir...
nusprendžiau padaryti gimtadienį siurprizą
Perskambinau draugam papasakojau visiem savo idėji ir kaip visi jai pritarė.
T.y. aš išnuomoju limuziną, kuris nieko net neįtariantį vyrą po darbo pasiima ir važiuojam pasivažinėti po miestą 1,5h, o tada pratęsimas rytietiškoj Al Divan kavinėj su super maistu, kaljanu ir pilvo šokėjom
Taigi aš išnuomoju limuziną ir taip mano dovana, o visi draugai nieko neperka dovanų ir susimeta už kavinę
]
Cia tai fantastika, maniskiui tikrai patiktu...
Jis nevertina matereliu dalyku, jam geriau romantiskas pasibuvimas, ar kas nors laaabai juokingo.
Pernai buvau senamadiskai pagaminusi gardzia vakariene, aplink lova nuo pat lubu iki grindu pakabinau uzuolaidas, ant lempos uzdejau raudona skarele, kad butu prietema... zvakes, seksualus naktinukai ir nuo pat laukiniu duru, iki uzdarytu kambario duru isdeliojau mazas zvakutes. Po viso to dar lauke aromatinga vonia. Tik daugiau ziedlapiu nuo roziu i ja nemesciau, nemalonu maudytis, limpa visur.
tikrai idomiu minciu prisirinkau
na, perskaiciau visa tema, radau labai daug ideju bet deja, ne brangiojo artejanciam gimtadieniui jau padariau dovanu sarasa i prieki, kaledoms, metinems, valentino dienai, bet ka padovanot gimtadieniui siam neisivaizduoju kazkaip niekas netinka
o as tokia savo minti galiu pameteti, kazkada tokia skania staigmena kepiau
parasiau sveikinima ant kalkes (tokios permatomos, panasu i sviestini popieriu), tada ji sukarpiau po viena zodi uzsiminkiau teslos ir padariau atrodo 16 sausainuku (tiek menesiu kartu buvom), ir i kiekviena sausainuka imontavau po lapeli
tai MB turejo suvalgyti sausainukus ir sudelioti idomu sveikinima
beje, ir mane pavaisino kiek supratau tai jam labai patiko toks originalus sveikinimo budas
o as tokia savo minti galiu pameteti, kazkada tokia skania staigmena kepiau
parasiau sveikinima ant kalkes (tokios permatomos, panasu i sviestini popieriu), tada ji sukarpiau po viena zodi uzsiminkiau teslos ir padariau atrodo 16 sausainuku (tiek menesiu kartu buvom), ir i kiekviena sausainuka imontavau po lapeli
tai MB turejo suvalgyti sausainukus ir sudelioti idomu sveikinima
beje, ir mane pavaisino kiek supratau tai jam labai patiko toks originalus sveikinimo budas
QUOTE(zuasta @ 2007 09 24, 14:59)
Artėja vieno šeimos draugo 40-metis, tai sugalvojau nupirkti kaljaną ,Tik nieko apie juos neišmanau . Kur Kaune galėčiau rasti?
Maciau akropolyje
Na va praėjo jau vyro gimtadienis, tai padovanojau tokį rinkinuka iš "Spalvotų kvapų": vonios putas , druskos vonios ir muilo. Tai labai patiko
Ką padovanoti daug automobiliu ir lėktuvais keliaujančiam vyrui?
QUOTE(Smulkmena @ 2007 10 10, 14:04)
Ką padovanoti daug automobiliu ir lėktuvais keliaujančiam vyrui?
dovanociau masazu cikla, ypac nugarai
nes jiems labai nugaros nukencia nuo nuolatinio sedejimo auto
Visi patarimai idomus, bet man norisi kazko orginalaus, naujo. Mes svesim 12-os metu kartu sukaktuves, taigi noriu ji nustebinti. Is daiktu nelabai noriu ka dovanoti, nes bus dar Kaledos ir gimtad., bet idomios idejos padetu. Plius, jis nera didelis romantikas, todel zvakiu sviesa jo nenustebinsi, bet gal kitais maloniais dalykeliais. Gal kas padesit sugalvot?
QUOTE(pupa7775 @ 2007 10 11, 21:34)
Visi patarimai idomus, bet man norisi kazko orginalaus, naujo. Mes svesim 12-os metu kartu sukaktuves, taigi noriu ji nustebinti. Is daiktu nelabai noriu ka dovanoti, nes bus dar Kaledos ir gimtad., bet idomios idejos padetu. Plius, jis nera didelis romantikas, todel zvakiu sviesa jo nenustebinsi, bet gal kitais maloniais dalykeliais. Gal kas padesit sugalvot?
Nebrangi, linksma ideja:
pagalvok ka tavo antra puse megsta? Sakysim manishkis megsta rafaelo saldainius, ledus, krabu kojeles ir t.t.. Supakuociau keleta dezuciu, vienoj 12 rafaelo saldainiu, kitoj 12 porciju ledu, trecioj -shaldytos krabu kojos:)..
O kai viska iteiksi, pasiimk 8 draugus ir atvaziuok pas 6663, atshvesim kartu..Musu bus 12!
QUOTE(6663 @ 2007 10 11, 13:52)
Nebrangi, linksma ideja:
pagalvok ka tavo antra puse megsta? Sakysim manishkis megsta rafaelo saldainius, ledus, krabu kojeles ir t.t.. Supakuociau keleta dezuciu, vienoj 12 rafaelo saldainiu, kitoj 12 porciju ledu, trecioj -shaldytos krabu kojos:)..
O kai viska iteiksi, pasiimk 8 draugus ir atvaziuok pas 6663, atshvesim kartu..Musu bus 12!
labai skaniai tu cia pasiulei.. Reiks apie tai pagalvoti.
Na kas dar su idejom?