Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

QUOTE(LABUSKA @ 2007 09 20, 12:10)
Aš savo vyrui per gimtadienį žadu padovanoti sidabrinę grandinėlę ant kaklo.
Auksinę dovanosiu vėliau, kai "pasens" daugiau lotuliukas.gif
Žadu namuose paslėpti daug kortelių su mažytėmis dovanėlėmis (maniškis smaližius, tai prie kortelės įdėsiu tai saldainį, tai dar kokį skanėstą), o paskutinėj kortelėj bus nuoroda, kad pagrindinė dovana pas mane. Tada jam padovanosiu grandinėlę 4u.gif

mano vyro gimtadienis ryt, tai sugalvojau kaip ji pasveikinti uzejau cia, ziuriu o gi beveik ta pati sugalvojau kaip ir tu smile.gif tik as dovanosiu ne grandinele, ja dovanojau pernai o kvepalus.idejau juos i didesne dezute ir apmeciau susuktais ivairiaspalviais palinkejimais.dezute uzdariau ir uzrakinau su spynele, o rakta pasikabinsiu ant kaklo.prislepsiu nuorodu.paskutineje parasyta "jei isties tu zmona myli, TAI irodyt jai turi, o tada be abejones dovana paimt gali' (cia kad ir man siokia tokia atrakcija butu, paziuresim kaip jis man savo meile irodys).galiausiai atiduosiu jam rakciuka, bet priversiu dar dezute susirasti, tegu pasistengia, vis ne tas nuobodus dovanos iteikimas
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 09 24, 14:59)
Artėja vieno šeimos draugo 40-metis, tai sugalvojau nupirkti kaljaną ,Tik nieko apie juos neišmanau verysad.gif . Kur Kaune galėčiau rasti? g.gif

kur pirkti Kaune, tai negaliu patarti, nes negyvenu ten, bet esu girdėjusi tokį dalyką apie kaljanus: turi būti kiek galima didesnis indas kur pilasi vanduo, tada ten geriau traukiasi ar kažkaip kitaip... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Capriciossa @ 2007 09 25, 20:55)
kur pirkti Kaune, tai negaliu patarti, nes negyvenu ten, bet esu girdėjusi tokį dalyką apie kaljanus: turi būti kiek galima didesnis indas kur pilasi vanduo, tada ten geriau traukiasi ar kažkaip kitaip...  ax.gif

Ačiū ir už tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Capriciossa @ 2007 09 25, 20:55)
kur pirkti Kaune, tai negaliu patarti, nes negyvenu ten, bet esu girdėjusi tokį dalyką apie kaljanus: turi būti kiek galima didesnis indas kur pilasi vanduo, tada ten geriau traukiasi ar kažkaip kitaip...  ax.gif

Dar labai svarbus sandarumas. Per visus užsukimus, žarnelės įkišimo vietą turi būti labai sandaru. Tik kaip tai patikrinti - neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuke133 @ 2007 09 25, 17:04)
mano vyro gimtadienis ryt, tai sugalvojau kaip ji pasveikinti uzejau cia, ziuriu o gi beveik ta pati sugalvojau kaip ir tu smile.gif tik as dovanosiu ne grandinele, ja dovanojau pernai o kvepalus.idejau juos i didesne dezute ir apmeciau susuktais ivairiaspalviais palinkejimais.dezute uzdariau ir uzrakinau su spynele, o rakta pasikabinsiu ant kaklo.prislepsiu nuorodu.paskutineje parasyta "jei isties tu zmona myli, TAI irodyt jai turi, o tada be abejones dovana paimt gali' (cia kad ir man siokia tokia atrakcija butu, paziuresim kaip jis man savo meile irodys).galiausiai atiduosiu jam rakciuka, bet priversiu dar dezute susirasti, tegu pasistengia, vis ne tas nuobodus dovanos iteikimas

nereali ideja su tuo rakciuku smile.gif reiks kada pasinaudoti ja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2007 08 24, 12:33)
Mačiau daug kas dovanoja mašinos numerius su vardu, bet niekur nerandu, kur Vilniuje juos gamintų, nes jei Regitroj tai kainuoja keletą tūkst. blink.gif
Gal kas zinot Vilniuje keleta adresų?

