Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

maniskis ten buves tai sake atmosfera klaiki.. va jam sventojoj patiko kur saudymas uz 10 suviu - 3 litukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai nuolatinis ten jis budavo.. 4u.gif ale ta sventoji kazi kur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 09 05, 21:50)
Sveikos, arteja mano vyro 30metuku jubiliejus  ax.gif  o as nezinau , tiesiog pasimetus.. ka jam padovanoti. gal galetumet patarti. Aciu. As aplamai labai nemegstu nei pati gauti dovanu, nei jas dovanoti kitiems, todel man taip sunku nupirki dovana.

Skrydi oro balionu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Bilietus i europos krepsinio finala thumbup.gif
Atsakyti
netinka, mano vyras idealus - nemegsta krepsinio smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Reda318 @ 2007 09 06, 09:49)
Skrydi oro balionu  4u.gif  ax.gif

originalu ax.gif meginsiu pasiteirauti kokia situacija su tais balionais.

Papildyta:
QUOTE(Jolkė @ 2007 09 08, 10:19)
Bilietus i europos krepsinio finala thumbup.gif

gera mintis, tik jau bus pasibaiges cempionatas, beto pats jo darbu ikarstis bigsmile.gif
Atsakyti
MB pareiškė norą būti pavėžintas Lamborgini, Corvette arba Ferrari biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 09, 17:04)
MB pareiškė norą būti pavėžintas Lamborgini, Corvette arba Ferrari  biggrin.gif  doh.gif

Gerai,turesi galvoje kai prireiks orginalios dovaneles rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
As tai vyrui sugalvojau dovanoti tokia praktiska dovanele. T.y. duso zele, pirties kepuraite ir vyriska pirties sijoneli. dar nepadovanojau, bet manau jam tai patiks ir svarbiausia kad pravers....... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimike @ 2007 09 11, 11:00)
As tai vyrui sugalvojau dovanoti tokia praktiska dovanele. T.y. duso zele, pirties kepuraite ir vyriska pirties sijoneli. dar nepadovanojau, bet manau jam tai patiks ir svarbiausia kad pravers....... smile.gif

Vietoj želė pridėčiau gerą šepetį skūrai šveisti ir vantą ax.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 06, 07:05)
Vakar pats MB pakišo mintį pašaudyti šaudykloje  bigsmile.gif

kazkada buvau padarius toki siurpriza savo draugui - liko labai patenkintas thumbup.gif
Atsakyti
Aš savo vyrui per gimtadienį žadu padovanoti sidabrinę grandinėlę ant kaklo.
Auksinę dovanosiu vėliau, kai "pasens" daugiau lotuliukas.gif
Žadu namuose paslėpti daug kortelių su mažytėmis dovanėlėmis (maniškis smaližius, tai prie kortelės įdėsiu tai saldainį, tai dar kokį skanėstą), o paskutinėj kortelėj bus nuoroda, kad pagrindinė dovana pas mane. Tada jam padovanosiu grandinėlę 4u.gif
Atsakyti
Amzinai turiu beda ka padovanoti vyrui.
as jam 30 meciu sugalvojusi buvau apie skrydi oro balionu, na galvoju va cia tai staigmena. Na bet galvoju del visa pikto paklausiu ar noretu. pasiziurejo i mane ir sako: "Nu ziani, kai as islipsiu is to baliono, pragulejes ant dugno. tai jau bek lotuliukas.gif
aisku, supratau, teko pirkt suni lotuliukas.gif

Na o siais metais, 32 metu proga uzsakiau vynine pas kalvi,paprasiau jog uzsakyma pristatytu ta pacia diena. grizau namo anksciau ir sudejau i ja gero vyno butelius, dar jinai tokia meniska , galima taures sukabinti, sukabinau taures. Padariau torta, sukaisiojau zvakutes 32 ir kai jau isgirdau jog jis grizta (laukiau ziuredama pro langa) uzdegiau ir pasitikau su tortu.
Liepiau uzminti nora ir uzpusti jas, sakydama jog dovanoju nora.
Buvo nerealiai patenkintas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 20 rugsėjo 2007 - 14:40