Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

QUOTE(xxkamane @ 2007 09 20, 13:18)
Amzinai turiu beda ka padovanoti vyrui.
as jam 30 meciu sugalvojusi buvau apie skrydi oro balionu, na galvoju va cia tai staigmena. Na bet galvoju del visa pikto paklausiu ar noretu. pasiziurejo i mane ir sako: "Nu ziani, kai as islipsiu is to baliono, pragulejes ant dugno. tai jau bek lotuliukas.gif
aisku, supratau, teko pirkt suni lotuliukas.gif

Na o siais metais, 32 metu proga uzsakiau vynine pas kalvi,paprasiau jog uzsakyma pristatytu ta pacia diena. grizau namo anksciau ir sudejau i ja gero vyno butelius, dar jinai tokia meniska , galima taures sukabinti, sukabinau taures. Padariau torta, sukaisiojau zvakutes 32 ir kai jau isgirdau jog jis grizta (laukiau ziuredama pro langa) uzdegiau ir pasitikau su tortu.
Liepiau uzminti nora ir uzpusti jas, sakydama jog dovanoju nora.
Buvo nerealiai patenkintas.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kokia isradinga zmona thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super mirksiukas.gif
O del to baliono tai prisijuokiau hihihi.gif
Atsakyti
Aciu labai Jolita.Martyna, bet mano vyras irgi neprastesnis, man gimtadienio proga(gimusi vasara) padovanojo rozyna, as apie ji nieko nezinojau, griztu po darbo, o mane vyras su sunumi pasitinka, prie terasos nuostabus, profesionaliai irengtas rozynas, na ir aisku mazas originalus papuosaliukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2007 09 20, 15:18)
Amzinai turiu beda ka padovanoti vyrui.
as jam 30 meciu sugalvojusi buvau apie skrydi oro balionu, na galvoju va cia tai staigmena. Na bet galvoju del visa pikto paklausiu ar noretu. pasiziurejo i mane ir sako: "Nu ziani, kai as islipsiu is to baliono, pragulejes ant dugno. tai jau bek lotuliukas.gif
aisku, supratau, teko pirkt suni lotuliukas.gif

Na o siais metais, 32 metu proga uzsakiau vynine pas kalvi,paprasiau jog uzsakyma pristatytu ta pacia diena. grizau namo anksciau ir sudejau i ja gero vyno butelius, dar jinai tokia meniska , galima taures sukabinti, sukabinau taures. Padariau torta, sukaisiojau zvakutes 32 ir kai jau isgirdau jog jis grizta (laukiau ziuredama pro langa) uzdegiau ir pasitikau su tortu.
Liepiau uzminti nora ir uzpusti jas, sakydama jog dovanoju nora.
Buvo nerealiai patenkintas.

Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2007 09 20, 16:38)
Aciu labai Jolita.Martyna, bet mano vyras irgi neprastesnis, man gimtadienio proga(gimusi vasara) padovanojo rozyna, as apie ji nieko nezinojau, griztu po darbo, o mane vyras su sunumi pasitinka, prie terasos nuostabus, profesionaliai irengtas rozynas, na ir aisku mazas originalus papuosaliukas ax.gif

Super thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai padovanosiu didžiulį kaktusą (labai juos mėgsta), arba tokią sexy skulptūrą kur vyro ir moters kūnai 'susisukę' taip gražiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2007 09 20, 14:38)

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif koks tavo vyras saunuolis,kaip faina,ale ir fantazija pas abu wub.gif wub.gif wub.gif
O as radau dovana,kuri laaabai patiktu mano vyrui,deja tiek pinigeliu man gaila isleisti blush2.gif tai skydis MIG naikintuvu Rusijoje tik.........19999 blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 21 rugsėjo 2007 - 12:53
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 09 21, 12:53)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif koks tavo vyras saunuolis,kaip faina,ale ir fantazija pas abu wub.gif  wub.gif  wub.gif
O as radau dovana,kuri laaabai patiktu mano vyrui,deja tiek pinigeliu man gaila isleisti blush2.gif tai skydis MIG naikintuvu Rusijoje tik.........19999 blush2.gif

oj cia devynetu ne per daug? lotuliukas.gif
siaip tai jauciu vyras is laimes nualptu! Arba kokiu BTRu irgi manau neblogai butu, o dar jei pavairuoti paciam duotu! ax.gif
bet deja labai ilgai taupyti reiks verysad.gif
Atsakyti
maniskio jau ryt gimtadienis doh.gif dovanosiu play station laugh.gif zinau kad labai nori laugh.gif uzpraita gimtadieni padovanojau masinyte su pultu, ale tokia greit labai vazinejancia, sustra laugh.gif patinka jam tokie visokie laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2007 09 23, 13:00)
maniskio jau ryt gimtadienis doh.gif dovanosiu play station laugh.gif zinau kad labai nori laugh.gif uzpraita gimtadieni padovanojau masinyte su pultu, ale tokia greit labai vazinejancia, sustra laugh.gif patinka jam tokie visokie laugh.gif

Aler visi Vyrai yra vaikai blush2.gif Mano lygiai toks pats kaip tavo lotuliukas.gif
Atsakyti
O as padovanojau aitvara, o per kita gimtadieni skrydi su sklandytuvu, vienintelis skrydzio minusas, kad ilgai laukt reikejo, kadangi oras turi but tinkamas, o su aitvaru prie baltojo tilto daznai kartu su dviraciais atlekiam, tai abiems labai smagu buna smile.gif
Siulau ir Jums. As pirkau Cup'e 3 ar 4 aukste. Tai maniskis isbuciavo mane visa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2007 09 23, 14:00)

cha, cha, visi jie pasirodo vienodi biggrin.gif
Atsakyti
Artėja vieno šeimos draugo 40-metis, tai sugalvojau nupirkti kaljaną ,Tik nieko apie juos neišmanau verysad.gif . Kur Kaune galėčiau rasti? g.gif
Atsakyti