Zinau kur Vilniuj daro tokius numerius. ax.gif Prie Savanoriu Hyperrimi yra Kodako atelje, jie dar reminimu uzsiimineja. Tai ten galima uzsisakyti lipduka- masinos numerius. Atrodo kaip tikri, tik kad vazinet nelabai su jais galima tongue.gif
Bet gera ideja, vyrams turetu tokia dovana patikti bigsmile.gif
Atsakyti
galiu biski pakomentuoti apie kaljanus, nes biski renku juos t.y. atsivezu is saliu kur juos tardiciskai ruko.
Vienas ne asmeninis pastebejimas o pamokymas is uzkietiejusiu rukaliu, indas tokios dideles itakos neturi, jis turi buti proporcingas, labai dyyydelis nepatogus ir per platus neapsems metalines rukomosios dalies, kuri isikisa i vandeni.

Na gerai bet apie viska is eiles:
1. Paprasyk pakelti atskirai metaline kaljano dali(ji isirenka), ji turi buti sunki.
2. Apziurek kad visuose surenkamuose dalyse, vamzdelyje, metalines ir stiklines dalies susilietimo vietoje, keramines dalies tabako ir metalines dalies susilietimo vietoje butu gumines tarpines (per jas nepatenka oras)
3. vandens reikia pilti truputuka daugiau nei pusu(net puse) indo
4. sudek tabaka, aptraukt folija, atkirai ikurk angliuka irduok prasikurenti

Viskas tokie mano patarimai rukant kaljana ir isirenkant ji ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 27 rugsėjo 2007 - 07:20
QUOTE(xxkamane @ 2007 09 27, 08:18)
galiu biski pakomentuoti apie kaljanus, nes biski renku juos t.y. atsivezu is saliu kur juos tardiciskai ruko.
Vienas ne asmeninis pastebejimas o pamokymas is uzkietiejusiu rukaliu, indas tokios dideles itakos neturi, jis turi buti proporcingas, labai dyyydelis nepatogus ir per platus neapsems metalines rukomosios dalies, kuri isikisa i vandeni.

1. Paprasyk pakelti atskirai metaline kaljano dali(ji isirenka), ji turi buti sunki.
2. Apziurek kad visuose surenkamuose dalyse, vamzdelyje, metalines ir stiklines dalies susilietimo vietoje, keramines dalies tabako ir metalines dalies susilietimo vietoje butu gumines tarpines (per jas nepatenka oras)

Labai ačiū notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2007 09 26, 18:06)
nereali ideja su tuo rakciuku smile.gif reiks kada pasinaudoti ja  thumbup.gif

dziaugiuosi, kad patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2007 09 27, 08:18)

Esu vaikinui padovanojus kaljana (Kaledu proga:)..Pora patarimu (jei isigysi):
Vandeni galima maishyti su alkoholiu ( kaljano kavinese yra netgi meniu, ishsirenki norima alkoholi ir tabako rushi) - tada skaniau traukiasi dumas. Ir tabako rushiu yra labai daug, rinkis skaniausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 09 28, 17:20)
Esu vaikinui padovanojus kaljana (Kaledu proga:)..Pora patarimu (jei isigysi):
Vandeni galima maishyti su alkoholiu ( kaljano kavinese yra netgi meniu, ishsirenki norima alkoholi ir tabako rushi) - tada skaniau traukiasi dumas. Ir tabako rushiu yra labai daug, rinkis skaniausia smile.gif

Nu neblogi patarimai smile.gif .Reiks pasinaudoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 09 28, 18:51)
Nu neblogi patarimai  smile.gif .Reiks pasinaudoti  mirksiukas.gif

smile.gif
Atsakyti