QUOTE(LABUSKA @ 2007 09 20, 12:10)
Aš savo vyrui per gimtadienį žadu padovanoti sidabrinę grandinėlę ant kaklo.
Auksinę dovanosiu vėliau, kai "pasens" daugiau
Žadu namuose paslėpti daug kortelių su mažytėmis dovanėlėmis (maniškis smaližius, tai prie kortelės įdėsiu tai saldainį, tai dar kokį skanėstą), o paskutinėj kortelėj bus nuoroda, kad pagrindinė dovana pas mane. Tada jam padovanosiu grandinėlę
Auksinę dovanosiu vėliau, kai "pasens" daugiau
Žadu namuose paslėpti daug kortelių su mažytėmis dovanėlėmis (maniškis smaližius, tai prie kortelės įdėsiu tai saldainį, tai dar kokį skanėstą), o paskutinėj kortelėj bus nuoroda, kad pagrindinė dovana pas mane. Tada jam padovanosiu grandinėlę
mano vyro gimtadienis ryt, tai sugalvojau kaip ji pasveikinti uzejau cia, ziuriu o gi beveik ta pati sugalvojau kaip ir tu tik as dovanosiu ne grandinele, ja dovanojau pernai o kvepalus.idejau juos i didesne dezute ir apmeciau susuktais ivairiaspalviais palinkejimais.dezute uzdariau ir uzrakinau su spynele, o rakta pasikabinsiu ant kaklo.prislepsiu nuorodu.paskutineje parasyta "jei isties tu zmona myli, TAI irodyt jai turi, o tada be abejones dovana paimt gali' (cia kad ir man siokia tokia atrakcija butu, paziuresim kaip jis man savo meile irodys).galiausiai atiduosiu jam rakciuka, bet priversiu dar dezute susirasti, tegu pasistengia, vis ne tas nuobodus dovanos iteikimas