QUOTE(ishiri @ 2007 09 05, 21:50)
Sveikos, arteja mano vyro 30metuku jubiliejus o as nezinau , tiesiog pasimetus.. ka jam padovanoti. gal galetumet patarti. Aciu. As aplamai labai nemegstu nei pati gauti dovanu, nei jas dovanoti kitiems, todel man taip sunku nupirki dovana.
Skrydi oro balionu
netinka, mano vyras idealus - nemegsta krepsinio ))
QUOTE(Reda318 @ 2007 09 06, 09:49)
Skrydi oro balionu
originalu meginsiu pasiteirauti kokia situacija su tais balionais.
Papildyta:
QUOTE(Jolkė @ 2007 09 08, 10:19)
Bilietus i europos krepsinio finala
gera mintis, tik jau bus pasibaiges cempionatas, beto pats jo darbu ikarstis
MB pareiškė norą būti pavėžintas Lamborgini, Corvette arba Ferrari
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 09, 17:04)
MB pareiškė norą būti pavėžintas Lamborgini, Corvette arba Ferrari
Gerai,turesi galvoje kai prireiks orginalios dovaneles
QUOTE(raimike @ 2007 09 11, 11:00)
As tai vyrui sugalvojau dovanoti tokia praktiska dovanele. T.y. duso zele, pirties kepuraite ir vyriska pirties sijoneli. dar nepadovanojau, bet manau jam tai patiks ir svarbiausia kad pravers.......
Vietoj želė pridėčiau gerą šepetį skūrai šveisti ir vantą
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 06, 07:05)
kazkada buvau padarius toki siurpriza savo draugui - liko labai patenkintas
Aš savo vyrui per gimtadienį žadu padovanoti sidabrinę grandinėlę ant kaklo.
Auksinę dovanosiu vėliau, kai "pasens" daugiau
Žadu namuose paslėpti daug kortelių su mažytėmis dovanėlėmis (maniškis smaližius, tai prie kortelės įdėsiu tai saldainį, tai dar kokį skanėstą), o paskutinėj kortelėj bus nuoroda, kad pagrindinė dovana pas mane. Tada jam padovanosiu grandinėlę
Auksinę dovanosiu vėliau, kai "pasens" daugiau
Žadu namuose paslėpti daug kortelių su mažytėmis dovanėlėmis (maniškis smaližius, tai prie kortelės įdėsiu tai saldainį, tai dar kokį skanėstą), o paskutinėj kortelėj bus nuoroda, kad pagrindinė dovana pas mane. Tada jam padovanosiu grandinėlę
Amzinai turiu beda ka padovanoti vyrui.
as jam 30 meciu sugalvojusi buvau apie skrydi oro balionu, na galvoju va cia tai staigmena. Na bet galvoju del visa pikto paklausiu ar noretu. pasiziurejo i mane ir sako: "Nu ziani, kai as islipsiu is to baliono, pragulejes ant dugno. tai jau bek
aisku, supratau, teko pirkt suni
Na o siais metais, 32 metu proga uzsakiau vynine pas kalvi,paprasiau jog uzsakyma pristatytu ta pacia diena. grizau namo anksciau ir sudejau i ja gero vyno butelius, dar jinai tokia meniska , galima taures sukabinti, sukabinau taures. Padariau torta, sukaisiojau zvakutes 32 ir kai jau isgirdau jog jis grizta (laukiau ziuredama pro langa) uzdegiau ir pasitikau su tortu.
Liepiau uzminti nora ir uzpusti jas, sakydama jog dovanoju nora.
Buvo nerealiai patenkintas.
as jam 30 meciu sugalvojusi buvau apie skrydi oro balionu, na galvoju va cia tai staigmena. Na bet galvoju del visa pikto paklausiu ar noretu. pasiziurejo i mane ir sako: "Nu ziani, kai as islipsiu is to baliono, pragulejes ant dugno. tai jau bek
aisku, supratau, teko pirkt suni
Na o siais metais, 32 metu proga uzsakiau vynine pas kalvi,paprasiau jog uzsakyma pristatytu ta pacia diena. grizau namo anksciau ir sudejau i ja gero vyno butelius, dar jinai tokia meniska , galima taures sukabinti, sukabinau taures. Padariau torta, sukaisiojau zvakutes 32 ir kai jau isgirdau jog jis grizta (laukiau ziuredama pro langa) uzdegiau ir pasitikau su tortu.
Liepiau uzminti nora ir uzpusti jas, sakydama jog dovanoju nora.
Buvo nerealiai patenkintas.